Uporabno
1894 ogledov

100% naravna pasja hrana KIVO - od sedaj tudi v trgovinah Spar in Interspar

Iris 24 Production
Pasji skrbniki se vse pogosteje srečujejo s polno založenimi policami pasje hrane, šibijo se raznolike oblike hrane v še bolj privlačnih embalažah, ki obljubljajo to ali ono, pa vendar je vsekakor najpomembnejša vsebina in naše poznavanje branja deklaracij.

Na slovensko tržišče je že pred časom prispela KIVO – 100% naravna hrana za pse, ki je prepričala tako lastnike kosmatincev, kot tudi veterinarje. V razgibani ponudbi Kivo hrane najdemo tako popolne in uravnotežene surove obroke, mokro hrano v obliki priročnih klobasic, ki jih lahko uporabimo tudi kot priboljšek in seveda hladno stiskane pelete ter žvečljivke, ki jih psi z užitkom pojedo. Vsem je skupno, da so primerni tudi za pse alergike, saj jih odlikujejo monoproteinske različice in dejstvo, da so vse recepture KIVO brez kakršnihkoli aditivov, konzervansov in ostalih neprimernih dodatkov, ki jih običajno srečamo v hrani za pse.

KIVO video – mokra hrana v obliki klobasic

[video: 10704 / ]

Vedno bolj priljubljeni hladno stiskani peleti KIVO prepričajo s svojo sestavo. Formulacije vsebujejo en vir živalske beljakovine (jagnjetina/ losos/ raca) v visokem deležu, ki je vselej na prvem mestu med sestavinami, so brez vsebnosti žitaric, vsebujejo pa sadje in zelenjavo ter superživila, ki blagodejno vplivajo na pasji organizem. Dejstvo, da so vse sestavine evropskega porekla, še dodatno prepriča in zagotavlja sledljivost prav vsakega izdelka.

Iris | Avtor: 24 Production 24 Production

Da bi lastnikom psov omogočili kar najboljšo dostopnost do naravne hrane KIVO, so sedaj izdelki na voljo tudi v izbranih poslovalnicah SPAR in INTERSPAR ter v njihovi spletni trgovini.

S KIVO hrano v vaši nakupovalni košarici ste lahko prepričani, da kupujete za vašega kosmatinca le najboljše; naravno hrano s kakovostnimi sestavinami, kjer je meso vselej na prvem mestu in zagotavlja polnovreden obrok tudi tistim, ki jih pestijo alergije in intolerance na hrano.

Poleg že omenjenih izbranih prodajnih mest SPAR in INTERSPAR, lahko KIVO izdelke kupite v veterinarskih ambulantah in klinikah, specializiranih trgovinah za hišne živali in na vetshop.si.