Uporabno
11872 ogledov

Ali veste, kdaj morate opraviti veliki servis z menjavo jermena?

servis avta, Porsche Porsche Inter Avto
Ste vedeli, da je več kot polovica okvar motorja pri starejših vozilih posledica okvarjenega zobatega jermena? Za vas imamo odličen nasvet, kako do ugodne menjave zobatega jermena na vašem vozilu.

KAKO PRIHRANITI PRI MENJAVI ZOBATEGA JERMENA (VELIKEM SERVISU)?

V primeru, da imate avto starejši od štirih let in je znamke VW, Audi, SEAT, Škoda lahko privarčujete kar do -30% pri menjavi zobatega jermena oziroma velikem servisu. Preverite, kako ugoden servisni paket so pripravili za menjavo zobatega jermena pri Porsche Inter Auto samo za vas!

MENJAVA JERMENA  – VELIKI SERVIS, PAKETNA CENA – vse vključeno (delo, material) po ugodni ceni:

  • originalni zobati jermen, črpalka hladilne tekočine;
  • zobati jermen komplet;
  • vgradnja zobatega jermena in menjava črpalke hladilne tekočine;
  • 2-letna garancija na delo in material;
  • podaljšanje Asistence Porsche Slovenija.

VELIKI SERVIS Z MENJAVO ZOBATEGA JERMENA: Kontaktirajte Martino za ugodnejšo ponudbo servisa na 031 616 918 ali ji pišite na martina.gartner@porsche.si.

ZAKAJ JE POMEMBNO OPRAVITI MENJAVO ZOBATEGA JERMENA?

Veliki servis avta je pomemben, ker se sestavni deli v motorju sčasoma obrabijo. Med njimi je tudi zobati jermen. Zaradi obrabe se lahko le-ta pretrga, kar lahko povzroči večje stroške, saj je v tem primeru potrebno zamenjati tudi druge dele motorja. Prav zato je pomembno, da redno pregledujete stanje vašega zobatega jermena.

servis avta, Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

KDAJ JE POTREBNO OPRAVITI MENJAVO ZOBATEGA JERMENA, NA KOLIKO KM?

Pri vozilih VW (Volkswagen), Audi, SEAT in Škoda natančne podatke za menjavo zobatega jermena najdete v servisni knjižici vašega avtomobila. Največkrat je potrebno veliki servis opraviti med 100 in 200 tisoč kilometri, poleg veliko prevoženih kilometrov ima pomembno vlogo tudi starost zobatega jermena. Priporočamo vam, da se čimprej naročite na servisni pregled, kjer bomo preverili stanje zobatega jermena.

OPOZORILNI ZNAKI, KDAJ NUJNO MENJATI ZOBATI JERMEN

Nujno je, da redno preverjate stanje vašega zobatega jermena! Da bi zmanjšali tveganje za okvaro jermena, priporočamo redne servisne preglede. Najpogostejši znaki za okvaro so: 

  • izrazit hrup motorja;
  • avto se trese zaradi neenakomernega teka;
  • motor je neodziven;
  • vidne so razpoke na zobatem jermenu;
  • raztrgan zobati jermen.

servis avta, Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

ZAKAJ SERVIS AVTA RAVNO PRI PORSCHE INTER AUTO?

Redno opravljanje velikega servisa zagotavlja, da bo vaš avtomobil vedno optimalno pripravljen na vožnjo in seveda tudi popolnoma varen. Ker želijo, da se na cesti počutite varno, vam nudijo vrhunski servis  po natančnih navodilih in priporočilih proizvajalca (matične tovarne), zato vam garantirajo najkvalitetnejše opravljanje popravil in odlično delovanje vašega vozila. Pri servisu uporabljajo izključno visokokvaliteten material originalne kakovosti, ki omogoča brezhibno ujemanje in posledično optimalno delovanje vozila, daljšo življenjsko dobo in večjo varnost vas in vseh ostalih udeležencev v prometu.

UGODNEJŠI VELIKI SERVIS Z MENJAVO ZOBATEGA JERMENA

Za vas so pripravili ugodne varčevalne pakete, s katerimi boste odlično poskrbeli za redno vzdrževanje vašega vozila, hkrati pa boste privarčevali. Preverite ugodne servisne pakete Vedno vredno, ki so jih pripravili pri Porsche Inter Auto!

servis avta, Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Posvetujte se z njihovimi servisnimi svetovalci ali osebno obiščite poslovalnice, da se pogovorite o ugodnih varčevalnih paketih. Da boste lahko varno in ugodno vozili vsak dan.

LJUBLJANA
Servis Porsche Ljubljana, Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana, tel. 01 58 25 300
Servis Porsche Verovškova, Verovškova 78, 1000 Ljubljana, tel. 01 53 03 600

MARIBOR
Servis Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor, tel. 02 65 40 300
Servis Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150 2000 Maribor, tel. 02 45 02 660

KOPER
Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, tel. 05 61 16 500

Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto