Uporabno
448 ogledov

3 najboljše stvari pri pametnem telefonu Huawei nova 9 in zakaj ga kupiti

Huawei nova 9 Huawei
Končno je tu! Huawei nova 9 je po predstavitvi na Dunaju prispel tudi v naše trgovine. Če še vedno ne veste, kateri pametni telefon izbrati, vam predstavljamo 3 razloge, zaradi katerih si boste takoj zaželeli imeti tega.

1. Čudovit dizajn

Najprej vam bo v oči padel eleganten in sodoben dizajn. Huawei nova 9 je težek samo 175 gramov, česar od takšnega pametnega telefona res ne pričakujete. Obe strani telefona sta rahlo ukrivljeni, zaradi česar je naprava videti tanjša in se lepše prilega roki. Na voljo je v dveh čudovitih, prelivajočih se barvah: modri Starry Blue in črni Black. Zahvaljujoč posebnemu postopku obdelave je Huawei nova 9 odporen proti sledem prstnih odtisov. To pomeni, da bo njegova lepota prišla do polnega izraza in je ne bodo zasenčili madeži držanja in uporabe telefona. In to še ni vse!

Diagonala zaslona, ki znaša 6,57 palca, in visoka 120-Hz stopnja osvežitve vam bosta omogočili brezskrbno ogledovanje vsebin in igranje igric. Pri vsebinah z nižjo hitrostjo kadrov bo sistem samodejno preklopil na 60 Hz, da bi privarčeval baterijo.

V nastavitvah zaslona lahko nastavite barve na živopisne ali normalne in dodatno izberete toploto barve. Poleg odličnega prikaza barv, kontrastov in kotov gledanja so vam na voljo tople in živopisne barve, vidljivost na sončni svetlobi in dnevni svetlobi pa je odlična.

Huawei nova 9 | Avtor: Huawei Huawei
2. Kamere za popolne fotografije

Vsakdo, ki ima profil na družbenem omrežju, ve, kako močno lahko dobra kamera vpliva na kakovost fotografij. Huawei nova 9 se ponaša s sistemom Ultra Vision AI in glavno kamero z ločljivostjo 50 MP. Zadnja kamera je zaslužna za fotografiranje pri visoki ločljivosti, tudi ko je osvetlitev slaba. Sprednja kamera z ločljivostjo 32 MP omogoča snemanje video posnetkov z ločljivostjo 4K in odlično kakovost video posnetkov.

Nočno snemanje je še boljše zahvaljujoč kameri, ki zajame 40 % več svetlobe, s čimer ustvari jasne fotografije z visoko ločljivostjo. Huawei prinaša še eno novo zanimivost: neprekinjeno snemanje s sprednjo in zadnjo kamero, ki vam omogoča hkratno snemanje z obeh perspektiv. Odličen dodatek, ki vas bo hitro in enostavno spremenil v zvezdo družbenih omrežij. Visoka ločljivost in hitrost kadrov bosta ujeli še tako majhne podrobnosti na fotografijah in video posnetkih, na voljo pa sta tudi možnosti upočasnjenega (Slow-motion) in pospešenega (Time-lapse) načina snemanja video posnetkov. Slednje vam bo pomagalo ustvariti zanimive vsebine, ki vam bodo prinesle številne oglede na družbenih omrežjih.

Huawei nova 9 | Avtor: Huawei Huawei

3. Dolgotrajna baterija

Uporabniki želijo imeti pametni telefon z dolgotrajno baterijo, ki jih bo spremljal pri vseh njihovih aktivnostih. Ena od glavnih prednosti Huawei nova 9 je baterija 4300 mAh s tehnologijo Huawei SuperCharge 66W in AI Power Saving. Huawei svojim uporabnikom telefone še vedno dobavlja s polnilcem, pri čemer bo nov polnilec telefon napolnil v samo 38 minutah, kar bo še posebej danes cenil vsak uporabnik pametnega telefona. S tem pametnim telefonom boste dobili zmogljivo in lepo napravo, ki bo zadovoljila potrebe tudi najzahtevnejših uporabnikov.

Še bogatejši AppGallery

Huawei nova 9 | Avtor: Huawei Huawei
Huaweijevi uporabniki lahko varno in enostavno prenesejo svoje najljubše aplikacije prek AppGalleryja in Petal Searcha. AppGallery omogoča dostop do več kot 173.000 različnih globalnih in lokalnih aplikacij. Na voljo so vam lokalne aplikacije znanih bank in domačih medijev in tudi globalno priljubljene aplikacije, kot so Viber, Deezer, Bolt, Tik Tok, Snapchat in številne druge. Globalne in lokalne aplikacije so na voljo v 17 različnih kategorijah, našli pa boste tudi številne najbolj priljubljene mobilne igre. Vse, kar potrebujete, vam je na dosegu roke.

Aplikacije, ki jih ne najdete v AppGaleryju, lahko enostavno in hitro poiščete s pomočjo brskalnika Petal Search. Varne in priljubljene globalne aplikacije, kot so Facebook, WhatsApp in Instagram, lahko enostavno in hitro prenesete ter namestite na svoj mobilni telefon s pomočjo brskalnika Petal Search. Preprosto vpišite ime želene aplikacije v Petal Search, ki vam bo takoj prikazal povezavo za neposredni prenos aplikacije.

Da se boste lažje znašli in varno prispeli na cilj, bo poskrbela aplikacija Petal Maps. Je enostavna za uporabo in praktična, pomagala pa vam bo najti vaš cilj, vas opozorila na gnečo ter vam sporočila stanje v prometu in na cestninskih postajah. Za vas bo izbrala najhitrejšo pot do cilja, jasna in enostavna navodila pa vas ne bodo ovirala na poti do vašega cilja. Med 78 dostopnimi jeziki je tudi slovenščina.

Če potrebujete še kakšen razlog za nakup pametnega telefona Huawei nova 9, naj omenimo še dostopno ceno 499 evrov, ki je na trgu pametnih telefonov več kot konkurenčna. Še en dodaten razlog za nakup telefona, ki bo zadovoljil vsa dizajnerska in tehnična pričakovanja svojih uporabnikov.

Poleg pametnega telefona Huawei nova 9 je podjetje pred kratkim na trg postavilo tudi najnovejšo uro, Watch GT 3, ki je na voljo v dveh velikostih – 46 mm in 42 mm, ter prenosnik MateBook 14s.