Uporabno
1133 ogledov

Čokolada, ki v sebi skriva fantastično velike koščke

Jimmy Fantastic Jimmy Fantastic
Jimmy Fantastic je čokoladnejša čokolada, ki je v lanskem letu prevzela regijo, danes pa svojimi velikanskimi koščki osrečuje vse sladkosnede.

Ko pomisliš na nekaj sladkega, je čokolada Jimmy Fantastic gotovo ena od glavnih slaščic, ki si je zaželijo vsi ljubitelji čokolade - tudi tisti bolj zahtevni. Da je čokolada zares fantastična, pričajo njeni velikanski koščki, ki so jih magično zapakirali v elegantno embalažo in z njimi presenti vse, ki jo prvič odprejo. In poskusijo. In zato tudi kupijo ponovno.

Če še nisi prepričan/a, zakaj izbrati ravno Jimmy Fantastic čokolado, potem te bodo v to gotovo prepričali spodnji razlogi.

Fantastična embalaža z veliko skrivnostjo

Večja skrivnost od Jimmy Fantastic čokoladne recepture, je samo še njen ovitek in količina čokolade, ki se skriva v njem. Na prvi pogled mala čokolada v svojem papirnatem ovitku namreč skriva kar 180 g velikih koščkov čokolade. To pomeni, da če kupiš vseh 6 okusov, dobiš več kot kilogram čokolade! Za vse, ki pa si želijo hitrejše sladke pavze, pa so na voljo tudi male 100 in 50 gramske Jimmy Fantastic čokolade. Da ni pretežka nakupovalna vrečka za iz trgovine.

Jimmy Fantastic | Avtor: Jimmy Fantastic Jimmy Fantastic

V Jimmy Fantastic čokoladni tovarni velja pravilo: veliki koščki = čokoladna čokolada, večji koščki = čokoladnejša čokolada! Samo slednje najdeš v tem priročnem pakiranju. Tako veliki koščki, da navaden “a” ni dovolj, čokolada gre v usta le pri res velikem “AAA”.

6 fantastičnih okusov, ki pričakuje podmladek

Hrustljavi, slani, praženi, ni da ni! Dodatkom, ki bogatijo velikanske koščke Jimmy čokolade, so dodali nekaj ekstra. Kombinacije okusov tako niso le lešniki in mandlji, temveč praženi lešniki in mandlji, karamela je postala slana karamela, okus kokosa spremljajo speculas keksi in tako dalje. Jimmyjevim šestim značilnim okusom pa se kmalu pridružuje še en okus, ki pa zaenkrat ostaja še skrivnost.

Kakavova zrna pridelana na trajnostni način

Ne le, da je ta fantastična čokolada sestavljena iz kakovostne čokolade, zavzema se tudi za dobrobit pridelovalcev kakava, njihovih družin in varstvo narave. Jimmy Fantastic je namreč ponosni ambasador fundacije Cocoa Horizons, ki spreminja grenke zgodbe pridelovalcev kakava v slajše. Preberi več o fundaciji Cocoa Horizons.

Ko zapoješ s polnimi usti čokolade

Jimmy vedno preseneča! S svojo komunikacijo je ob samem prihodu na trg zabaval kupce, danes pa je zanje pripravil novo presenečenje. Da je ljubitelj kakovostne čokolade, že vemo, posebej pa mu je ljuba tudi dobra glasba! Novo melodijo TV oglasa je navdihnila njegova najljubša pevka in hollywoodska zvezda. Ker, saj veš, kako gre - večji kot so koščki, glasnejši je užitek!

Izberi svojega čokoladnega favorita TUKAJ in uživaj v fantastično velikih koščkih čokolade Jimmy Fantastic!

Jimmy Fantastic | Avtor: Jimmy Fantastic Jimmy Fantastic