Uporabno
1307 ogledov

Deichmannova medsezonska znižanja!

Deichmann Deichmann
Odličen čas je, da si izberete novo obutev za toplo pomlad po znižani ceni!
Vse do 14.5.2022 lahko v Deichmannu izkoristite odlično ponudbo najlepših modelov, ki so narejeni za sončne, toplejše spomladanske dni po neustavljivo privlačnih nižjih cenah.

Samo en pogled na kolekcijo bo dovolj, da se zaljubite v nekatere izmed prelepih modelov lahkotnih modnih platnenih supergic, balerink in mokasink za vsakodnevne priložnosti, tu pa je tudi širok izbor za bolj svečane pomladne prilike. Dogodki so na stežaj odprli vrata in želimo se pokazati v najbolj modni novi obutvi, ki jo sedaj lahko dobite pri Deichmannu po odličnih cenah. V ponudbi medsezonskega znižanja lahko najdete tudi številne modele za moške in otroke.

Superge, ki jih boste oboževali!

Medsezonska znižanja v Deichmannu so pravo razkošje za vse, ki obožujejo športno eleganco, saj so vedno vključeni tudi številni modeli svetovno znanih športnih znamk. Tudi tokrat so po znižani ceni na voljo številni modeli znamk adidas, Nike, Puma, Reebok in mnogih ostalih. Čisto vsak v družini lahko zase najde idealne superge za pomlad in poletje – po znižani ceni!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Prekrasna elegantna obutev za vsak dan

Mnogi se s težavo lotimo izbora obutve za pomlad. Obožujemo superge in nikoli jih ni težavno kombinirati z vsakodnevnimi stajlingi, kljub temu nam včasih kar malo manjka obutev, ki bo v toplih dneh uspešno odigrala svojo vlogo in nam ne bo vroče. Prav zato smo komaj čakali na izbrane slingback balerinke, slingback salonarje in čevlje s platformo, ki so popolnoma v trendu to pomlad. V Deichmannu smo našli zelo velik izbor prečudovitih čevljev, ki so odlični za vsakodnevne prilike, poleg tega pa so na voljo v vseh možnih barvah in oblikah.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Idealna ponudba tudi za naše princeske in nagajivce

Medsezonsko znižanje v Deichmannu je idealna prilika, da svojo idealno obutev najdejo tudi otroci. Izbirajte med trendi modeli supergic svetovnih blagovnih znamk, pa tudi elegantne in razigrane čevlje v pomladnih barvah in stilih.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Vso obutev, ki jo potrebujete za čudovito pomlad, lahko do 14.5.2022 poiščete v Deichmannu po posebnih znižanih cenah. Obiščite svojo najbližjo Deichmann poslovalnico in poiščite svoj navdih za to pomlad, polno barv in udobnih korakov.

Celotno ponudbo si lahko ogledate tudi na spletni strani Deichmann: https://www.deichmann.com/SI/sl/shop/promo/medsezonski-popust.cat.