Uporabno
3341 ogledov

Dobite neomejen dostop do Microsoft Officea 2021 in operacijski sistem Windows zastonj

KeysOff razprodaja KeysOff
Imate težave z iskanjem in kupovanjem Microsoftovih izdelkov prek spleta? Bi radi vedeli, kako kupiti Windows in Office po najnižji ceni? Zaradi covid-19 vedno bolj potrebujemo računalnike.

Na spletu lahko najdete veliko lažnih strani za prenos programov, zato študentje in zaposleni iščejo ugodne in varne možnosti za nakup originalnega in varnega Microsofta in Officea, ampak je pogosto težko najti spletne strani in trgovine, kjer je nakup varen in ugoden. Zdaj vam ni treba več skrbeti. Keysoff.com je zanesljiva spletna trgovina, ki ponuja originalne licence za programsko opremo po znižanih cenah.

Na Keysoffovi spomladanski razprodaji lahko kupite originalno Microsoftovo programsko opremo. Kupite en izdelek in enega dobite zastonj. Če kupite Officeove programe, lahko dobite Windows zastonj. Različico si izberete glede na svoje potrebe in vam ni treba dodatno plačati. Kot veste, je polna cena za Office 2021 Pro 439,99 $, na Keysoffu pa ga dobite že za 46,75 €, ob tem pa dobite Windows 10 ali Windows 11 zastonj. Količina je omejena, zato pohitite z nakupom. Ostali Microsoftovi izdelki so znižani do 60 %.

Unsplash | Avtor: Unsplash Unsplash

Kupite Office in dobite operacijski sistem Windows zastonj

Microsoft Office 2021 Professional (+ Windows 11 Pro zastonj) za 46,75 €

Microsoft Office 2021 Professional (+ Windows 10 Pro zastonj) za 46,75 €

Microsoft Office 2019 Professional (+ Windows 11 Pro zastonj) za 33,25 €

Microsoft Office 2019 Professional (+ Windows 10 Pro zastonj) za 33,25 €

Microsoft Office 2016 Professional (+ Windows 11 Pro zastonj) za 27,75 €

Microsoft Office 2016 Professional (+ Windows 10 Pro zastonj) za 27,75 €

50-odstotni popust na operacijske sisteme Windows (koda: SOLE50)

Windows 10 Professional CD-KEY (32/64 Bit)  - 7.40€

Windows 10 Professional CD-KEY (32/64 Bit)(2 računalnika)  - 11.45€

60-odstotni popust na Microsoft Office (koda: SOLE60)

Microsoft Office 2021 Pro Plus (5 PCs)  - 72.00€

 

Odlična pomoč strankam, tudi prek video klica

Imate vprašanja? Potrebujete pomoč pred ali po naročilu? Vedno smo vam na voljo. Pri KeysOff.com smo ponosni na odlično pomoč strankam. Vprašanja lahko pošljete na service@keysoff.com ali pa nam jih zastavite prek video klica na KeysOff.com in naši prijazni svetovalci vam bodo pomagali po svojih najboljših močeh.

Unsplash | Avtor: Unsplash Unsplash

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. V smislu funkcionalnosti sta enaki.

Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.

Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.

Spletna trgovina Keysoff.com prodaja t. i. licence OEM. Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO GARANCIJO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

KeysOff razprodaja | Avtor: KeysOff KeysOff