Uporabno
628 ogledov

Dobrodošli nazaj v šolo! Praznujte začetek šolskega leta z najbolj ugodno ponudbo!

Deichmann Deichmann
Poletje še traja, ampak se prav zaradi tovrstnih ugodnih ponudb zlahka veselimo tudi jeseni. Sedaj je ravno pravi čas, da poiščete popolno obutev za prehodno obdobje ali pa nove superge, ki jih boste z veseljem nosili še pozno jeseni. V Deichmannu so za vas pripravili izjemne popuste!

Naj se šolsko leto za celo družino začne v Deichmannu! Za raziskovalce in matematične genije, za lepopisce in navihance, za pridne šolarje in seveda celotno družino so vse do 3. 9. 2022 pripravili kar 30% popusta na izbrane otroške čevlje in vrhunske športne blagovne znamke. Zato je Deichmann obvezna postaja za vse družine, ki želijo izkoristiti najbolj ugodno ponudbo pri nakupu nove obutve, ki jo bodo z veseljem nosili tudi jeseni.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann
Poletje še traja, ampak se prav zaradi tovrstnih ugodnih ponudb zlahka veselimo tudi jeseni. Sedaj je ravno pravi čas, da poiščete popolno obutev za prehodno obdobje ali pa nove superge, ki jih boste z veseljem nosili še pozno jeseni. V Deichmannu bodo poskrbeli da bo v novi obutvi zasijala cela družina, saj na policah lahko najdete trendne in udobne superge za ženske in moške, prav tako pa je na voljo velik izbor otroške obutve, kar je prava priložnost za dober začetek šolskega leta. 

V šolo z novimi supergami ali nahrbtnikom Peanuts

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann
Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

So vaši otroci ljubitelji risanih junakov in obožujejo obutev ali modne dodatke, ki so posvečeni prav njihovim naljubšim junakom? V kolekciji »Nazaj v šolo« je predstavljen simpatičen nabor artiklov pod krovno znamko priljubljene risanke Peanuts/Snoopy. Otroci se bodo razveselili novega nahrbtnika ali torbe z liki Charlieja in prijateljev, mamice pa se bodo lahko po nakupih ali na pot odpravile s shopper torbo in potovalno torbo te priljubljene znamke.

Vse za šolarje po posebni ceni!

Prihod jeseni za vse šolarje predstavlja razburljivo obdobje in številne novosti. Poleg nakupov učbenikov in zvezkov bo vsak šolar potreboval tudi ustrezno obutev za vsakodnevne vragolije, najbolj priljubljen izbor so seveda superge.

Deichmann je za začetek šolskega leta pripravil široko ponudbo superg najbolj znanih športnih blagovnih znamk, pa tudi časovno omejeno priložnost, da jih kupite po znižanih cenah. Nike, Adidas, Puma, Fila in Skechers so tudi letos najbolj iskan izbor tako za deklice kot za fante.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann


Poleg obutve lahko izberete tudi praktične nahrbtnike za učbenike, trening priljubljenega športa ali drugo izvenšolsko aktivnost. Obiščite Deichmann in poiščite obutev in modne dodatke za šolarje po najbolj ugodnih cenah.

Ponudba za celo družino

Tudi odrasli bodo v Deichmannu zlahka našli svoje priljubljene superge. Na voljo so modeli, ki se jim ne boste mogli upreti – od ravnih / »court« superg za klasični izgled, pa vse do vrhunskih, zdržljivih superg za najbolj zahtevne treninge za ženske in moške. Deichmann je v svojo kolekcijo umestil najlepše modele vrhunskih športnih blagovnih znamk in izbira je zares velika.

Izbirajte med klasiko v beli ali črni barvi, modelih s svetlečimi odtenki, ki so ustvarjeni za prihajajočo jesen ali močnih kombinacijah barv, kot denimo rožnate, rdeče in modre. S takšnimi supergami vas bodo opazili čisto vsi!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann
Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann


Praznujte začetek novega šolskega leta in tudi prihod jeseni z novim parom superg, ki bo osvojil vaše srce. Obiščite Deichmann in izkoristite enkratno priložnost, ki traja le do 3.9.2022 v vseh poslovalnicah Deichmann.

Celotna kolekcija je na voljo na spletni strani https://www.deichmann.com/SI/sl/shop/welcome.html, vabljeni pa tudi v vašo najbližjo poslovalnico Deichmann.