Uporabno
196 ogledov

12 razlogov, zakaj se mora BoxSpring postelja znajti na vašem seznamu želja

Boxspring postelja Boxspring postelja
Ne glede na to, ali ste navdušenec nad opremljanjem doma ali vam to predstavlja zgolj nujo, verjamemo, da po prebranem članku ne boste ostali ravnodušni. Spimo vsi, pravzaprav prespimo kar 1/3 našega življenja in lahko rečemo, da postelja predstavlja enega izmed pomembnejših kosov pohištva.

Zato naj vam na tem mestu predstavimo posteljo, ki se imenuje BoxSpring postelja. Nas je absolutno navdušila, zato vam predstavljamo 12 razlogov, ki vas bodo prepričali, da tudi vi dopolnite svoj seznam želja.

1. Slovenska proizvodnja

BoxSpring postelja in ne »boxspring postelja« je izdelana v osrednji Sloveniji, v Ljubljani. Ekipa Spalnega centra Maremico skrbi, da so vse njihove postelje izdelane iz kakovostnih materialov in glede na potrebe vsakega posameznika. Slovenska BoxSpring postelja je vedno izdelana po naročilu, nikoli na zalogo, saj jo do potankosti prilagodijo vašim potrebam in željam po udobju ter vam jo oblazinijo v vašo najljubšo barvo. Lastna proizvodnja v slovenskem prostoru pa omogoča, da to trendovsko posteljo dobite že v nekaj tednih.

Boxspring postelja | Avtor: Boxspring postelja Boxspring postelja

2. BoxSpring postelja je trajnostni izdelek

In to ni le marketing, pač pa prednost slovenske BoxSpring postelje, ki je prav zares trajnostni izdelek, saj jo lahko kadar koli v prihodnosti obnovite. V primeru, da se vaše telo čez čas spremeni, vam omogočajo prilagoditev ležišča, brez da ga zavržete. Če se oblazinjenje BoxSpring postelje poškoduje ali se naveličate njegove barve, vam zamenjajo le ta del postelje. Skratka, prav vsak del, ki ga BoxSpring postelja ima, je zamenljiv, zato lahko govorimo o obnovljivosti postelje. To, da skrbimo za kar najmanj odpadkov na našem planetu, pa je malenkost, ki za okolje pomeni veliko.

3. Sanjska BoxSpring postelja – brez omejitev glede izbire barv oblazinjenja

Pri nakupu slovenske BoxSpring postelje niste omejeni z barvami in materiali, saj lahko izbirate med več kot 100 barvnimi odtenki in različnimi materiali oblazinjenja. Sanjsko posteljo si boste lahko kreirali ne glede na to, ali ste ljubitelj tekstilnega usnja, žametnega pliša ali tkanine, njihova barvna paleta pa vključuje tako živahne kot pastelne odtenke. BoxSpring posteljo krasi čudovito posteljno vzglavje, ki ga boste prav tako izbrali vi, izbirali pa boste lahko med 9 modeli vzglavnih stranic.

4. BoxSpring postelja je visoka postelja 

BoxSpring postelje so poznane tudi po svoji nadstandardni višini, ki postelji prida kraljevski izgled, obenem pa je to tudi zelo funkcionalno. Iz višje postelje namreč veliko lažje vstajamo kot iz nizke postelje. Pri vstajanju lahko hrbtenico prekomerno obremenimo, če so naša kolena v sedečem položaju pod kolki. Zato je priporočljivo, da je višina kolkov, ko sedimo na robu postelje, poravnana z višino kolen ali pa da so kolki nad koleni. BoxSpring postelja je lahko visoka vse do 76 cm, uporabniki pa se, kot pravijo v Spalnem centru Maremico, najpogosteje odločajo za posteljo, visoko okrog 60 cm.

5. Enostavno do čiste postelje

BoxSpring postelja je dovolj dvignjena od tal, da lahko pod njo sesate z robotskim sesalnikom. Poleg tega je prevleka na postelji snemljiva in pralna v pralnem stroju na 60 °C, česar se predvsem razveselijo astmatiki in alergike na pršice. Tudi oblazinjenje lahko brez težav očistite s sesalcem (v primeru, da izberete tkanino ali žametni pliš) ali obrišete z vlažno krpo (v primeru, da izberete oblazinjenje iz tekstilnega usnja). Za higieno je tako pri BoxSpring postelji poskrbljeno.

6. Kakovostno ležišče bo poskrbelo za izjemen spanec

Ne želimo vas navdušiti le nad izgledom te postelje. BoxSpring postelja v svojem jedru vsebuje kakovostno ležišče, ki ga ekipa Spalnega centra Maremico izdeluje sama. Ležišče Leticia izdelajo na podlagi meritve, ki pokaže odtis vašega telesa in pove, kje je potrebno ležišče narediti trše in kje udobnejše. Upoštevajo tudi vaše želje, saj vas bo svetovalka povprašala tudi, kakšen želite zgornji sloj ležišče – mehkega, srednje mehkega ali tršega z vzmetmi. Verjetno edini pa vam omogočajo tudi, da vam v BoxSpring posteljo vgradijo vodno posteljo Lectus, ki je prav tako blagovna znamka podjetja Maremico. In to še ni vse – s partnerjem ne rabita imeti enakih ležišč, niti ne rabita oba imeti vodne postelje. Vsak izbira zase, kar je njemu najbolj udobno in všeč.

7. Postiljanje BoxSpring postelje je izredno enostavno

Zagotovo vam postiljanje postelje ne predstavlja najljubšega opravila, če pa vam, nas res zanima recept za uživanje v tem. Pravzaprav, odkar poznamo BoxSpring postelje, poznamo rešitev za to nadlogo. Skoraj vsi modeli BoxSpring postelje namreč vključujejo prav poseben način postiljanja, pri katerem hrbtenica prav nič ne trpi. Inovativno postiljanje, ki so ga poimenovali Exclusive Top deluje na način, da postiljate le zgornji del ležišča, večinski del ležišča pa je skrit v oblazinjenju. Postelja je tako postlana v parih sekundah! In ne skrbite - zgornji del ležišča je pritrjen z zadrgo in ostane na mestu.

Boxspring postelja | Avtor: Boxspring postelja Boxspring postelja

8. Navdušeni tudi nad rjuhami za BoxSpring postelje

Uporabniki BoxSpring postelje so navdušeni še nad nečim – nad rjuhami, s katerimi postiljajo svojo BoxSpring posteljo. "Ogromno je uporabnikov teh rjuh, ki so bili sprva skeptični predvsem zaradi malo višje cene," pravi Barbara iz Spalnega centra Maremico. "Veste kaj se je zgodilo? Vseeno so kupili najprej eno in se nato tako navdušili nad njeno kvaliteto in veliko ponudbo barv, da zdaj ne kupujejo nobene druge rjuhe več, le še napenjalne rjuhe Bella Donna." V njihovi kolekciji imajo tudi rjuhe za postiljanje na klasičen način.

9. Vaša BoxSpring postelja ima lahko tudi žepka ali nočni polički

Nekateri modeli BoxSpring postelje proti doplačilu omogočajo tudi prostor za shranjevanje – bodisi žepka ali nočni polički ob strani postelje. Lahko vam služijo za odlaganje knjige, robčkov ... Tako žepka kot polički vam oblazinijo v vaši izbrani barvi.

10. Izbirate lahko med več modeli BoxSpring postelje

BoxSpring postelja je na voljo v 5 različnih modelih. Razlikujejo se glede na sam izgled postelje, glede na končno višino ter možnostjo izbire vzglavnih stranic. Njihov najbolj prodajan model je BoxSpring Air, ki omogoča največ, kar si v spalnici lahko želite.

Boxspring postelja | Avtor: Boxspring postelja Boxspring postelja

11. Imajo jo tudi znani Slovenci

BoxSpring postelja krasi tudi spalnice nekaterih znanih Slovencev, med drugim spalnico Mojce Mavec, Jakova Faka in Metke Albreht.

Jakov Fak: "Trening in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna. Ampak ko smo prišli do estetike, smo našli tisto, kar nas veseli in iz tega je potem nastala takšna lepa celota."

12. BoxSpring postelja z brezplačno dostavo in montažo

Če smo vas za BoxSpring posteljo že navdušili, ampak vas je vmes zaskrbelo, kdo vam bi to posteljo sestavil v vaši spalnici, brez skrbi. Ekipa Maremico poskrbi, da je dostava in montaža vključena v ceno in se vi s tem ne rabite ukvarjati. Na dan dostave bodo na vaš dom prišli monterji, obuti v copate in poskrbeli, da bo po njihovem odhodu vaša spalnica točno taka kot ste si jo zamišljali.

BoxSpring postelja je predstavljena tudi v katalogu Spalnega centra Maremico. Spoznajte jo pobližje in naročite njihov 100-stranski katalog tukaj. Obiščete pa lahko tudi njihov razstavni salon na Šlandrovi 4, v ljubljanskih Črnučah, kjer vas bodo njihove svetovalke za spanje prijazno sprejele in vam z veseljem svetovale pri izbiri postelje in ležišča.