Uporabno
3091 ogledov

6 naprav, ki vam bodo olajšale življenje

Kärcher
S temi napravami bo čiščenje postalo prijetno!

 

Dom je zatočišče. Je kraj, kjer živimo sproščeno. Predvsem takrat, kadar morata stres in hiter način življenja ostati pred vrati. Ko smo doma, si vzamemo čas za stvari, za katere se ga splača vzeti. Čiščenje pa ne spada vedno v to kategorijo. Pri Kärcherju se ukvarjamo s tem, kako nujna opravila spremeniti v užitek z izdelki za čiščenje, ki svoje delo opravijo tako, kot se spodobi - z odliko. Z našimi napravami bo čiščenje postalo prijetno! 

 | Avtor: Kärcher Kärcher
VISOKOTLAČNI ČISTILCI KÄRCHER

Visokotlačni čistilci so uporabni za veliko različnih namenov – za pranje avtomobila in drugih naprav, čiščenje umazanije iz talnih površin, vrtnega pohištva in še bi lahko naštevali. Primer visokotlačega čistilca je naprava K 5 Premium Full Control Plus.

 

 

 

PARNI ČISTILNIKI KÄRCHER

Na površinah kot so kamen, ploščice, laminat, PVC ali lakiran parket, boste zanesljivo poskrbeli za higiensko čistočo brez čistil. Talna šoba EasyFix z lamelami bo poskrbela za to, da se bo para zelo dolgo zadrževala tik ob tleh in tako dosegla svojo največjo učinkovitost. Kärcherjevi parni čistilniki odstranijo 99,99 % vseh bakterij, ki so običajne za gospodinjstva – bistveno bolj higiensko kot krpa. S parnim čistilnikom pa lahko osvežite tudi tekstilne talne obloge, zavese, obleke ipd.

 | Avtor: Kärcher Kärcher

MOKRO – SUHI SESALNIKI KÄRCHER

Ti sesalniki so izredno robustni, zmogljivi, udobni in preprosti za uporabo. Različne velikosti posod in različna oprema poskrbijo za  to, da so naprave še bolj prilagojene vašim potrebam. Naj gre za čiščenje notranjosti avtomobila, v gospodinjstvu, v domači delavnici ali na zasebnem gradbišču – s Kärcherjevimi novimi posebnimi večnamenskimi sesalniki lahko po zaslugi največje moči sesanja in ustreznega pribora brez težav, hitro in udobno odstranite vsakršno umazanijo.

 | Avtor: Kärcher Kärcher

SESALNIKI ZA PEPEL IN SUHO SESANJE KÄRCHER

Kamin, žar ali oglje, garaža ali delavnica - našim sesalnikom za pepel in suho sesanje nikoli ne zmanjka sape. Vztrajno in samozavestno obvladujejo tudi večje količine pepela in grobe umazanije. Če se moč sesanja zmanjša, je dovolj pritisk na gumb in Kärcherjevo inovativno čiščenje filtra ReBoost v nekaj sekundah zagotovi večjo moč sesanja.

 | Avtor: Kärcher Kärcher

PRALNI SESALNIKI KÄRCHER

Kärcherjevi pralni sesalniki poskrbijo za globinsko in temeljito čiščenje preprog, oblazinjenega pohištva, vzmetnic, tekstilnih oblog in avtomobilskih sedežev. Tekočino za čiščenje sesalnik pod tlakom vbrizga globoko v tekstilne površine, nato pa jo skupaj z raztopljeno umazanijo posesa. Umazanija, maščoba in neprijetne vonjave so tako učinkovito odstranjene.

 | Avtor: Kärcher Kärcher

NAPRAVE ZA POMETANJE KÄRCHER

Izjemno hitro, sproščeno in preprosto pometanje dvorišč. S Kärcherjevo napravo za pometanje boste čiščenje izvedli več kot 5-krat hitreje kot z metlo. Glede na velikost površine lahko izbirate med različnimi velikostmi naprav.

 | Avtor: Kärcher Kärcher

Vse naprave za lažje vzdrževanje in čiščenje vašega doma najdete v naši trgovini Kärcher Center Kušljan. Med pestro ponudbo izdelkov boste našli veliko naprav, s katerimi bo čiščnje postalo zabavno.

Obiščite nas v spletni trgovini in izberite napravo, ki vam bo že danes olajšala življenje!