Uporabno
1446 ogledov

Aprila ceneje do cilja

Cammeo Saša Despot
Prevozniško podjetje Cammeo uporabnike aplikacije Cammeo aprila nagrajuje z 10 odstotnim popustom.

Oktobra lani je prevozniško podjetje Cammeo zaključil svoje prvo leto delovanja v Sloveniji. Podjetje je v tem obdobju beležilo stalno rast in posledično vse večje povpraševanje za najboljšo taksi uslugo na tržišču. Cammeo taksiji s prepoznavnimi zelenimi oznakami danes vozijo po ulicah Ljubljane, Maribora, Kopra, Kranja in Celja. Glede na velik interes za njihove usluge ne izključujejo možnost širjenja tudi na ostala mesta po Sloveniji.

Cammeo | Avtor: Cammeo Cammeo

Cammeo je največji taksi prevoznik v regiji. Danes zaposluje že 1500 ljudi in ima v svojem voznem parku 600 vozil, dostopnih v 33 mestih v treh državah.

Cammeo | Avtor: Cammeo Cammeo
Posebej priljubljena je možnost naročanja prevozov prek aplikacije Cammeo, ki jo uporablja že več kot 200.000 ljudi. Hitri in enostavni način naročanja taksi prevoza s pomočjo aplikacije za pametne telefone Android ali IOS so Slovenci takoj vzljubili, saj je prek 80 odstotkov vseh voženj naročenih prek Cammeo aplikacije.

Naročanje taksija še nikoli ni bilo tako enostavno

Aplikacija Cammeo, ki si jo lahko brezplačno naložite s pomočjo Google Play ali App Stora, vam omogoča hitro in enostavno naročanje taksija. Po prvi prijavi v aplikacijo se uporabniku pokaže zemljevid, kjer lahko takoj preveri, če se v njegovi bližini nahaja vozilo podjetja Cammeo. Izhodišče vožnje lahko uporavnik izbere s pomočjo "bucike" ali pa jo enostavno vpiše. Nato uporabnik doda še cilj vožnje, število potnikov in izbere plačilno sredstvo. Cammeo taksi je že na poti. Prihod taksija na izhodišče lahko uporabnik spremlja prek zemljevida, ki omogoča sledenje vozilu v realnem času. Prav tako uporabnik prek aplikacije prejme informacijo o številki vozila in fotografijo, ime ter skupno oceno voznika.

V mesecu aprilu Cammeo uporabnik aplikacije ponuja še posebno ugodnost. Vse potnike, ki bodo svojo vožnjo s taksijem naročili prek aplikacije, bo namreč nagradil z 10 odstotnim popustom. Popust velja za vse vožnje naročene v mesecu aprilu prek aplikacije.

V kratkem bo aplikacija doživela tudi prenovo in nadgradnjo. Osvežena aplikacija bo omogočala še hitrejše in enostavnejše naročanje voženj.

Še danes si naložite aplikacijo Cammeo:

aplikacija za Android
aplikacija za iOS

Cammeo | Avtor: Saša Despot novinarska konferenca družbe Taksi Cammeo, na kateri so spregovorili o prihodu Cammea v Slovenijo, Saša Despot