Uporabno
1521 ogledov

April je mesec pametnih obrokov

Eurospin Eurospin
V aprilu bomo postavili petčlansko družino pred simpatičen Eurospin izziv.

V hitrem družinskem tempu nam zahtevni recepti ne pomagajo veliko. Jemljejo nam namreč veliko dragocenega časa, za nakup sestavin pa porabimo pravo bogastvo. Včasih je za pripravo jedi po novih receptih potrebno skakati po trgovinah in tržnicah ter iskati posebne začimbe ter sestavine, ki jih le stežka najdemo.

Zato smo se odločili, da bomo na Žurnalu24.si postavili družino pred poseben izziv in s tem pocrkljali naše bralce. V mesecu aprilu petčlanska družina nakupuje samo v Eurospinu, kjer ima na razpolago številne kakovostne izdelke po pametnih cenah. Petčlanska družina ima na voljo 68 evrov na teden, s tem denarjem opravi nakupe hrane in pijače, higienskih izdelkov in čistil. V Eurospinovih prodajalnah imajo široko paleto izdelkov in tam lahko v enem obisku opravite celoten nakup. 

Eurospin | Avtor: Eurospin Eurospin
Za zasedene in aktivne družinice

"Nudimo prav vse, kar potrebujete za svoj tedenski nakup – od svežega sadja in zelenjave, učinkovitih čistil, slastnih pekovskih izdelkov, široke ponudbe mlečnih izdelkov, pa izdelkov brez glutena ter laktoze, do mesnin iz mesnice in tedenskih ponudb, v katerih vas vedno kaj preseneti!" pojasnjujejo pri Eurospinu. 

Projekt "Mesec pametnih obrokov" je namenjen predvsem zasedenim ženskam in moškim, ki nimajo veliko časa za kuhanje, si pa želijo domačih in rednih obrokov zase in za svoje najdražje. Obenem za izbrane recepte ne bo potrebno skakati po številnih trgovinah, saj bo družina prav vse izdelke za kuho kupila v Eurospinu. Priprava jedi bo enostavna in hitra, raznolika ter prilagojena vsakdanjemu življenju zaposlenih ljudi. 

Jedilnik in nakupi se pripravljajo ob predpostavki, da vaša kuhinja in gospodinjstvo v tem trenutku nista popolnoma prazna in imate osnovna živila in začimbe, kot so olje za peko, sol, sladkor, origano, bazilika in podobno, že na razpolago.

Obenem bodo v ospredje prišle varčne in preudarne gospodinje, ki želijo ugodno in učinkovito gospodinjiti. 

Ker so v Eurospinu znani tudi po kakovostnih čistilih in izdelkih za svež dom, se bomo dotaknili tudi gospodinjskih trikov, ki bodo prišli prav predvsem zasedenim družinicam. 

 

Mesec pametnih obrokov | Avtor: Anže Petkovšek Mesec pametnih obrokov Anže Petkovšek
 

Čeprav se morda 68 evrov na teden za petčlansko družino s tremi majhnimi otroki (9, 7 in 5 let) sliši malo denarja, ni družina s to vsoto nič prikrajšana. Jedli bodo res odlične obroke, obenem bodo s tem denarjem poskrbeli za osebno higieno in čist dom. V Eurospinu pa lahko ves čas sledite aktualnim akcijam v katalogih in tako najdete izdelke po znižanih cenah. 

Projektu, jedilnikom, receptom, nasvetom in aktualnim Eurospinovim akcijam lahko sledite TUKAJ

Mesec pametnih obrokov | Avtor: Anže Petkovšek Mesec pametnih obrokov Anže Petkovšek