Uporabno
2831 ogledov

Čiščenje vašega doma bo odslej lažje in hitrejše!

Samsung, Samsung sesalnik, sesalnik Samsung
V dneh, ko se spopadamo s številnimi službenimi in prostočasnimi obveznostmi, nam pogosto zmanjka časa in predvsem volje za čiščenje našega doma. S tem pripomočkom pa bodo še tako nadležna hišna opravila postala mačji kašelj.

Otroci in hišni ljubljenčki poskrbijo, da se ga moramo hočeš nočeš lotiti ne glede na utrujenost, in ga ne moremo preprosto preložiti na prost konec tedna. Če se čiščenju že ne moremo izogniti, pa je dobro vsaj, če imamo pri roki naprave, ki z umazanijo opravijo hitro in učinkovito. Predstavljamo vam sesalnik, ki bo brez težav očistil vse kotičke vašega doma. Sesanje z njim ne bo samo učinkovito, ampak tudi bistveno bolj prijetno. 

Sesalnik Samsung Bespoke Jet™ Complete bo poskrbel za hitro in temeljito čiščenje stanovanja. Z njim boste posesali smeti, živalsko dlako in prah tudi z oblazinjenega pohištva in žaluzij. Z lahkoto boste dosegli odročne kotičke na visokih omarah. Sesalnik tehta le 1,44 kg in ga lahko upravljate zgolj z eno roko, brez obremenitve zapestja. Čeprav je izjemno lahek, ostaja močan in se brez težav spopada s trdovratno umazanijo. 

Digitalni invertni motor v nekaj sekundah s tal pobere vse, od raztresenih kosmičev vašega malčka do trdovratne dlake hišnih ljubljenčkov. Prav dlake predstavljajo največji izziv pri čiščenju. Sploh ob mrzlem in slabem vremenu, ko vaši ljubljenčki več časa preživljajo v stanovanju ali hiši. Sesalnik Bespoke Jet™ Complete ponuja številne praktične funkcije, ki vam pomagajo ustvariti udobnejše in čistejše okolje tako za vas kot za vaše hišne ljubljenčke. Sesalniku je priloženo orodje za hišne ljubljenčke, ki združuje gumijasto šobo in ščetine. Z njim boste s tal, oblazinjenega pohištva in vaših oblačil temeljito odstranili vse dlake hišnih ljubljenčkov. 

Samsung, Samsung sesalnik, sesalnik | Avtor: Samsung Samsung

ciklonsko šobo se lahko poslovite od prahu tudi na najbolj nedostopnih mestih. Z izjemno sesalno močjo in optimalno zračno potjo, ki zmanjša zračni upor okrog posode za prah, ter 27 zračnimi dovodi, ki minimalizirajo izgubo sesalne moči, bo spopadanje z umazanijo zdaj še bolj učinkovito.

Samsung, Samsung sesalnik, sesalnik | Avtor: Samsung Samsung

Umazanija in prah v posodo 

Cilj vsakega sesanja je zagotovo odstranitev drobne umazanije, prahu in nečistoč. S sesalnikom Bespoke Jet boste ujeli 99,999 % drobnega prahu. Sesalnik uporablja napreden večplastni filtrirni sistem, ki zadrži 99,999 % prašnih delcev in drobnega prahu. Čistilna postaja All-in-One Clean Station praha ne izpusti niti pri praznjenju posode. Postaja poskrbi za samodejno praznjenje posode za prah vsakič, ko sesalnik priključite nanjo. Polniti pa začne tudi baterijo sesalca, da ob naslednjem čiščenju ne ostanete brez, čeprav odstranljiva baterija s podaljšano življenjsko dobo zagotavlja nemoteno čiščenje do ene ure. Edinstvena tehnologija Air Pulse očisti koš za smeti, hkrati pa poskrbi, da drobni prah in delci ne uidejo nazaj v prostor. 0,5-litrska posoda za prah je tudi v celoti pralna.

Ugoden nakup in 5-letna garancija

Sesalnik, ki je pred kratkim postal tudi prejemnik zlate nagrade za odličnost v oblikovanju, si lahko do 6.11.2022 zagotovite po še posebej ugodni ceni. Samsung vam namreč ob nakupu ponuja do 30 % popust. Več informacij o posebni ponudbi najdete na spletni strani podjetja. Poleg tega lahko do 31. decembra 2022 pridobite še 5-letno garancijo na napravo.  Za uveljavljanje pravice do promocije morate podatke o kupljeni napravi v 30 dneh po nakupu prijaviti TUKAJ.

Samsung, Samsung sesalnik, sesalnik | Avtor: Samsung Samsung