Uporabno
964 ogledov

Dame, ta članek pošljite vašemu dragemu

Deichmann
1/3
Deichmann
Fantje, možje, bratje in očeti, vas v teh decembrskih dneh skrbi, s čim obdariti vašo najljubšo damo? Brez skrbi, za vas imamo preprosto rešitev - izberite modno torbico! Ta je brez dvoma najboljša prijateljica vsake ženske, saj jo spremlja na vsakodnevnih dogodivščinah in v sebi skriva vse tisto, brez česar enostavno ne gre. Pripravili smo praznični vodič, ki vam bo olajšal izbiro.

Popolna izbira za aktivne

Za vse športne navdušenke in tiste, ki so vedno aktivne, bo čudovito darilo modni nahrbtnik. Ti so zelo praktični in imajo veliko prostora za vse, kar potrebuje. Obožujejo jih prav vse, od najstnic do malce starejših, saj so univerzalni in krasno dopolnijo številne modne kombinacije. Mi vam predlagamo tega v letos posebno trendi mehkem materialu!

1/2
Deichmann

Nahrbtniki bodo poskrbeli, da bodo vse malenkosti z vami.

V slogu holivudskih zvezdnic

Iščete darilo za žensko, ki prisega na eleganco? Potem jo boste navdušili z ljubko malo črno torbico, ki je večno šik in vsako kombinacijo povzdvigne stopničko višje. V Deichmannu so na volju raznoliki modeli, ki bodo navdušili tako ljubiteljice umirjene elegance kot tudi rokovske princese in modne trendsetterke.  Izjemno trendovske male torbice za čez ramo so osvojile modne prestolnice po vsem svetu, mi pa vam predlagamo tole klasično lepotico. Krasna, kajne?

1/2
Deichmann
   

V slogu holivudskih zvezdnic do elegantne podobe.

Klasika je vedno v trendu

Če tudi vi pogosto slišite, da vaši dragi znova primanjkuje prostora v njeni torbici, je čas za novo! Klasične velike torbe z ročaji so vedno “in”, saj so popolne za vsakdan. Na voljo so v številnih različicah, najnovejši trendi pa so v ospredje postavili nevtralne odtenke črnine, umirjeno elegantne rjave barve in nežno rožnate. Med klasičnimi odtenki so se znašli tudi pastel in metalik odtenki, ki so popolni za modne upornice, igrivi detajli in vzorci pa bodo poskrbeli za občudujoče poglede. Predlagamo vam tole v krasnih svetlih odtenkihki bo nedvomno navdušila.

1/2
Deichmann

Brezčasna rožnata lepotica – torbica Catwalk

Tako, popolno darilo je izbrano, za piko na i pa potrebujete le še ljubek darilni papir in pentljo. Brez skrbi, karkoli boste izbrali, bo obdarovanka gotovo vesela, saj je skrbno izbrana torbica darilo, ki ga bo še dolgo nosila s seboj in ji bo vsakodnevno spominjalo na vas.

Ne skrbite, ker trenutno ne morete v poslovalnico Deichmann. Vse modele si lahko ogledate na spletni strani www.deichmann.com in si izberete vaš popolni kos tega leta.

Deichmann vam želi mirne in prijetne praznične dni!