Uporabno
1161 ogledov

Brezplačna dostava, tudi v 12. nadstropje!

Mercator
Ste vedeli, da lahko svoj nakup v Mercatorju opravite hitro prek spleta, izbirate med 18.000 izdelki in izkoristite brezplačno dostavo?

Nakup v Mercatorjevi spletni trgovini je varen, hiter in enostaven, pri nakupu nad 40 evrov je dostava popolnoma brezplačna. Več kot 20 let delovanja Mercatorjeve Spletne trgovine in več kot 65 let delovanja Mercatorja je zagotovilo, da bo nakup varen. Ob enostavni registraciji in možnosti plačila ob prevzemu je vsaka skrb odveč, saj lahko ob prevzemu naročila blago, če niste zadovoljni, tudi zavrnete.

Nakup prek spleta bo trajal le nekaj minut. Med nakupovanjem izberite svoje priljubljene izdelke in shranite filtre, naročite lahko izbrane izdelke iz vaših prejšnjih naročil, in to kadarkoli, tudi med prazniki in v nočnih urah. Dostavili vam jih bodo takrat, ko želite, le izberite enega izmed terminov in naročilo bodo dostavili na želeno lokacijo. Dostava poteka v več kot 750 krajih po Sloveniji, TUKAJ pa lahko preverite, ali dostavljajo tudi na vaš naslov.

Naročilo bodo dostavili ne glede na težo nakupa, ob vsakem vremenu, tudi če dežuje, sneži ali piha. Naročilo vam dostavijo tudi v najvišje nadstropje, čeprav nimate dvigala.

Mercator dostava | Avtor: Mercator Mercator
Ponujajo več kot 18.000 izdelkov

Po registraciji in prijavi v Mercatorjevo spletno trgovino prek računalnika, tablice ali telefona TUKAJ lahko izbirate med 18.000 ponujenimi izdelki in več kot 1.200 BIO izdelki.

Za imetnike Pika kartice je spletno nakupovanje še dodatno olajšano. Vsi registrirani uporabniki Pika kartice v spletni servis Portal Moja Pika lahko nakup in plačilo opravijo kar prek spleta. Vkolikor oddajo naročilo na dan dvojnih pik, so le-te na Pika kartico pripisane naknadno. Povezava, na kateri najdete navodila za povezavo kartice s profilom: pika.mercator.si/splosni-pogoji

V Spletni trgovini dodate želene izdelke v košarico, košarico pregledate in izberete načina kupovanja. Če bi želeli nakup prevzeti sami, izberete možnost KLIKinDVIG in svoje naročilo prevzamete na eni od desetih prevzemnih točk KLIKinDVIG v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Slovenj Gradcu, Murski Soboti, Novem mestu, Postojni in Novi Gorici.

Če želite dostavo na dom, izberete možnost KLIKnaDOM, izberete naslov za dostavo, čas dostave, način plačila – plačujete lahko tudi s plačilno Pika kartico – in vaš nakup je zaključen.

Po končanem nakupu bodo v Mercatorju skrbno zbrali vaše izdelke, jih zložili v kartonasto škatlo in vam nakupljeno dostavili na vaš naslov do vaših vrat.

V Mercatorjevi spletni trgovini vas čakajo še številne druge ugodnosti. Brezplačni vzorci, ki jih oglašujejo prek e-novičk ali oglasnih pasic znotraj Spletne trgovine, bodo ob izpolnitvi pogojev samodejno dodani vaši pošiljki. Upokojenci, včlanjeni v Klub senior, boste lahko ob četrtkih koristili upokojenski popust, morate pa imeti s svojim profilom povezano tudi Pika kartico. Koristite lahko tudi spletni bonus in akcije 1+1 GRATIS.