Uporabno
720 ogledov

BREZPLAČNI recepti za prave gurmane

kuhanje, recepti Profimedia
Nimate zamisli, kaj skuhati ali speči? Tukaj je knjiga receptov, v katerih boste uporabili BAM začimbne mešanice.

Se sprašujete kako uporabljati BAM začimbne mešanice

Kakšno naj bo razmerje začimb? 

Kakšna naj bosta količina in kombinacija začimb? 

BAM Spices | Avtor: BAM SPICES BAM SPICES

Na spletni strani BAM Spices poleg začimb razdeljenih v kategorije glede na uporabnost in poleg BAM Spices smiselno sestavljenih paketov začimbnih mešanic, čaka tudi kategorija BREZPLAČNIH receptov.

Mesne kroglice lahko postrežete z zelo različnimi stvarmi – tudi z olivami, siro | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
V kategoriji receptov se tako sprehodite čez pripravo enostavnih jedi kot so smetanova omaka za njoke ali tradicionalni recept za čutfe ali mesne kroglice v paradižnikovi omaki

Da bo brskanje med recepti še lažje, med kategorijo čakajo tudi mini “plonk listki”, s katerimi si pomagate in seznam receptov prilagodite glede na način priprave ali glede na sestavine, s katerimi želite ustvariti naslednje obroke.

Vedno bogatejša postaja tudi kategorija veganskih receptov.

Ekipa BAM Spices v kategorijo tedensko dodaja nove recepte, če pa ste dovolj pogumni, lahko svoj recept popolnoma enostavno in preko spletne strani oddate tudi vi. Ekipa recept ustrezno sestavi in v vašem imenu objavi na svoji spletni strani. Tako omogoči, da lahko vaše mojstrovine ustvarajo tudi drugi kuharski navdušenci.

Recepti vsebujejo tudi trik ali dva, ki zagotovita, da izbrana jed zares uspe. Da brskanje po spletni strani in iskanje primernih začimbnih mešanic za izbran recept ne bo prezahtevno, lahko izbrane začimbe v svojo spletno košarico oddate kar direktno iz recepta. 

Sprehodite se po kategoriji receptov, izberite svojega, priporočene začimbne mešanice dodajte v spletno košarico, za piko na i pa vpišite še RECEPT10 in svoje naročilo znižajte za 10%. 

začimbe | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main