Uporabno
4508 ogledov

Božičnica, nadpovprečen regres in nagrade za najboljše. Postanite Petrolov prodajalec!

Petrol Petrol
Dobrodošli vsi, ki od službe pričakujete več, pravijo v največji slovenski energetski družbi. Pridružite se tesno povezanim ekipam na Petrol bencinskih servisih po vsej Sloveniji.

Petrol | Avtor: Petrol Petrol
Prva jutranja kava?  Zmanjkalo bencina? Rešitev je na poti! Že več kot 75 let jo Slovenci poiščemo na najbližjem Petrol bencinskem servisu. Prijazno in strokovno osebje tu poskrbi za vse želje kupcev in zagotavlja kar najboljšo uporabniško izkušnjo. Podajte se v dinamično delovno okolje ter postanite del izjemne Petrol ekipe tudi vi, vabijo v podjetju.

 

Preklopite na Petrol kariero in postanite Petrolov prodajalec! Prijavite se na www.petrol.si/kariera.

Petrol | Avtor: Petrol Petrol

Petrolova obljuba zaposlenim

V Petrolu so družini in starejšim prijazno podjetje, ki zagotavlja stalnost zaposlitve v vašem lokalnem okolju – za nedoločen čas, s prilagodljivim delovnikom. Čaka vas nadpovprečen regres (nazadnje 1.600 €), božičnica (nazadnje 1.400 € bruto) in nagrade za uspešno delo (do 1 bruto plače letno).

Svojim zaposlenim za uspešno delo vračajo zvestobo. Zaposlenim omogočajo različne oblike pridobivanja strokovnega znanja in delovnih izkušenj, aktivno pa skrbijo tudi za odlično energijo na delovnem mestu ter usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Piko na i dodaja uporaba počitniških enot v najlepših kotičkih Slovenije in na hrvaški obali za vaš zaslužen dopust.

Petrol | Avtor: Petrol Petrol

Odlični sodelavci in skrb za okolje, v katerem živimo

Zaposleni so v zadnji interni raziskavi povedali, da na Petrolu radi delajo radi zaradi odličnih sodelavcev, pozitivne energije, ekipnega dela in dela z ljudmi. "Petrol mi predstavlja veliko družino srčnih ljudi, ki svoje delo z veseljem opravljajo, si med seboj pomagajo in vsak dan zagotavljajo kar se da najboljše storitve," tako pravi Petrolova sodelavka iz podpore strankam. Z dobrodelnimi in prostovoljnimi akcijami v Petrolu vračajo tudi družbi in okolju, v katerem živimo.

Kako je videti življenje na Petrolu, si preberite TUKAJ.