Uporabno
3792 ogledov

Dedolesova cvetlična kolekcija: Za ženske vseh oblik in starosti

Dedoles Dedoles
Jesen je letni čas, ko se začne po brsteči se pomladi in razigranemu poletju naše življenje spet nekoliko umirjati. Ozračje se ohlaja, dnevi se krajšajo, manj smo izpostavljeni soncu, nekateri zato občutijo tipično jesensko melanholijo. Sploh zdaj, ko zaradi ukrepov, povezanih z zajezitvijo širjenja covida-19, še vedno živimo v negotovih časih. A pri Dedolesu so s prav posebno cvetlično kolekcijo poskrbeli, da bo, ne glede na vse, jesen udobna in lepa. Ter da se bodo v njej dobro počutile ženske vseh oblik in starosti.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles


Živimo v burnem času, mnogi prihodnost še vedno vidijo negotovo, zaradi vse krajših in hladnejših dnevov in pogostejšega slabega vremena pa nekateri v jesenskem času zapadejo tudi v ta tako imenovano sezonsko depresijo oziroma sezonsko razpoloženjsko motnjo. Zanjo je značilno, da se pojavi vsako leto ob približno enakem času, nato pa mine. Medtem ko traja, jo lahko skušate omiliti z naslednjimi triki:

  • Poskrbite za redno gibanje na svežem zraku. Sploh na sončne dneve je pomembno, da jih, kolikor vam le čas dopušča, preživljate zunaj in vsrkavate čim več vitamina D, ki igra pomembno vlogo pri več procesih v našem telesu, med drugim tudi pri uravnavanju razpoloženja. Telesna aktivnost pa dviguje raven hormonov sreče v telesu in posledično znatno pripomore k boljšemu počutju.
  • Poskrbite za uravnoteženo, zdravo prehrano. Tudi hranila imajo namreč pomembno vlogo pri uravnavanju našega razpoloženja. Za hrano, ki vpliva na izboljšanje psihičnega počutja, veljajo ogljikovi hidrati, saj nadomeščajo pomanjkanje serotonina. V času sezonske depresije zmanjšajte vnos mesa oziroma beljakovin. Predvsem pa jejte veliko svežega sadja in zelenjave.
  • Počnite stvari, ki vas osrečujejo. Pa najsi bo to branje dobrih knjig, gledanje zabavnih serij ali filmov, druženje in klepet s prijatelji ali kaj drugega.
  • Odenite se v vzorce, ki razveseljujejo. Pri nekaterih na izboljšanje razpoloženja vpliva tudi to, da se oblečejo v svoja najljubša oblačila oziroma da si omislijo nove modne kose, v katerih se počutijo udobno in lepo.
1/11
Dedoles


Omejena cvetlična kolekcija, polna jesenskih tonov

Da bo jesen lepša v vseh pogledih ter da se bodo predvsem pripadnice nežnejšega spola v jesenskih dneh počutile dobro, so se pri Dedolesu odločili, da bodo s svojo cvetlično kolekcijo počastili brhkost žensk vseh oblik. S petimi izdelki v naravnem kontrastu sive, roza, bež, bordo in temno zelene boste lažje prebrodili zaspanost in kaotičnost letošnjih jesenskih dni, lahko pa prekrasne jesenske Dedolesove modne kose podarite tudi prijateljici, mami ali babici ter jim polepšate turobne jesenske dneve.

Zaljubite se v omejeno kolekcijo, polno jesenskih tonov. Odkrij nogavice, modrčke bralette in hlačke iz finega bombaža. Popolnoma oblikujejo postavo ter dajejo občutek ženstvenosti in čutnosti. V kratkem na voljo tudi udobne nogavice v prečudovitih jesenskih tonih. Dedolesovo cvetlično kolekcijo si lahko ogledate tudi TUKAJ!

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Spodnje perilo, izdelano iz naravnih materialov

Nedrčki in spodnje hlačke, ki so del Dedolesove cvetlične kolekcije, niso zgolj unikatnega dizajna, ampak so tudi izdelani iz naravnih materialov, in sicer iz organskega bombaža, elastana in modala. Kombinacija teh treh materialov omogoča udobno nošnjo in na koži ustvarja občutek prijetnosti.

Modal je naravni material, pravzaprav tip viskoze, ki si je pridobil vzdevek »umetna svila«. Proizvajajo ga iz celuloze bukovega lesa in je zato lahek, zračen ter z lahkoto vpija znoj. Elastan pa poskrbi, da je spodnje perilo zares udobno in da nikjer nič ne tišči, saj se lahko raztegne od trikratnika pa vse do sedemkratnika svoje primarne velikosti.

Piko na i spodnjicam in nedrčkom v cvetlični kolekciji daje organski bombaž, pridelan naravno, brez pesticidov, herbicidov in ostalih kemijskih gnojil. Vrh vsega so organske bombažne tkanine izdelane v od običajnega bombaža popolnoma izoliranem okolju. Tudi barvanje in zaključni proces izdelave potekata brez uporabe kemikalij in komponent, ki bi lahko škodile človeku ali okolju. Posledično je organski bombaž na dotik mehkejši, hkrati pa tudi bolj čist in manj verjetno povzroča alergijske reakcije.

1/11
Dedoles


Romantični nedrčki bralette za prsi vseh velikosti

Nedrčki v Dedolesovi cvetlični kolekciji so nadvse mehki in udobni, saj spredaj nimajo tako imenovane kosti oziroma so brez žic pod košaricami, so pa ojačani s prilagodljivimi stranskimi žicami, kar zagotavlja popolno udobje tako za manjše kot tudi za večje prsi. Imajo odstranljive podloge, trakovi nedrčka pa se lahko prekrižajo s pomočjo kaveljčkov zadaj, tako da ne bodo pokukali izpod obleke ali topa.

Nedrčke cvetlične kolekcije boste našli v več prelepih potiskih. Izbirate lahko med motivom šipka, jesenskega vrta, travnikov in polja, evkalipta ali cvetličnega jesenskega veselja.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Nov modni trend – spodnjice z visokim pasom

V ujemajočih se motivih boste v Dedolesovi cvetlični kolekciji našli tudi udobne spodnjice z visokim pasom, ki so tudi letos še vedno nadvse v trendu.

Tako so se tudi Dedolesovi oblikovalci odločili, da bodo spodnje hlačke cvetlične kolekcije segale vse do pasu, saj takšni modeli trenutno doživljajo nekakšno modno renesanso. Krojaško izdelan rez omogoča podaljševanje nog, s čimer ščiti spodnji del hrbta pred mrzlim jesenskim vetrom in hkrati omogoča zakrivanje kakršnihkoli telesnih hib. Hlačke z visokim pasom bodo cenile tako mlade dame kot ženske v zrelejših letih, ki se želijo počutiti lepe in samozavestne v spodnjem perilu. Cvetni modrčki in hlačke so za vse ljubiteljice udobnega in na pogled privlačnega spodnjega perila na voljo v velikostih od XS do L.

Del Dedolesove cvetlične kolekcije so sicer tudi čudovite nogavice, ki bodo na spletni strani Dedoles za naročilo na voljo v sredini oktobra.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Dedoles poveličuje različnost in slavi ženske vseh postav

Pri Dedolesu sicer že od nekdaj zagovarjajo pomen različnosti, zato je tudi v novi jesensko obarvani cvetlični kolekciji v ospredju dejstvo, da so ženske različnih postav in oblin ter da je vsaka po svoje čudovita in edinstvena ter da se ženskost lahko izraža na mnogo načinov. Ker mnoge ne dosegajo tako težko dosegljivih hollywoodskih lepotnih standardov, Dedoles v svoje promocijske kampanje vključuje modele vseh velikosti in starosti ter tudi tiste, ki morda fizično ali psihično odstopajo od uveljavljenih norm. Kajti vse morebitne telesne in druge 'nepopolnosti', ki v resnici to sploh niso, lahko zasijejo v svojem posebnem čaru.