Svet
23 ogledov

Zvezdniki v Cannesu ob dragulje

Chopard Cannes EPA
Neznani nepridipravi so iz hotela v francoskem letovišču Cannes ukradli za več kot milijon dolarjev draguljev, ki bi jih morale na rdeči preprogi nositi slavne osebnosti.

Francoski mediji poročajo, da se je danes v Cannesu zgodila velika tatvina. Neznanci so okoli 5. ure iz sefa sobe v hotelu Novotel, v katerem je bival uslužbenec Choparda, ukradli dragulje, vredne milijon dolarjev. Policija v bližnji Nici, ki vodi preiskavo, je sporočila, da so nepridipravi cel sef izpulili iz zidu. Tatovi so prišli do sefa iz sosednje sobe skozi povezovalna vrata, poročajo mediji in dodajajo, da policija zaslišuje uslužbence hotela, saj sumi, da bi lahko za krajo stal kateri od njih. Policija drugih podrobnosti za zdaj ni razkrila, v molk so se zavili tudi organizatorji festivala, ki so le sporočili, da je zlata palma, ki jo je prav tako oblikoval Chopard, na varnem.

Hotel Novotel sicer ne sodi med strogo varovane hotele v prvi vrsti ob obali, v katerih biva večina zvezdnikov, temveč se nahaja v središču mesta nasproti policijske postaje.

Dragi kamni švicarskega draguljarja naj bi sicer krasili slavne osebnosti, ki se bodo sprehodile po rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu. Med modeli, ki so letos že nosili njihov nakit, sta ameriška zvezdnica Julianne Moore in španska igralka Bianca Suarez. Chopard je eden od pokroviteljev slovitega mednarodnega festivala, ki se je začel v sredo, trajal pa bo do 26. maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.