Svet
86 ogledov

Županjo ujeli sredi "akcije" na stolpu

Županja belgijskega mesta se je znašla na YouTubu, in to ne na kakršnem koli posnetku: ujeli so jo med spolnim odnosom. S partnerjem sta imela spolne odnose sredi belega dne na vrhu neke stolpnice v mestu.

Kar približno leto dni je po spletu krožil posnetek para, ki se vdaja spolnim užitkom na vrhu stolpa nekega dvorca. Zdaj se je izkazalo, da ne gre za kateri koli par, na posnetku je bila županja belgijskega mesta Aalst Ilse Uyttersprot – za njenim hrbtom pa njen bivši partner.

"Posnetek je star že štiri leta," je medijem po razkritju nejevoljno odvrnila županja in dodala, da je kdo morda prav namerno pred volitvami dal to na splet. Na sumu ima nekatere politične nasprotnike, dogodka pa sicer ni želela komentirati, češ da ne gre za politični dogodek. Video so sicer zdaj iz YouTube na njeno zahtevo le umaknili, ob tem pa se je zahvalila vsem, ki so ji v tem času izražali podporo.

Posnetek sicer lahko še vedno vidite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.