Uporabno
1746 ogledov

Brez teh pripomočkov pravega poletja ni

Bestway
1/8
Bestway
Kljub dobrim obetom bodo mnogi letos večino poletja preživeli kar doma. Daljših dopustov mnogi ne načrtujemo, saj zaenkrat še ne vemo, kako se bodo razpletle stvari tekom poletja. Zato si morski dopust ustvarite kar doma.

Bazeni, vodni parki in drsalnice – kdor ima na domačem vrtu ali balkonu nekaj več prostora si bo mokro zabavo lahko pripravil kar doma. Če pa načrtujete dopust na kateremu od domačih jezer ali slovenski obali, pa ne pozabite tudi na zabavne napihljive dodatke in plovila, s pomočjo katerih boste popolnoma pozabili na stresni vsakdan.

Domača ohladitev za vroče poletne dni – montažni bazeni

Ste tudi vi eden tistih, ki že celo življenje sanja o domačem bazenu? Jutranjem sproščanju in popoldanskem skoku v vodo? Potem je prav to poletje izjemna priložnost, da si te sanje uresničite. Montažni bazeni Bestway® bodo navdušili vas in vaše drage z enostavno postavitvijo in vzdrževanjem ter izjemno kvaliteto. Velika prednost montažnih samostoječih in napihljivih bazenov je, da jih lahko v času, ko niso v uporabi enostavno pospravimo.

Montažni bazeni omogočajo domače kopališče z nizkim finančnim vložkom. Postavite si svoje kopališče  kar na svoj vrt ali dvorišče.

Bestway | Avtor: Bestway Bestway
Manjši okrogli bazeni imajo praviloma premer dveh metrov, tako da ga lahko postavite tudi na manjših vrtovih. Seveda pa si lahko na domači trati postavite tudi pravo malo kopališče z večjim pravokotnim bazenom s skoraj 10 metri dolžine. Tako boste lahko v bazenu že prijetno plavali. Seveda ob nakupu ne pozabite tudi na vse potrebne pripomočke, kot so črpalka za filtriranje vode, pokrivalo in dodatke za čiščenje in vzdrževanje.

Razvajanja v toplih (in mrzlih) dneh – masažni bazeni

Bi si ustvarili domači spa, ki vas bo razvajal poleti in pozimi, a ne želite zapraviti preveč denarja? Potem so odlična rešitev prenosni napihljivi masažni bazeni Lay-Z-Spa™ znamke Bestway. Velika prednost prenosnih masažnih bazenov je, da jih lahko s seboj vzamete tudi na dopust ali ga posodite prijateljem. Če so primerno zaščiteni (npr. s sistemom FreezeShield™), jih lahko uporabljate tudi v zimskim mesecih.

Ne glede na to ali pripravljate romantični večer za svoje najdražje ali vrtno zabavo s prijatelji, masažni bazen bo vrhunec večera.

Bestway | Avtor: Bestway Bestway

Model Milan znamke Bestway pa vas bo navdušil z mnogimi pametnimi funkcijami, saj je prvi pametni masažni bazen na trgu. S pomočjo aplikacije na vašem pametnem telefonu boste lahko tako uravnavali temperaturo, nastavili časovnik ali enostavno zagnali ali izklopili masažni sistem. Torej upravljali vse, kar potrebujete za popolno sprostitev.

Bestway | Avtor: Bestway Bestway
Neskončna zabava za vaše otroke – vodni parki in drsalnice

Bi domači vrt ali dvorišče spremenili v pravi vodni park? Vaši otroki vam bodo neskončno hvaležni. Napihljiva igrala, ki jih lahko napolnimo in priključimo na vrtno cev bodo navdušila vaše otroke v vročih dneh. Ne nudijo le ohladitve, ampak tudi obilico zabave. Pri Bestwayu lahko najdete različne modele, ki ponujajo raznovrstne funkcionalnosti, npr. plezalne stene, tobogane in bazenčke z vodo. V pakete vseh vodnih parkov je vključen električni motor za napihovanje, ki bo v le dveh minutah napihnil igralo in vzdrževal napihnjenost skozi cel dan.

Drsalnice so cenovno ugodna igrala, ki jih priklopimo na vrtno cev in tako omogočimo gladek spust po površini. Različne drsalnice nudijo tudi dodatke, npr. keglje, ki jih otroci lahko podirajo na koncu spusta ali vodno prho, ki bo poškropila tudi vse navdušene gledalce.

Se boste odpravili na jezero ali morje? Ti dodatki ne smejo manjkati!

Napihljivi dodatki prinašajo neskončno zabavo ne le otrokom, ampak tudi odraslim. Napihljiv program Bestway® nudi najrazličnejše napihljive izdelke, ki so mnogo več kot le klasične blazine in živali. Izjemno priljubljeni so napihljivi otoki v obliki samorogov, labodov, sadežev z različnimi vzorci in napihljive blazine v zanimivih oblikah in barvah. Instagram so v preteklih letih prevzeli tudi napihljivi obroči v izgledu krofov in sadja.

Bestway | Avtor: Bestway Bestway

Na dopustu pa seveda ne smejo manjkati tudi napihljivi čolni, kajaki ali supi, s katerimi lahko raziskujete obalo. Napihljiva plovila Hydro-Force™ vas bodo navdušila z izjemno trpežnostjo in kakovostjo. Kdor želi svoj dopust ali izlet preživeti aktivno bo prav gotovo našel pravo plovilo zase.

Rokavčki, plavalni dodatki in ležišča

Na spletni strani Bestway boste lahko našli tudi druge kakovostne izdelke za uporabo v vodi. Rokavčki in plavalni obroči bodo poskrbeli za varnost vaših malčkov, ki še niso vešči plavanja. Navdušeni plavalci in potapljači bodo našli tudi primerne plavalne maske, očala in dihalke. Kdor rad kampira, pa bo z veseljem prebrskal ponudbo napihljivih stolov, udobnih napihljivih postelj in različnih praktičnih tlačilk.

Poletje se lahko prične!

Bestway Slovenija je uradni zastopnik znamke Bestway® in poleg originalnih izdelkov nudi tudi strokovno podporo, ki je kupcem na voljo pred, med in po nakupu.