Uporabno
2576 ogledov

66 receptov za najboljše moderne sladice

Moja čokolada Moja čokolada
Tukaj je tretja BAM knjiga receptov – Moderne sladice!

Blagovna znamka BAM Become A Master in slaščičarska umetnica Urška Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O’Clock sta ponovno združili moči in nastala je še tretja BAM knjiga receptov - Moderne sladice.

Moja čokolada | Avtor: Moja čokolada Moja čokolada

Prva BAM knjiga receptov, ki je nastala v enaki slaščičarski zasedbi, je knjiga s 50 različnimi recepti za pripravo tort. V prvi knjigi receptov so recepti oblikovani tako, da priprava ne bo prezahtevna, sestavine zanje pa so vsem dostopne. Zapisani na tak način so tako primerni in bodo služili vsem uporabnikom ljubiteljskega slaščičarstva ali bodo navdih za nove kreacije.

Moja čokolada | Avtor: Moja čokolada Moja čokolada
BAM knjiga ponuja recepte za pripravo različnih vrst tort. V knjigi tako najdete recepte za klasične okuse kot so najbolj čokoladno čokoladna Sacher torta, Schwarzwaldska ali čisto preprosta čokoladna torta. Ljubitelje sadja navdušijo mangova torta z malinami, torta Planica ali limonina torta, torta gin tonic pa bo s svojo barvno kombinacijo in osvežilnim okusom zagotovo kraljica poletnih zabav. Razpon okusov torej sega vse od klasično čokoladno čokoladnih, osvežilno sadnih tort ali tistih modernejših različic.
Sledila je knjiga receptov Sladki prigrizki, ki postreže z 51 različnimi recepti za pripravo sladkih prigrizkov kot so piškoti, sladice v kozarcih ali čokoladne rezine.

BAM knjiga receptov "Sladki prigrizki" v prvem poglavju ponuja recepte za pripravo različnih vrst piškotov. Pripravite popularne ameriške piškote, medenjake, slavne linške piškote ali sočne jaffa piškote, v katere bo vsak z veseljem ugriznil. Vaša jutra ob skodelici kave ali čaja bodo s piškoti po teh receptih zagotovo še slajša. Nadaljujete na poglavje z več kot desetimi različnimi recepti za pripravo sladic v kozarcih. Razpon različnih kombinacij okusov sega vse od klasičnega čokoladnega belega moussa z jagodami do čokoladnega Baileys-a v kozarcu. Na koncu vstopite še v svet priprave drobnega peciva, kjer najdete mešanico tradicionalnih receptov v kombinaciji različnih struktur in okusov drobnega peciva.

Moja čokolada | Avtor: Moja čokolada Moja čokolada
Nato na vprašanje, ali sledi še tretja knjiga receptov, sploh ni bilo več vprašanje. Nastalo je 66 novih receptov, ki smo jih zavili v platnice nove knjige receptov - Moderne sladice. Knjiga tako ponuja recepte za pripravo modernih sladic kot so princeske ali vedno bolj popularni eklerji. Moderne sladice zajamejo tudi monoporcijske torte ali tradicionalne sladice v novih preoblekah. Za pripravo Modernih sladic je potrebnega kar nekaj slaščičarskega znanja, ki pa ste ga tako ali tako pridobili še skozi pripravo po prvih dveh BAM knjigah receptov. 

BAM knjige receptov so na voljo tako posamično kot v paketih. Da pa se za nakup še lažje odločite, je BAM ekipa pripravila tudi kodo, s katero vam ob nakupu podarijo 10% popust. V spletni košarici vpišite kodo KNJIGA10.

Moja čokolada | Avtor: Moja čokolada Moja čokolada