Uporabno
71 ogledov

Bellabeat s posebno akcijo obeležuje mesec boja proti raku dojk

Bellabeat pametni nakit Bellabeat
Podjetje Bellabeat, ki izdeluje pametni nakit, v oktobru s posebno akcijo želi dvigniti zavest o pogostosti in posledicah raka dojk.

Bellabeat, hrvaško-slovenski tehnološki "start up" se je pridružil obeleževanju meseca boja proti raku dojk v oktobru. S ciljem dviga zavesti o pogostosti in posledicah bolezni, ki na Hrvaškem letno terja 2.500 življenj žensk, se je Bellabeat v sodelovanju s slovensko oblikovalko nakita Urško Hvalica odločil, da prvim stotim kupcem najbolj znanega pametnega nakita za ženske podari tudi obesek iz Urškine kolekcije nakita "Insects".

Čeprav je dednost ena izmed najpomembnejših dejavnikov v razvoju raka dojk, imajo veliko vlogo pri tem tudi zunanji faktorji kot so alkohol, kajenje, nezdrava prehrana, pomanjkanje fizične aktivnosti in stres. Ravno zato so v Bellabeatu, katerega glavna misija je s svojim pametnim nakitom pomagati ženskam pri iskanju življenjskega ravnovesja in s tem uresničitvi njihovih želja, prepoznali pomembnost sodelovanja pri tej morda najbolj razširjeni svetovni iniciativi.

Bellabeat pametni nakit | Avtor: Bellabeat Bellabeat
Poleg tega, da se pametni nakit Bellabeat popolnoma prilega vsaki modni kombinaciji, bodisi poslovni, vsakdanji ali športni, le ta uporablja edinstven algoritem za analizo odpornosti s spremljanjem kakovosti in dolžine spanca, reproduktivnega zdravja in aktivnosti z namenom izboljšanja splošnega počutja. Pametni nakit, povezan z aplikacijo Bellabeat, ženskam omogoča spremljanje meditacije in jih vodi skozi proces zmanjšanja stresa in sicer tako, da jim pomaga pri učenju tehnik dihanja pri meditaciji in jogi.

"V Bellabeatu se zavedamo, da stres lahko vpliva na naš način življenja in zdravje pod pritiskom, da moramo delati bolje, biti bolj energični in skrbeti za videz. Naš pametni nakit je trpežna in natančna naprava za spremljanje zdravstvenega stanja in čudovit ženski nakit za meditacijo", je komentirala Urška Sršen, soustanoviteljica in kreativna direktorica podjetja Bellabeat.

Z označevanjem meseca boja proti raku dojk, se je Urški Sršen iz Bellabeata pridružila tudi slovenska kolegica in ustanoviteljica znamke U by Urška Hvalica, katere oblikovanje reinterpretira tradicionalno obrt in poveličuje sodobno estetiko. Obesek iz njene kolekcije "Insects" popolno dopolnjuje Bellabeat Leaf Chakra, kateremu se lahko doda kot obesek.

Bellabeat pametni nakit | Avtor: Bellabeat Bellabeat

Svoj obesek lahko naročite na uradni spletni strani Bellabeat in začnete skrbeti za svoje zdravje, obenem pa boste zagotovili podporo, tistim ki jo potrebujejo.

Za dodatne informacije obiščite: https://webshop.bellabeat.com/