Uporabno
2010 ogledov

Da, možno je! Učenje angleščine preko spleta predstavlja prihodnost!

Učenje, študenti
1/4
Shutterstock
Poliglot Simon Mlinar, ki govori 23 jezikov, je za Slovence predstavil svojo slavno dvotedensko formulo za učenje angleščine preko spleta, ki omogoča, da v kratkem času obvladate gradivo, ki se na jezikovnih tečajih poučuje eno leto. Metoda tega poliglota spodbija metode tradicionalnih jezikovnih šol.

Že 5.000 Slovencev je zavrnilo neučinkovite konvencionalne metode učenja tujih jezikov in se pridružilo Simonu Mlinarju. Ne glede na starost, izobrazbo in nadarjenost, boste že v dveh tednih videli ponosen izraz na obrazih članov vaše družine, prijateljev in sodelavcev. Ko bodo slišali, kako dobro govorite angleško, bodo komaj verjeli, da ste za to potrebovali le 14 dni.

 | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Za učenje angleščine je vedno pravi čas. V to se lahko z lahkoto prepričate že v dveh tednih, zahvaljujoč tej metodi učenja angleščine preko spleta. Opazili boste spremembe v vsakdanjem življenju. Po 14 dneh učenja boste brez ovir začeli komunicirati v tujem jeziku. Brez težav boste brali članke na tujih spletnih straneh. Poželi boste občudovanje najbližjih in priznanje nadrejenih in sodelavcev.

Ali je učenje angleščine preko spleta učinkovito?

Vsi pravijo, da je težko, a ni! Ko gre za učenje angleščine preko spleta, talent ni ključnega pomena. Seveda obstajajo ljudje, ki so bolj nadarjeni za učenje tujih jezikov. Vendar niso samo njihovi možgani ustvarjeni za to. Tako kot možgani vseh ljudi, tudi vaši delujejo tako, da se ves čas prilagajajo in učijo.

Zato pri učenju angleščine preko spleta ni bistven le talent, pomembno je še nekaj več. Najpomembnejša je volja do učenja. Toda tudi volja ni odločilna, če nimate ustrezne metode, s katero bi se lahko premaknili z mrtve točke. Stali boste na mestu in ne boste mogli vzpostaviti normalne komunikacije.

Toda zahvaljujoč metodi Simona Mlinara za učenje angleščine preko spleta, boste na pravi poti. Ta metoda vam bo omogočila, da boste z lahkoto obvladali angleščino za začetnike v samo dveh tednih. Ta metoda je hitra, zabavna, učinkovita in dinamična. V pogovoru s tujci si ne boste več lomili jezika. Počitnice v tujih državah za vas ne bodo več težava.

Zakaj druge metode ne delujejo tako, kot deluje metoda Simona Mlinara za učenje angleščine preko spleta?

Običajne metode učenja angleškega jezika otežujejo učenje, ker v vas ne vzbudijo želje po učenju. Pripeljejo vas do tega, da začnete dvomiti v svoj talent, kar lahko resno načne vašo samozavest.

 | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Poleg tega vas v šolah in na raznih tečajih ne učijo jezika, niti kako ga razumeti, temveč vas učijo o jeziku. Kar ni cilj učenja. Niti vas ne vzpodbujajo, da se opogumite in začnete komunicirati s tujci. Zaradi tega imate blokado, ko se je treba sporazumevati v tujem jeziku. Težko se spomnite besed, zlaganje stavkov pa postane prava znanost.

Obenem pa vas mnogi prepričujejo, da ne boste nikoli obvladali tujega jezika, če ne boste živeli na tem govornem področju. A s pravim pristopom in dobrimi metodami je vse mogoče. Ne dovolite, da vam ljudje in napačne metode ubijejo željo in voljo do učenja, ker rešitev še kako obstaja. Ta se nahaja v tej edinstveni metodi učenja angleščine preko spleta. Ta metoda vam bo pomagala, da se naučite angleščine brez veliko truda.

Za kakšno metodo pravzaprav gre?

Na prvi pogled povsem običajna, vendar precej edinstvena metoda, je hitro splavala na površje. To je metoda, ki vam bo pomagala osvojiti angleščino za začetnike v samo dveh tednih.

Razvita je posebej za ljudi, ki cenijo svoj čas. Če se želite naučiti angleščino za začetnike, ne izgubljajte časa z različnimi učbeniki, ker v njih te metode ne boste našli. Ti učbeniki niso zasnovani z namenom, da bi se angleški jezik hitro naučili.

 | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Za razliko od njih je metoda Simona Mlinara zasnovana tako, da vpliva na vaše možgane, da se zlahka spomnijo vsega, kar potrebujete. Besede se bodo začele povezovati brez kakršnihkoli težav, vi pa boste v hipu obvladali angleščino za začetnike in to brez veliko truda.

Kako izgleda Simonova formula za avtomatsko učenje jezikov?

Simon Mlinar je svojo dvotedensko formulo za učenje angleščine preko spleta imenoval Pingulingo. To je edina metoda, ki izboljša in pospeši spomin zahvaljujoč 100% uporabi vaših prirojenih umskih sposobnosti.

 | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Običajne metode učenja jezikov aktivirajo le del zamogljivosti vaših možganov, da si zapomnijo in tvorijo asociacije. Praviloma ne podpirajo teh kognitivnih procesov, ker aktivirajo le majhen del možganske strukture. Pingulingo deluje drugače. Uporablja 100% zmogljivost, ki jo imate, vendar "drema" v vaši podzavesti.

V času učenja novih besed Pingulingo, dvotedenska formula za avtomatsko učenje angleškega jezika, hkrati aktivira desno in levo stran možganov. Besedni del aktivira levo polovico, medtem ko slika aktivira desno. Celotni možgani delujejo 5-krat bolj učinkovito kot ponavadi. To vodi k povečanju kognitivnih sposobnosti, sposobnosti pomnenja novih besed in asociacij s slovenskimi ekvivalenti. Te asociacije so tako močno in globoko vpete v spomin, da se vaši možgani skoraj avtomatsko naučijo novih besed.

Kako se uporablja ta dvotedenska formula?

Vse lekcije so zasnovane na poseben način, da lahko možgani delajo hitreje in učinkoviteje. Lekcije so organizirane po poglavjih. Na voljo so v knjigi Pingulingo in v video formatu, kar omogoča, da se lahko učite angleščino preko spleta, in to kjer koli imate dostop do interneta in računalnika. Vse lekcije delujejo po načelu - najprej vidite besedo in šele potem dobite razlago, kar se je izkazalo za izjemno učinkovito.

 | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Po prvem dnevu uporabe knjige ali video lekcij, ki jih dobite s knjigo Pingulingo, boste osvojili približno 200 novih besed. Po enem tednu boste opazili pomembno razliko v besedišču. Postal bo bogatejši in bolj pester. Po dveh tednih boste izgubili psihološko blokado, ki vas zavira, da bi govorili v drugem jeziku. Komunicirati boste začeli brez težav.

Po 30 dneh uporabe knjige ali video lekcij boste obvladali angleščino za začetnike tako dobro, kot da bi se jo učili več mesecev. Ne zapravljajte časa na neuporabnih in večmesečnih tečajih in zasebnih urah, preprosto naročite Pingulingo, s katerim boste prejeli tudi video lekcije za učenje angleščine preko spleta. Lekcije so primerne za vsakogar, hkrati pa so zelo enostavne in preproste za uporabo.

Edinstvena priložnost za vse bralce, ki želijo preizkusiti dvotedensko metodo za učenje angleščine prek spleta.

Zahvaljujoč knjigi Pingulingo in učinkoviti metodi, učenje angleščine preko spleta še nikoli ni bilo lažje in zanimivejše. S to metodo učenja angleščine preko spleta boste obvladali ta tuji jezik v samo dveh tednih. Izkoristite to edinstveno ponudbo in naročite Pingulingo s 50% popustom.

Vendar pa to še ni vse, ta neverjeten izdelek prihaja skupaj s posebno garancijo Simona Mlinara. Gre za 44-dnevno garancijo za povračilo denarja. Brez vprašanj dobite nazaj svoj denar. Preprosto nimate česa izgubiti, lahko pa veliko pridobite. Samo naročite in se pričnite učiti.

Pomembno obvestilo: ponudba je časovno omejena, zaradi ugodne cene izdelka pa zaloge hitro kopnijo! Pohitite!

KLIKNITE TUKAJ >>>