Uporabno
678 ogledov

3 stvari, ki bodo poslovnežem olajšale vsakdanje življenje

Huawei Huawei
Način, kako živimo in kako delamo, se nenehno spreminja, tempo življenja pa postaja vse hitrejši. Za večino je delo od doma bilo neznanka, zdaj pa so ga sprejeli kot hibriden način dela. Ne glede na to, ali delate od doma, v uradu ali hibridno, za vas smo pripravili 3 naprave, ki vam bodo pozitivno spremenile delovne dni in olajšale vse delovne obveznosti.

Močna inovativnost za življenje v gibanju  

Huawei MateBook 14s je tanek in lahek prenosni računalnik, ki ga lahko vzamete povsod s seboj, ki pa je kljub temu zadosti močan za vse vaše poslovne in osebne izzive. Odklenete ga z obrazom ali z prstnim odtisom in ste pripravljeni za delovni dan. Močna baterija tega računalnika vam bo omogočila ure in ure dela od koderkoli. Navdušila vas bo ne samo njegova enostavna in sodobna oblika, marveč tudi njegov FullView zaslon in hitrost osvežitve 90 Hz, zaradi katere vse na zaslonu teče hitro in brez ovir.

Huawei MateBook 14s vam bo omogočil prijetne delovne ure, zahvaljujoč certifikatu za nizko plavo luč in za izboljšano zaščito za oči, kakor tudi certifikatu za zaslon brez utripanja.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

To je idealen računalnik za video in konferenčne klice. Štirje mikrofoni, vgrajeni spredaj, zaznavajo vaš glas v krogu 360° in na razdalji do pet metrov. Funkcija Personal Voice Enhancement uspešno filtrira tuje glasove v času sestankov in klicev in zagotavlja, da se vas vedno sliši zelo jasno in čisto.

Zahvaljujoč močnemu procesorju, se v vsakem trenutku lahko zažene več programov in se uživa v neverjetnih ravneh večopravilnosti (multitasking). Poleg tega takoj lahko dostopite do vseh svojih datotek s pomočjo dvokanalnega pomnilnika in hitrega SSD-ja.

USB A in C vhodi vam omogočajo, da se povežete s kakršnim koli aparatom. Če imate Huawei nova 9 pameten telefon, ne rabite kabla. Povezana s Huawei Share brezžično tehnologijo bosta ta dva aparata delovala kot eden in vam bosta omogočila, da ju hitro in lahko povežete in da izmenjujeta med seboj podatke.      

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Pametna ura za vse vaše potrebe

Če imate dela in obveznosti čez glavo, Huawei Watch GT 3 vam bo omogočil, da odgovarjate na telefonske klice, preverjate obvestila in berete sporočila hitreje kot do zdaj. Ta pametna ura vam bo pomagala, da ostanete zdravi in v formi, kar je dolgoročno edina pot do odličnih poslovnih rezultatov. V napornih dneh vas bo spomnila, da morate skrbeti za svoje zdravje, vzdržljiva baterija pa vas bo brez problemov spremljala ves teden. Ker imamo na razpolago nekaj tisoč dodatkov in sprememb za svoje ure, ki jih lahko prevzamete, Huawei Watch GT 3 lahko po želji prilagodite svojemu slogu. Tako na uri lahko zamenjate pasove in jo hitro uskladite z vsako svojo obleko in prilagodite vsaki priložnosti.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Mobilni telefon za vse kar si želite

Ne morete si dovoliti, da ne sledite dogodkom, posebej ne, če je prazna baterija, vi pa od mobilnega telefona pričakujete zanesljivost in vzdržljivost. Rešitev je Huawei nova 9! Lahek mobilni telefon z velikim, kristalno jasnim zaslonom, ki vam omogoča pregledovanje vsebin kjer koli se nahajate. Močna baterija, napolnjena v 38 minutah, je kos vsem poslovnim obveznostim. Življenje in delo v digitalnem svetu sta nepredstavljiva brez odlične kamere. Huawei nova 9 ima selfie kamero, ki snema v 4K ločljivosti, in glavne kamere na zadnji strani, ki bodo posnele privlačne fotografije tudi v zahtevnih pogojih, s pomočjo ure pa lahko upravljate s kamero.