Uporabno
31 ogledov

1. slovenska košarkarska liga za moške se bo imenovala Liga Nova KBM

Nova KBM Nova KBM
Potem ko smo s Košarkarsko zvezo Slovenije poglobili naše sodelovanje in je Nova KBM postala sponzor moške A reprezentance, se bo od 25. februarja, ko je na sporedu prva tekma drugega dela v 1. slovenski košarkarski ligi za moške, ta imenovala Liga Nova KBM.

S podporo športu, kulturi in drugim pomembnim področjem bivanja in ustvarjanja v Novi KBM uresničujemo strategijo družbene odgovornosti ter prispevamo k razvoju in dvigu kvalitete bivanja tako v lokalnem kot nacionalnem okolju.

Nova KBM | Avtor: Nova KBM Nova KBM
V Novi KBM sponzorstva in donacije usmerjamo v tiste projekte, dejavnosti in aktivnosti, ki podpirajo naše strateške usmeritve in poslovne cilje. V slovenskem prostoru je Nova KBM močna in stabilna finančna institucija, ki z uresničevanjem vizije postati najboljša banka, podpira gospodarsko okolje, šport in kulturo.

Tudi in predvsem šport se je po izbruhu pandemije znašel na prelomnici. "V Novi KBM se zavedamo, da je v teh negotovih časih vsaka poteza tudi poteza za sedanjost in za prihodnje generacije. Ne samo za košarkarsko ligo, ampak tudi za zdrav življenjski slog otrok, za aktivnosti v najpomembnejšem obdobju odraščanja. V Novi KBM pri športnem udejstvovanju ne podpiramo samo profesionalnih združenj, klubov in posameznikov, ampak v okviru bančnega športnega društva podpiramo tudi naše zaposlene, s posebnimi ponudbami pa zdrav način življenja spodbujamo tudi med našimi strankami. Zdravje je v naši banki visoko cenjena vrednota," je ob podpisu pogodbe povedal predsednik uprave John Denhof.

"Veseli nas, da se je Nova KBM znova pridružila slovenskemu moškemu prvoligaškemu tekmovanju. Verjamemo, da bo drugi del letošnje klubske sezone in dogajanje na prvoligaških parketih medijsko še bolj zanimivo, eden prvih korakov k temu pa je zagotovo tudi vnovična podpora banke Nova KBM," pa je ob podpisu sodelovanja dodal Radoslav Nesterović, generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije.

V Novi KBM se veselimo novih skupnih uspehov in pozitivnih zgodb, ki jih bomo pisali s 1. slovensko košarkarsko ligo za moške. 

Nova KBM | Avtor: Nova KBM Nova KBM