Uporabno
107 ogledov

Brivniki za obraz

Britje ne odstrani le dlak, ampak tudi kožno povrhnjico, zato po njem uporabite Žurnal24 main
Več kot le brivnik

Gladka koža, urejena brada, brez ureznin... Ta moški je pa res spreten! Ni nujno. Lahko ima doma le enega od Philipsovih brivnikov za obraz. Gospodje, očarajte svoje dame z urejeno brado ali pa z nesramno gladko kožo. Aparati za odstranjevanje dlak so oblikovani za napredno zaščito kože. Rezila varno režejo ob njej, ne da bi se je po nepotrebnem dotikala.

Tako se lahko izognete ne prav privlačnemu porezanemu videzu. Rezila rotacijskih brivnikov so oblikovana tako, da ujamejo dlačice, ki rastejo v vseh smereh, in tako zagotavljajo natančno in gladko britje. V eni minuti lahko ti neverjetni strojčki izvedejo do kar 150 000 rezov! Imajo kar 72 samoostrilnih rezil ojačanih z nanodelci, ki se ponašajo z dolgotrajno ostrimi robovi, ki v prav vsakem trenutku poskrbijo za izjemno natančno britje. 

Še niste očarani? No, dragi fantje, lahko vam povem tudi to, da so opremljeni s tehnologijo SkinIQ. Gre za napredne senzorje, ki zaznajo vaš tip kože in britje prilagodijo prav vam. Ja, vam, ki to berete! Z aplikacijo povezani brivniki omogočajo celo spremljanje vaše rutine in vam prišepnejo nasvete o najprimernejšem načinu britja za vašo kožo. 

Philipsovi strojčki omogočajo prijetno suho ali pa osvežujoče mokro britje. Lahko se brijete kakor želite – bodisi z gelom ali peno, celo pod prho! Ti lepo opevani brivniki so mnogo več kot zgolj aparati za odstranjevanje dlak. Brivnik lahko enostavno pretvorimo v oblikovalnik brade, natančni prirezovalnik ali celo krtačko za čiščenje. Kaj več bi si sploh lahko želeli? Torej, gospodje... Kdaj gremo v shopping? 

Najvišja Nizozemska kakovost 

Royal Philips iz Nizozemske je vrhunsko podjetje z delovanjem na področju medicine in dobrega počutja, ki si s svojimi inovacijami prizadeva izboljšati življenja bradatih ljudi. V podjetju se še kako dobro zavedajo, da je prav vsak tip kože in dlačic edinstven. Njihov cilj je vsakemu moškemu zagotoviti zanj najustreznejše, popolnoma gladko ter neverjetno nežno britje. Ti izjemno napredni sistemi so zasnovani in izdelani na Nizozemskem.

Pohvalijo se lahko z jeklom najvišje kakovosti, tako da so rezila zelo vzdržljiva, za povrh vsega pa se še sama ostrijo! Pa so res pomislili prav na vse! Britje z najsodobnejšimi Philipsovi brivniki ni zgolj prijetno in sproščujoče, pač pa tudi izjemno higienično. Vsebujejo namreč kapsule za hitro čiščenje. Te se lahko pohvalijo kot najmanjše brezžične čistilne postaje na svetu.

Brivnik temeljito očistijo v zgolj 1 minuti. Posebna formula za čiščenje je kar 10-krat učinkovitejša od čiščenja z vodo, kar omogoča ohranjanje higienično čistega brivnika. Tudi po britju je po zaslugi posebej zasnovane notranje komore čiščenje mačji kašelj. Vse, kar morate storiti je, da enostavno odprete brivno glavo in sperete obe strani s tekočo vodo. Preprosto, mar ne? 

Philipsov digitalni motor se ponaša z visoko močjo obračanja. To pa zagotavlja najvišjo stopnjo učinkovitosti za še bolj natančno britje, ne glede na obliko obraza ali gostoto dlačic. Nekateri brivniki se s pomočjo priložene postaje za brezžično polnjenje napolnijo v samo treh urah. Zmogljiva litij-ionska baterija zagotavlja večletno zanesljivo delovanje brivnika, kar pomeni, da vam da ne bo treba vsako leto vedno znova odšteti nesramne količine denarja za aktualni "najkvalitetnejši" brivnik. Gospodje, kaj porečete na takšen brivnik? Ga mar ne bi imeli tudi vi?