Uporabno
636 ogledov

Črni petek: kdo zapravi več, moški ali ženske?

pohištvo, dekoracija, dom, oprema Profimedia
Najboljši uvod v predpraznično sezono zagotovo predstavlja črni petek, ko lahko večje nakupe opravimo po bistveno nižjih cenah. Koliko denarja se zavrti na en in edini črni petek v letu in kaj se vam resnično splača kupiti?

Najnovejša raziskava Finderja je pokazala, da naj bi letos za črni petek svoj nakup opravilo kar 140 milijonov Američanov. Ob tem so upoštevali, da povprečen Američan zapravi 362 dolarjev, kar pomeni, da naj bi letos presegli magično mejo 51 milijard dolarjev.

pohištvo, dekoracija, dom, oprema | Avtor: Profimedia Profimedia

Black Friday 2022 v Sloveniji

Analize trga kažejo, da črni petek v Sloveniji ni omejen več le na točno določen petek v novembru, temveč so prodajne aktivnosti razširjene kar čez cel mesec. To se zadnja leta kaže v povečanem številu promocij, ki se začnejo že krepko pred začetkom črnega petka. Časa za zapravljanje je torej dovolj, je pa na mestu vprašanje, kaj potrebujete in koliko ste pripravljeni zapraviti.

pohištvo, dekoracija, dom, oprema | Avtor: Profimedia Profimedia
Priložnost za nakup večjih in dražjih kosov

Analize preteklih črnih petkov kažejo, da smo postali bolj premišljeni pri nakupih in da večina ljudi popuste izkoristi za nakup večjih in dražjih produktov. Imenitna ideja, ko nam black friday akcija lahko zelo pomaga pri smiselnem zapravljanju, pa je tudi nakup pohištva – omare, omarice, police, dekorativni dodatki in tekstil.

»To je bil najboljši črni petek v mojem življenju«

Zgodbo je z nami delila bralka Mateja, ki se je lansko leto z možem preselila v novo stanovanje. ''Lanska jesen je bila za naju z možem izjemno naporna, saj sva poleg službe skrbela, da je najino prvo skupno gnezdo začelo dobivati pravo podobo. Ker je bila že sama investicija s prenovo za naju precejšen finančni zalogaj, sva iskala najinim denarnicam bolj prijazne rešitve. Torej ugodne, a vseeno lepe in funkcionalne. Lesninina razprodaja pohištva je bila tista, ki je poskrbela za kar nekaj kljukic na najinem seznamu. Po prijetnem klepetu s svetovalko pa naju je ta preusmerila še na odprodajo – odprodaja pohištva je zato tisti razdelek, ki ga na njihovi spletni strani redno spremljam, saj velikokrat dobim kakšen kos pohištva ali dodatek po res dobrih cenah. Se je pa lani zgodil en velik klik – moj mož je dal idejo, da bi črni petek namenila nakupu opreme. Še danes se smejiva, da me je za črni petek ob vseh mojih nakupih oblačil, parfumov in kozmetike krepko prehitel. In letos ne bo nič drugače. Tako da si upam reči, da pri nas doma mož vsekakor zapravi več kot jaz (smeh).''

pohištvo, dekoracija, dom, oprema | Avtor: Profimedia Profimedia

Vaša iskalna beseda: črni petek pohištvo

Če ste torej v fazi opremljanja in prenavljanja vašega doma, bo črni petek vaš dan – TUKAJ si poglejte široko paleto znižanih izdelkov, ki so jih v Lesnini pripravili za vas. Pa ne samo za vas – če razmišljate korak naprej, potem boste našli tudi kar precej izdelkov, ki jih lahko čez dober mesec zavijete in postavite pod jelko. Po ugodnih cenah lahko dobite vse od posteljnine, dekoracije, blazin, skodelic, stojal za nože, odej, svetilk in še in še. Med brskanjem po izdelkih se bodo zagotovo utrnile prave ideje. Izkoristite torej največji shopping day in obiščite Lesnino.

pohištvo, dekoracija, dom, oprema | Avtor: Profimedia Profimedia