Uporabno
2273 ogledov

Banka brez čakalnih vrst

Bančništvo v svetu se spreminja, številni bančni produkti so si podobni, vse bolj pa se banke razlikujejo v odnosu do svojih strank. Premium paket Nove KBM ponuja uporabnikom povsem personalizirano ponudbo glede na individualne potrebe komitentov.

»S ponudbo Premium bančništva želimo strankam poenostaviti vsakodnevno poslovanje z banko, prihraniti dragocen čas in spremeniti obisk banke oziroma pogovor z osebnim bančnikom v prijetno doživetje. Obenem želimo na enem mestu ponuditi strokoven nasvet glede celotne palete bančnih in nebančnih produktov in strankam pomagati pri postavljanju in doseganju njihovih dolgoročnih finančnih ciljev,« pravi Primož Kovačič, direktor Sektorja privatnega bančništva.

Prilagojeno osebno bančništvo pomeni, da je osebni bančnik v rednih stikih z vami, v poslovalnicah pa vam je omogočeno poslovanje brez čakalnih vrst. 

V prvem letu od odprtja prve Premium poslovalnice v Sloveniji so pri Novi KBM pridobili 3.000 komitentov in uspešno sledijo cilju, da v prvih petih letih pridobijo 10.000 zadovoljnih uporabnikov Premium paketa. Stavijo na svoje osebne bančne strokovnjake, ki so trenutno na voljo v 13-ih poslovalnicah Nove KBM po vsej Sloveniji.

Za doseganje dolgoročnih finančnih ciljev je ključna analiza trga in analiza posameznikovega finančnega stanja. Ob tem je danes finančno okolje precej bolj kompleksno kot nekoč, kar neposredno vpliva na težje odločanje vlagateljev. Pri odgovorih, kam naložiti sredstva, so vključeni tudi različni strokovnjaki, denimo Uroš Vek, upravljalec naložb KBM Infond: »Smo v obdobju nizkih obrestnih mer in pričakovani višji volatilnosti na kapitalskih trgih, ki zahteva dodatne napore pri sprejemanju individualnih finančnih odločitev. Medtem ko smo lani govorili o sinhroni gospodarski rasti moramo letos poudariti razhajanja tako v gospodarskih rasti kot gibanju delniških trgov. Po gospodarski rasti in gibanju delniških trgov prednjačijo ZDA, medtem ko je dinamika rasti v ostalem svetu upočasnjena. Predvsem izstopa Evropa in države v razvoju.«

 | Avtor:

Nova KBM praznuje leto dni od odprtja prve Premium poslovalnice v Sloveniji, namenjene izključno obstoječim in bodočim imetnikom Premium osebnih storitev.
Od leve: Uroš Vek, upravljalec naložb KBM Infond; Primož Kovačič, direktor Sektorja privatnega bančništva v Novi KBM; Jure Bračko, vodja eksternega komuniciranja v Novi KBM.

Mesečna članarina Premium paketa pri Novi KBM v višini 14,99 eur vam prinaša številne ugodnosti. Poleg osebnega bančnika in urejanje finančnih obveznosti brez čakalnih vrst tudi plačevanje položnic brez provizije, brezplačne izobraževalne dogodke – naložbene večere, doživetja, dogodke in ugodnosti zunanjih partnerjev, vezane na mreženje, finance, umetnost, kulturo, kulinariko, zdravje, šport, modo in avtomobilizem, pa tudi ugodnejše cene storitev na letališčih in druge prednosti.

V Novi KBM vas vabijo, da brezplačno preizkusite Premium paket za 6 mesecev in se v tem času prepričate, da je to odlična rešitev za vas in vaše celovito finančno poslovanje.