Uporabno
226 ogledov

Bershkina nova podoba prihaja v Koper

Bershka Bershka
Blagovna znamka Bershka danes odpira prenovljeno trgovino v Kopru, kjer bo prvič debitirala s popolnoma novo podobo. Prodajalna se nahaja v nakupovalnem centru Planet Tuš Koper v Kopru.

Trgovina obsega prodajno površino kar 566 m2 in kupcem poleg najsodobnejše nakupne izkušnje ponuja najnovejše kolekcije in trende. Zahvaljujoč tehnologiji, s katero je opremljena, vključno z LED zasloni, ki navdihujejo in dajejo večjo dinamiko zagotavlja prav posebno doživetje.

Notranja arhitektura

Bershka Koper je arhiotekturno edinstvena trgovina. Vsi elementi, ki jo sestavljajo, so zasnovani izključno zanjo in s spektakularnim rezultatom na vizualni ravni. Tla, stene in strop so obdelani z enakim naravnim materialom, ki priča o arhitekturi trgovine. Ta nova tekstura ustvarja občutek topline, enotnosti in inovativnosti v celotnem prostoru. Oblačila krasijo pohištvo industrijskega hladnega jeklenega materiala, ki je oblikovan kot nevtralna in enotna origami plošča, nameščena na obodu izpostavljenosti izdelka. Oblačila in njihove barve so glavni protagonist tega na novo urejenega nevtralnega prostora.

Pohištvo

Uporabljeno pohištvo se poigrava s kombinacijo dveh materialov. Enega toplega in drugega hladnega, ki se približuje konceptu trgovine. Lakirane železne cevi se uporabljajo za držanje oblačil in kamnitih nosilcev, saj osnova pohištva dosega maksimalno preglednost in nevtralnost, da poudari izdelek. Serija instalacij, ki jih podpirajo LED zasloni, spremlja pohištvo izdelka in ustvarja nakupovalno izkušnjo, primerno za vsak kotiček različnih kolekcij. Bershkina nova podoba je navdihnjena s podobami narave, obogatene z majhnimi otočki, strateško razporejenimi v prostor, ki s pomočjo okrasnih oblačil in ogledal postane zelo privlačna notranja pojava. Bershka ima 4 fizične trgovine v Sloveniji, v mestu Koper pa se prva ponaša z novo podobo imenovano ORIGEN!