Uporabno
2531 ogledov

Ciril Komotar: "Z njimi sem oborožen na vsakem koraku"

Huawei Ciril Komotar
1/3
Huawei
Priznani slovenski vlogar nam je priznal tudi, na katero naparavo je najbolj navezan ...

Oče, partner, avtomobilistični novinar, fotograf, režiser in vloger Ciril Komotar je z nami spregovoril o napravah, ki mu lajšajo življenje in skrbijo za uspešno kariero. Zvesto mu pomagajo tudi pri ustvarjanju uspešnega vloga Komotar minuta, njegove objave imajo skupaj več kot 17 milijonov ogledov.

Tablični računalniki Huawei

Poklic in življenjski slog Cirila zvesto spremljajo pametne Huawei naprave, ki jih ni malo. »Z njimi sem oborožen na vsakem koraku,« pravi slovenski vloger.

Ciril redno nosi uro Huawei Watch 3. Zanjo pravi, da je zelo koristna, obenem jo vidi kot modni dodatek. »Vse bolj sem navezan na tablico MatePad 11, ki je bolj ali manj podaljšek moje pisarne. Še posebej to velja, ko sem na poti,« pravi Ciril.

Vrhunske in vsestranske tablice so zelo priročne in uporabne tudi za mlade, zato so jih ob začetku šolskega leta pri Huaweiu vključili v posebno ponudbo BACK TO SCHOOL.

Tablični računalnik Huawei Matepad T10 z 9,7-paličnim zaslonom je odlično orodje za mlade, ki so večopravilni, saj možnost App Multiplier omogoča, da se pri vodoravnem držanju tablice hkrati kažeta dve okni iste aplikacije.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Zelo priročna je možnost, da lahko prilagodite velikost levega in desnega okna za vaše udobje, na primer med brskanjem po učni snovi, medtem ko vzporedno poslušate razlago učitelja. Tablični računalnik v kombinaciji z EMUI 10.11, osemjedrnim procesorjem in naprednim algoritmom ponuja izboljšano grafiko in povečano zmogljivost.

V ponudbi BACK TO SCHOOL je model Matepad T10, v promociji pa so na voljo tudi tablični računalniki Matepad T10s ter Matepad T8.

V izjemni ponudbi tudi zmogljiv osebni računalnik

Tako v primeru vnovičnega šolanja od doma kot v primeru klasičnega učenja bo za vrhunski proces šolanja poskrbel osebni računalnik Matestation S s Huawei Zaslonom 23,8'. Zmogljiv osebni računalnik ima procesor AMD Ryzen™ 4600G z grafičnim čipom Radeon™ in deluje hitro, ne glede na to, kaj počnete.

Računalnik ima delovni pomnilnik DDR4 s frekvenco 3200 MHz za še hitrejše delovanje in popolnoma nadgradljiv sistem z različnimi režami za razširitve v računalniku HUAWEI MateStation S.

Pri tem vam ni treba skrbeti, če bo računalnik v spalnici, saj se Matestation S ponaša s kompaktnim ohišjem zvezdnega oblikovanja in glasnostjo procesorja, da delovanje računalnika ne moti med spanjem.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Huawei Zaslon 23,8’ pa bo poskrbel tudi za zaščito oči. Barve so na zaslonu FullView žive in natančne, zahvaljujoč 72-odstotni barvni lestvici NTSC2 in kontrastnem razmerju 1000 : 13. Zaslon je tudi certificiran s strani TÜV Rheinland za zmanjšanje škodljive modre svetlobe in odpravljanje utripanja.

Priznal: »Najbolj sem navezan na telefon«

Ciril Komotar pripoveduje, da ga doma čaka prenosnik Matebook X, »brez katerega ne zmorem več«. Nanj odlaga tudi foto in video material, na njem piše besedila, ureja albume in tako dalje.

Njegov telefon Mate 40 Pro pa je tisti, ki beleži vsebino za Instagram in vlog. »Najbolj sem, priznam, navezan na telefon. Tudi zato, ker mi je omogočil tako kakovostno zajemanje video in foto vsebin,« pravi. Ljudje mu namreč vsakodnevno pišejo in ga sprašujejo, s katerim profesionalnim fotoaparatom je fotografiral ta ali oni avto.

V ponudbi ob začetku šolskega leta BACK TO SCHOOL je tudi pametni telefon Huawei P40 Lite, ki ga obožujejo predvsem mladi, saj se ponaša z zmogljivo notranjostjo in čudovito zunanjostjo.

Pametni telefon Huawei P40 Lite se ponaša kar s štirimi kamerami s podporo umetne inteligence in do 48 MP. Igre za telefon, ki mu lahko zaupate, saj ima tudi HUAWEI SuperCharge 40 W in baterijo s 4200 mAh, da premaga dan z enim samim polnjenjem.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Navdušuje tudi izgled HUAWEI P40 lite: ohišje je izdelano iz štiristransko ukrivljenega zaslona, zato je občutek v rokah zares dober. Sprednja kamera je vdelana v 6,4-palčnem (16,26 cm) zaslonu Punch FullView, zato je zaslon lahko večji in brez zareze.

Huawei P40 Lite pa ima še eno prednost, ki jo mladi obožujejo: ponuja jim selfije, ki iz njih potegnejo najboljše. Sprednja kamera namreč prepozna osvetlitev in sence vaše okolice ter naredi selfi prilagojen izključno uporabniku.

Za popoln šolski paket

V ponudbi BACK TO SCHOOL so pri Huaweiu ponudili tudi slušalke, saj jih mladi vse pogosteje uporabljajo. Tudi Ciril Komotar nam je priznal, da jih zadnje čase veliko uporablja.

V ponudbo so zajeli nov model brezžičnih slušalk FreeBuds 4i, ki se pohvalijo z neprekinjeno uporabo kar 10 ur. Le z enim polnjenjem bodo slušalke zdržale cel šolski dan.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Poleg vrhunskega dizajna in elegantnega kompaktnega ohišja FreeBuds 4i ponujajo možnost aktivnega odpravljanja hrupa, kar pomeni, da senzorji v slušalkah HUAWEI FreeBuds 4i aktivno zaznavajo in zmanjšujejo hrup okolice. Obenem so lahke in udobne brezžične slušalke, ki zavzamejo malo prostora in so res »kul« videza.