Uporabno
854 ogledov

4 ideje za popolna božična darila

Dedoles Dedoles
Zima je potrkala na naša vrata in nekateri smo se zbudili v zimsko jutro. V tem letnem času nedvomno potrebujemo tople in udobne kose oblačil in dodatke, ki bodo ogreli naše srce in telo. Naj te navdihnejo aktualni trendi letošnje zimske in božične sezone, popestri jih z netradicionalnimi in živahnimi motivi.

Z Dedolesovimi nogavicami ti ne bo nikoli dolgčas

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

V preteklosti si nismo mogli niti predstavljati, da bi nosili različne nogavice. A časi so se spremenili in vesele nogavice so zdaj med najbolj priljubljenimi modnimi izdelki. Vsak ljubitelj nogavic lahko izbira iz široke palete igrivih motivov, med katerimi nekateri popolnoma odražajo njegovo ali njeno osebnost. Ne glede na to, ali gre za tvojo najljubšo hrano ali žival, potovanje, prostočasne dejavnosti, letni čas ali izkušnjo – ti in tvoji najdražji jih lahko nosite in tako izrazite svoj pravi jaz.

Vesele darilne škatle

Letošnji zimski trendi? V ospredju so oblačila, ki prinašajo smeh in zabavo. Motivi palčkov, Božička ali božičnih medenjakov krasijo vse vrste oblačil. A če želiš letošnji božič biti še bolj nekonvencionalna, je Dedolesova darilna škatla Nori božič popolna izbira! Lama v božičnem klobuku ali Božiček na samorogu? S tem izvirnim darilom boš nedvomno vsem privabila nasmeh na obraz.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Darila tudi za otroke

Naši malčki bodo tudi letos izjemno uživali v zabavi. Ob Dedolesovih darilnih škatlah bo vsakemu otroku zaigralo srce. Ko bodo otroci odprli darilno škatlo za otroke Polarne živali, jim bosta prisrčen severni medved in pingvin v zimskem klobuku v trenutku narisala nasmeh na obraz. Letošnji božič je posvečen družini, veselju in miru.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Božični puloverji se vračajo!

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Hladnejši dnevi te vedno prisilijo, da v omari posežeš po toplih in puhastih puloverjih. Se še spomniš puloverjev iz otroštva z motivi, kot so zimska pokrajina, severni jelen, snežak, božično drevo ali tradicionalni božični medenjaki? Ti božični puloverji so se vrnili! In so v veliko boljši formi kot pred leti. Pozabi na dolgočasne barve in si obleci veseli pulover z motivom slastnega medenjaka ali zabavnega avokada v božičnem klobuku. S temi zabavnimi motivi boš gotovo razveselila tudi svoje najdražje. Lahko celo uskladite puloverje, se fotografirate in fotografije delite na družbenih omrežjih.

Več živahnih motivov lahko najdeš na www.dedoles.si