Uporabno
204 ogledov

Brezplačni dvigi gotovine tudi na bankomatih OTP banke Hrvaška

bankomat Profimedias
Od 1. julija 2023 spremembe na Hrvaškem.

(Maribor, 28. junij 2023) Od 1. julija 2023 bodo lahko stranke Nove KBM in SKB banke, obe članici Skupine OTP, z osebno debetno kartico Visa popolnoma brezplačno dvigovale gotovino na bankomatih OTP banke na Hrvaškem. Nova pridobitev pomeni veliko konkurenčno prednost za obe banki in pomembno korist za naše stranke.

Potem ko je Nova KBM februarja letos postala članica Skupine OTP, se je začel postopek združevanja Nove KBM in SKB banke, ki bo trajal približno leto in pol. Cilj povezovanja je oblikovanje vodilne finančne institucije, ki bo strankam zagotavljala visokokakovostne bančne storitve in produkte s še večjo dodano vrednostjo. 

bankomat | Avtor: Profimedia Profimedia

Že od marca lahko stranke Nove KBM in SKB banke z debetno in poslovno debetno kartico Visa brezplačno dvigujejo gotovino ter preverjajo stanje na računih na okoli 450 bankomatih obeh bank v Sloveniji. Od 1. julija 2023 pa bodo lahko stranke Nove KBM in SKB banke z osebno debetno kartico Visa popolnoma brezplačno dvigovale gotovino tudi na več kot 430 bankomatih OTP banke na Hrvaškem. Široka mreža bankomatov hrvaške OTP banke je dostopna na tej povezavi.

To je nova ugodnost, ki jo bodo občutile stranke obeh slovenskih članic Skupine OTP, obenem pa korak naprej  h krepitvi čezmejnega sodelovanja v tej uspešni mednarodni Skupini, ki je prisotna na 12 trgih v Srednji in Vzhodni Evropi.