Uporabno
852 ogledov

AVE premium šunke glavne zvezde letošnjih praznikov

Panvita Panvita
Božični, praznični čas je tisti, ki se ga razveselimo vsi – od najmlajših pa vse do starejših. To je čas, ki ga namenjamo svojim najbližjim, ki jim želimo le najboljše. To se kaže tudi pri izbiri prazničnih jedi. Letos v svojo božično ali novoletno večerjo vključite tudi AVE premium šunke, ki bodo navdušile še tako zahtevne gurmane.

Zakaj so AVE šunke drugačne od ostalih?

Kakovost in skrbno izbrano meso sta pri AVE že od nekdaj na prvem mestu, saj želijo potrošniku ponuditi le najboljše. Trudijo se, da ljubitelje mesnih dobrot nenehno presenečajo in navdušujejo, zato neprestano vlagajo v razvoj in napredek, ki pa kot rezultat pripeljeta na trg nove in še boljše izdelke. Takšna je tudi zgodba AVE premium šunk, pri katerih razvijalci okusov niso prepustili nobene malenkosti naključju. Začelo se je že pri izbiri mesa, ki je izključno slovenskega porekla. Živali so hranjene s slovenskimi žiti in prihajajo iz njim prijazne reje. Postopek predelave mesa vključuje samo cele kose mesa. Tako poskrbijo, da se ohranja izvrstna kakovost in izjemen okus. S široko ponudbo okusov se predstavlja kar pet premium šunk – Šunka dimljena, Šunka mediteran, Šunka z ocvirki, Šunka rustika in Šunka panonija.

Panvita | Avtor: Panvita Panvita

Široka paleta okusov

Pet raznovrstnih okusov nas bo popeljalo na kulinarično popotovanje vse od Mediterana pa do Panonije. Šunka dimljena je rahlo prekajena z dimom bukovega lesa. V nas bo s svojim okusom obudila spomine na dom in praznična druženja. Če ste ljubitelji morja in vonja po poletnih začimbah izberite Šunko mediteran, ki bo naše brbončice pobožala z nežnim rožmarinom. Šunka z ocvirki bo presenetila s harmonijo hrustljavih ocvirkov in slastnega okusa, medtem ko je Šunka panonija najbolj primerna za ljubitelje prekajenega. Preplet tega s sočasnim kuhanjem, daje šunki močen karakter in svežino. Včasih pa si želimo, da bi nas hrana samo spomnila na dom in tradicijo. In prav to naredi Šunka rustika. Vsem šunkam se odlično podajo raznovrstni siri, zelenjava in pa seveda svež kruh, grisini ali krekerji.

Premium šunke AVE bodo odlična izbira za praznične večerje. S široko paleto okusov poskrbijo, da vsi ljubitelji mesnih izdelkov najdejo nekaj zase. Šunke, ki se jim odlično poda kapljica žlahtnega vina, bodo poskrbele za sproščeno vzdušje, saj bodo v njih lahko uživali prav vsi.