Uporabno
1357 ogledov

Ave premium šunke iz izključno slovenskega mesa

Panvita Panvita
Šunke so odlično živilo, ki ga na naših krožnikih lahko uporabimo na sto in en način – kot odličen zajtrk, malico ali predjed na večerji z več hodi. V zadnjih letih je potrošnikom postalo zelo pomembno, da je hrana, v kateri uživajo, okusna in pa lokalnega izvora. Pri AVE se tega zelo dobro zavedajo in zato potrošnikom ponujajo le najboljše.

Živila, ki so lokalnega izvora pomembno pripomorejo k bolj uravnoteženi prehrani. Ta blagodejno vpliva na naše zdravje in hkrati manj obremenjuje okolje. Pomemben dejavnik je tudi, da hrana, v kateri uživamo, ne prepotuje predolgih poti do našega krožnika.

Panvita šunka | Avtor: Panvita Panvita

Kaj dela AVE šunke drugačne?

V lanskem letu smo na trgovskih policah lahko opazili nove premium šunke AVE. Kar jih dela drugačne je to, da je meso skrbno izbrano in najvišje kakovosti. Za proizvodnjo šunke se uporablja meso, ki je izključno slovenskega porekla. Za ljubitelje mesnih izdelkov so pri AVE razvijalci izdelkov naredili še korak naprej. Živali so hranjene s slovenskimi žiti in prihajajo iz njim prijazne reje. V postopek predelave mesa vključujejo samo cele kose, kar zagotavlja ohranjanje okusa in izvrstno izkušnjo za naše brbončice. Pri AVE ničesar ne prepustijo naključju in potrošniku ponujajo le najboljše. Na prodajnih policah nas neprestano navdušujejo z novostmi ter vlagajo v razvoj in napredek. Postopek predelave mesa vključuje samo cele kose mesa. S široko ponudbo okusov se predstavlja kar pet premium šunk – Šunka dimljena, Šunka mediteran, Šunka z ocvirki, Šunka rustika in Šunka panonija. Pet raznovrstnih okusov nas bo popeljalo na kulinarično popotovanje vse od Mediterana pa do Panonije.

Pot do krožnika

Skrajševanje dobavnih verig in vertikalna veriga nadzora omogočata, da lahko pri AVE ponudijo le najboljšo in domačo hrano. Izdelke se z njeno pomočjo lažje sledi in zagotavlja, da so varni za uporabo. S tem potrošnikom zagotavljajo, da je hrana zdrava in najvišje kakovosti. Skrajšana dobavna veriga – že pri izbiri žit, ki so izključno slovenska – poskrbi, da se na naših krožniki znajde svež izdelek, ki je za okolje manj obremenjujoč.