Uporabno
3116 ogledov

5 preprostih in domiselnih idej, kako nositi Dedolesove kratke pajkice za vadbo

Dedoles Dedoles
Aktualni modni trendi nam znova kažejo, da se retro slog v modi ciklično izmenjuje.

Tako je bilo pred nekaj leti s kolesarskimi kratkimi hlačami. Ta modni kos so oblikovali v začetku 19. stoletja, da bi bilo kolesarjenje bolj udobno. Vendar pa so v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja njihovo obliko prilagodili, tako da so postale univerzalni modni kos, primeren ne le za šport, ampak tudi za vsak dan. Toda kako jih lahko kombinirate s preostalo garderobo, da boste vedno videti usklajeno in trendovsko?

Z ohlapno mikico

Vsaka modna navdušenka je zagotovo videla fotografijo princese Diane v kratkih telovadnih hlačah v kombinaciji z ikonično mikico fakultete. Kombinacija ohlapne mikice in oprijetih kratkih hlač je morda celo postala najbolj priljubljen trend letošnje sezone. Preporod je doživela zvezdniška kombinacija princese Diane in modnih ikon, imenovanih  "It dekleta" 80. in 90. let prejšnjega stoletja, kot sta Sarah Jessica Parker ali Tiffany Thiessen. Pri ustvarjanju tega videza ne pozabite dodati minimalističnega nakita, kot so okrogli uhani, ogrlice s preprostim obeskom ali statement prstan.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

S športnim modrčkom

Ljubiteljice fitnesa zagotovo niso edine, ki jim je ta kombinacija všeč. Resnica je, da so športni modrčki stalnica vsake garderobe. Še posebej v poletni sezoni, ko se temperature povzpnejo do skrajnosti. Se v tej kombinaciji počutite nekako goli? Poskusite ga kombinirati z modno bombaško jakno, nogavicami in supergami ali pa ga preprosto zamenjajte z nekoliko manj drznim kosom - krop topom.

S preveliko majico

Ali je v poletni vročini še kaj prijetnejše od ohlapne prevelike majice iz 100 % bombaža? Kombinirajte jo z enobarvnimi ali barvitimi kratkimi pajkicami za vadbo in primernimi dodatki, ki smo jih že omenili, in že je tu super trendovska kombinacija! In ne pozabimo še na eno modno uspešnico tega poletja - modni ribiški klobuk. Rezultat je udobna kombinacija, za katero potrebujete le deset minut.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

S prefinjenim blazerjem

Kako lahko kombinirate udobne športne kratke hlače tako, da jih lahko brez težav nosite v pisarni? Preprosto dodajte eleganten blazer, ki bo poskrbel za profesionalen in prefinjen pridih. Za še bolj nekonvencionalen videz izberite čevlje z visokimi petami. Ali je vaša kombinacija videti preveč dolgočasno? Posezite po strukturiranem blazerju, ki bo v kombinacijo vnesel kanček barve in igrivosti.

Pod obleko ali krilom

Roko na srce, drage dame! Katera med nami nima težav, ko se stegna v vročih poletnih dneh drgnejo drug ob drugega? Preprosta rešitev so nevidne kolesarske kratke hlače, s katerimi se tej težavi izognete za vsako ceno. Ta trik modni blogerk vam bo spremenil življenje, zato ga morate vsekakor poskusiti. Velik hit letošnje sezone so tudi udobne kratke hlače v kombinaciji z minimalistično belo srajco ali srajčno obleko.

Kratke pajkice za vadbo so pogosto podcenjen kos garderobe, ki ga je težko nositi. Mnogi menijo, da so zelo sporne in primerne samo za fitnes ali telovadnico. Resnica pa je, da lahko s kančkom navdiha ta na videz navaden kos oblačila poskrbi za ikonično kombinacijo, v kateri vas nihče ne more spregledati. In z našimi idejami to ni prezahtevna naloga, saj lahko ta videz ustvarite v zgolj nekaj minutah!

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles