Uporabno
4598 ogledov

BoxSpring postelja – znani Slovenci, ki ne morejo več brez nje

BoxSpring postelja
1/4
BoxSpring postelja
BoxSpring postelja osvaja srca številnih Slovencev. Popestritev spalnice, ki ji zavidajo vsi, ki je še nimajo. Preberite, kaj je njena skrivnost.

Se sprašujete, kaj je skrivnost mladosti, igrivosti in energije naših športnikov in televizijskih zvezd? Verjetno si ne bi nikoli mislili, kje jo boste odkrili – v njihovih spalnicah, ki jih vse po vrsti krasijo unikatne, ročno izdelane BoxSpring postelje. Le te poskrbijo za čudovit izgled spalnice in za najbolj popoln, udoben in sproščujoč spanec.

BoxSpring postelja in njena skrivnost

Ni jih malo, že več kot 25.000 uporabnikov sladko sanja noč za nočjo na prestižnih izdelkih za zdravo spanje Spalnega centra Maremico. Najbolj priljubljen med njimi je zagotovo slavna BoxSpring postelja, kamor vgradijo vzmetnice Leticia, po želji pa celo prestižno vodno posteljo Lectus.

Njihovim strokovnjakom so zaupali že številni uspešni Slovenci, kot na primer Jakov Fak, Sara Isaković, Mojca Mavec, Boštjan in Lara Romih, Klemen Slakonja in Mojca Fatur, Nuša Derenda, Metka Albreht, Darko Đurić, Monika Tavčar, Blaž Švab in še bi lahko naštevali. In kakšno je njihovo mnenje o BoxSpring postelji in kako izgledajo njihove spalnice?

S čim je BoxSpring postelja najbolj navdušila znane Slovence?

BoxSpring postelja, vsaj tista prava, je plod ekipe Spalnega centra Maremico iz ljubljanskih Črnuč. Ekipa strokovnjakov za zdravo spanje po pogovoru o vaših željah in potrebah vašega telesa izdela unikatno posteljo samo za vas –BoxSpring posteljo, ki ji ni para. Pri njih izbira vsekakor ni težava. Odločite se praktično o vsakem elementu postelje in jo sestavite popolnoma po svoje.

S pomočjo svetovalke za zdravo spanje si izberete na kakšnem ležišču bi spali, kakšno udobje bi imeli, višino postelje, material in barvo oblazinjenja, stil posteljnega vzglavja, njegovo višino in širino, model oblazinjenega boxspring dizajna in tako naprej in tako naprej. Bi gospod rad ležal na trdi postelji, gospa pa raje uživa na postelji, ki je mehka kot oblak in sta do sedaj vedno spala na ločenih ležiščih? Nič več. Vsak bo dobil svoje, vse skupaj pa bo zapakirano v eno in edino posteljo BoxSpring.

Izkušnja nakupovanja BoxSpring postelje v Spalnem centru Maremico je nekaj posebnega in se jo splača izkusiti tudi, če ne nameravate kupiti nove postelje (čeprav se boste v njo najbrž zaljubili).

BoxSpring postelja | Avtor: BoxSpring postelja BoxSpring postelja

BoxSpring postelja poskrbi za neverjetno izkušnjo

Mojca Mavec, znana novinarka, je povedala, da je v Spalnem centru Maremico nevede izbrala hotelsko posteljo. Včasih je neverjetno dobro spala v hotelih, sedaj si pa tudi njena domača postelja zasluži pet zvezdic.

Tudi številne njihove druge stranke govorijo o neverjetni izkušnji in to že od samega začetka. Na dom vam brezplačno pošljejo 100-stranski katalog opremljen z vrhunskimi slikami, kjer boste, če ne drugega, dobili marsikatero idejo za preureditev spalnice. In če se slučajno odločite, da jih obiščete, ne bodite presenečeni, če si svetovalka vzame čas in vam, obuta v copate, skuha kavo ter vam svetuje na vseh področjih spanja.

BoxSpring postelja | Avtor: BoxSpring postelja BoxSpring postelja
Njihovi kupci pa vam bodo povedali, da strokovni monterji pridejo k vam domov na točno določeno uro, prav tako obuti v copati in vse zmontirajo iz prve. Poleg tega so vam tudi kasneje kadarkoli na voljo – imajo celo ugodnost staro za novo pri posteljah in ležiščih, tako kot pri nakupu avta! Seveda pa lahko razmišljate tudi ekološko in obnovite zgolj dotrajane dele postelje – praktično vsak del je obnovljiv.

Ste vedeli, da je BoxSpring postelja izdelana v Sloveniji?

V sanjski delavnici v Ljubljani mojstrske roke mizarja, šivilje in tapetnika vsak dan skrbno ustvarjajo in skrbijo, da je vaše spanje zdravo in kvalitetno, spalnica pa opremljena moderno in razkošno. In, ker se delavnica nahaja pri Ljubljani, je vse narejeno in dostavljeno neverjetno hitro. Originalna BoxSpring postelja je tako plod slovenskega znanja in izkušenj.

In zakaj jim zaupa toliko uporabnikov? Svet spanja strokovnjaki Spalnega centra Maremico preučujejo že vse od leta 1994. In vsa leta stremijo h kvaliteti svojih produktov. Popolnoma brez kompromisov.

BoxSpring postelja | Avtor: BoxSpring postelja BoxSpring postelja
Hkrati pa skrbno izpolnjujejo svoje poslanstvo in ozaveščajo Slovence o pomenu zdravega in kvalitetnega spanca, ki omogoča regeneracijo, krepi naš imunski sistem in nam na splošno pomaga pri premagovanju vsakodnevnih izzivov. Prepričani so, da spanje ni zgolj eden izmed stebrov zdravega načina življenja, ampak je temelj za vse ostale stebre zdravja. S spanjem se vse začne in konča in ne smemo pustiti, da nam karkoli krati dragocene ure spanja. Prav o tem je njihov direktor govoril na TedX govoru v Gallusovi dvorani v Cankarjevem domu pred nekaj leti.

Prepričani so, da bi bila Slovenija veliko lepša, če bi vsi Slovenci spali dovolj. Da na splošno naš narod spi premalo, so pokazali že z nekaj svojimi vprašalniki. In trudijo se poiskati rešitev za vsako težavo pri spanju – samo da bi vsaj kdo spal bolje in dlje. Tako so razvili obliže proti smrčanju, toper antirefluks za pomoč pri zgagi, anatomski vzglavnik, ki ga sestavljate po svoje, uvažajo napenjalne rjuhe Bella Donna, o katerih se zadnje čase tako veliko govori in izdelujejo celo ležišče po meri (ja, potrebna je meritev s tako imenovano Smart Bed posteljo in šiviljskim metrom), ki ga izvažajo v številne Evropske države – Belgijo, Nizozemsko, Avstrijo, itd.