Uporabno
4012 ogledov

Čisti dom, boljše zdravje – izjemna sesalna moč na vseh površinah

Samsung Samsung
Že dolga leta v mnogih domovih kraljujejo robotski sesalci, a zadnje čase postajajo znova vse bolj priljubljeni ročni sesalci, ki navdušujejo s svojo napredno tehnologijo in praktičnostjo. Pa vendar niso vsi sesalci enako dobri. In če niste pozorni, se lahko zgodi, da boste na koncu, ko boste svoj nov sesalec končno preizkusili doma, malce razočarani. Na kaj torej paziti, da boste kupili sesalec, ki bo popolnoma pokrival tako vaše želje kot potrebe?

Zagotovo se spominjate naših babic in mam, kako so stanovanja čistile s tistimi sesalci na vrečke, ki jih je bilo treba pogosto prazniti, za seboj pa so po stanovanju oziroma hiši med sesanjem vlekle dolg kabel in ga nenehno prestavljaje iz vtičnice v vtičnico. Morda ste takšen sesalec do nedavnega uporabljali tudi vi. Zdaj pa imate dovolj zapletanja v kable, morda se vam zdi sesalec, ki ga imate, preglasen ali pa opažate, da slabo sesa. Morda uporabljate za čiščenje doma robotski sesalec, a ker so določeni deli stanovanja večkrat na dan umazani – na primer območje okrog kuhinjskih pultov, predsoba, kjer se vi in otroci sezuvate, otroške sobe, kjer poteka otroška igra – potrebujete sesalec, ki ga na hitro vzamete v roke in večkrat v dnevu posesate te problematične dele vašega stanovanja ali hiše.

Ne glede na razlog, zakaj kupujete nov sesalec, pa je v poplavi ponudbe včasih težko vedeti, kateri bi bil res pravi za vas. Morda vam bodo pri odločitvi pomagali naslednji kriteriji, ki jih je vsekakor smiselno upoštevati pri nakupu novega sesalca.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Teža in okretnost

Ker je treba včasih sesalec dvigniti čez prage ali s stopnice na stopnico, je vsekakor pomembno, da ni pretežek. Velika teža sesalca bo namreč otežila mnogim že tako ne najbolj ljubo opravilo. Še bolj pomembna kot teža pa je dobra okretnost, kajti mnoge dame rade med sesanjem v drugi roki držijo telefon in klepetajo z mamo ali prijateljico, novopečene mamice morda v naročju med sesanjem držijo še dojenčka, nekatere si sesanje krajšajo tako, da v prosti roki držijo revijo ali knjigo.

Očistite svoj dom brez napora s preprostim nadzorom in gibanjem. Lahka oblika sesalca Samsung Jet zagotavlja največjo uporabnost in zmanjšuje obremenitev zapestja.


Dovolj vzdržljiva baterija

Ko se lotimo sesanja, želimo opravilo opraviti kar se da hitro in učinkovito ter predvsem takoj, brez nepotrebnih prekinitev. Zadnje, kar si želimo, je, da se nam baterija izprazni, ko smo posesali šele polovico našega doma. Takšnih nevšečnosti ne boste imeli s sesalcem Samsung Jet, saj se ponaša z nadvse zmogljivo baterijo. 

Sesalec Samsung Jet ima 2-v-1 polnilno postajo, ki omogoča bolj prilagodljivo shranjevanje in polnjenje sesalnika kjerkoli v vašem domu. Lahko jo namestite na steno in tako prihranite prostor. Ali pa jo uporabite kot samostojni polnilnik ter enostavno odstranite baterijo in jo polnite kjerkoli.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Dovolj zmogljiv motor, ciklonska šoba in HEPA filtracijski sistem

Ni hujšega, kot da je sesalec premalo zmogljiv in slabo pobira že večje smeti po vašem domu, kaj šele mikroskopsko majhne delčke, kot so prah, pršice, prhljaj hišnik ljubljenčkov in podobno. Zato je pomembno, da ste pri nakupu sesalca pozorni na to, kako močan je. Sesalec Samsung Jet se ponaša z naprednejšo zmogljivostjo čiščenja, saj ima vgrajen digitalni invertni motor z ultrazvočnimi varjenimi lopaticami. Z njim boste lahko očistili različne vrste tal, med drugim tudi preproge, z največjo sesalno močjo. Optimalna zračna pot zmanjšuje upor zraka, njegovih 9 ciklonov s 27 odprtinami za dovod zraka pa zmanjšuje izgubo moči sesanja. Ujame tudi prašne delce, ki jih sesalnik posesa.

Velika prednost sesalca Samsung Jet je tudi turbo krtača. 180-stopinjska vrtljiva glava omogoča enostavno spreminjanje smeri in čiščenje vseh kotičkov. Vrtljivi boben preprosto odstranite s klikom in ga enostavno očistite, in to kar pod curkom vode, saj posoda za prah popolnoma pralna.


Z vidika kakovostnega zraka v vašem domu, k čemur zagotovo pripomore tudi redno sesanje, pa je še kako pomemben 5-plastni HEPA filter. Sistem filtriranja deluje tako: najprej glavni ciklon in kovinski mrežni filter pobereta večje prašne delce. Ciklonska šoba in mikro filter ujameta majhne prašne delce, filter mikroskopskih prašnih delcev pa ujame 99,999 % prahu in alergenov velikost od 0,3 do 10 µm.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Možnost mokrega čiščenja

Tudi vas moti, da imate za čiščenje stanovanja toliko različnih pripomočkov? Si želite ene naprave, s katero bi lahko posesali in nato še pobrisali? Nič lažjega, če se odločite za nakup sesalca Samsung Jet, katerega prednost je zagotovo tudi vrtljivi nastavek za pometanje in brisanje. Uporabite lahko opcijski nastavek za pometanje za lažje čiščenje trdih tal. Njegovi dve vrtljivi mokri blazinici omogočata učinkovito čiščenje brez napora. Uporabite lahko tudi krpe za brisanje iz mikro vlaken za večkratno uporabo ali mokre krpe za enkratno uporabo. 

Majhne stvari, ki dajo piko na i

Mnogim gospodinjam pri izbiri pravega sesalca veliko pomenijo tudi malenkosti, ki se morda moškim ne zdijo tako zelo pomembne. Ena takšnih je na primer digitalni zaslon, ki pomaga pri lažjem rokovanju s sesalcem. Pri sesalcu Samsung Jet lahko s pomočjo vgrajenega digitalnega zaslona v vsakem trenutku preverite, če vaš sesalnik optimalno deluje. Pogledate lahko stanje naprave, na primer raven moči in vrsto krtače. Digitalni zaslon vas tudi opozori na težave in blokade krtače. Tako vam omogoča priročno upravljanje in vzdrževanje.

Več o tem, kako deluje napredna tehnologija sesalca Samsung Jet, preberite TUKAJ! Spodaj pa si oglejte kratek predstavitveni video:

[video: 10712 / ]


Zdaj pa pustite, da ta izredno lahek, a nadvse močan sesalec prepriča tudi vas ter vam pomaga do bolj čistega doma in do bolj kakovostnega zraka v vašem stanovanju ali hiši.
Ker vemo, da se v petih letih lahko z vašim sesalnikom zgodi marsikaj, vam Samsung zagotavlja še pet let garancije na določene modele sesalnikov, kupljene v obdobju od 1. 2. do 31. 12. 2022.

Za pridobitev pravice do petih let garancije se morate najpozneje v 30 dneh od dneva nakupa registrirati na spletni strani: samsung5letgarancije.si.

Za več informacij o 5-letni garanciji obiščite spletno stran: https://www.samsung.com/si/offer/5yw-wg-promo-2022/.