Uporabno
2624 ogledov

Dočakali smo ga: To je eden najboljših superjunaških filmov vseh časov!

Odred odpisanih: Nova misija Blitz Film & Video
Ko ni več nikogar drugega, ki bi rešil svet, pridejo odpisani! James Gunn je ponovno združil največje zlobneže DC vesolja v filmski poslastici ODRED ODPISANIH: NOVA MISIJA.

"To je ´Odred odpisanih´, kakršnega smo čakali - ultra nasilen, čudaško smešen, hiper zmešan in izjemno razburljiv. Absolutno, fantastično nor!" Richard Roeper, Chicago Sun-Times

Režiser in scenarist James Gunn v sodelovanju z Warner Bros. Pictures prinaša superjunaško pustolovščino ODRED ODPISANIH: NOVA MISIJA (The Suicide Squad) v kateri se bomo ponovno družili z najbolj odpiljenimi odpadniki DC sveta.

Odred odpisanih: Nova misija | Avtor: Blitz Film & Video Blitz Film & Video

Dobrodošli v pekel, oziroma v Belle Reve, zapor z najvišjo smrtnostjo v ZD in A. Tukaj so zaprti največji super zlobneži, ki bi naredili prav vse, da bi prišli ven … pridružili bi se tudi super skrivnostni in super sumljivi Posebni enoti X. Današnja »naredi ali umri« naloga je torej: Zberi skupino prestopnikov, med drugimi tudi Bloodsporta, Peacemakerja, Kapitana Boomeranga, Ratcatcherko 2, Savanta, Kralja Morskih psov, Blackguarda, Javelina in vsem najljubšo psihopatko Harley Quinn. Potem jih opremi z vsem možnim orožjem in jih ovrzi (dobesedno) na samoten otok Corto Maltese, poln sovražnikov.

Med trekingom skozi džunglo in spopadanjem z vojaškimi sovražniki in gverilskimi enotami se Odred odpisanih poda na »najdi in uniči« misijo, na tleh pa je z njimi le Polkovnik Rick Flag, ki skrbi za njihovo »dostojno« (em..ne) obnašanje, ter Amanda Waller v njihovih ušesih, ki preko zvoka nadzoruje vsak njihov korak. Kot vedno je vak napačen korak (ali pogled) direktna pot v smrt.

Odred odpisanih: Nova misija | Avtor: Blitz Film & Video Blitz Film & Video

Film je že prejel kar nekaj izjemnih ocen filmskih kritikov, med drugimi tudi:

"Absolutno jeb*** žur. Najbolj zaj***** zabava, ki je boste deležni to poletje. Izjemno smešen in zabaven, čudovito drzen in sijajno zmeden." Jake Hamilton, Fox TV Chicago

"Eden najboljših superjunaških filmov vseh časov." Headkrack, Dish Nation

"James Gunn je s tem zadel terno! Ta film je divji, zabaven, z akcijskimi prizori, ki te držijo na robu sedeža in poleg vsega tega ima tudi srce! Vsak lik ima dušo in si ga zapomniš, ob koncu filma pa bi si ga takoj pogledal še enkrat. Velika zmaga za DC!" Shaniece Cole, Access Hollywood

Odred odpisanih: Nova misija | Avtor: Blitz Film & Video Blitz Film & Video
Odred odpisanih: Nova misija | Avtor: Blitz Film & Video Blitz Film & Video

V filmu igrajo Margot Robbie (Ptice Roparice, One so bombe), Idris Elba (Maščevalci: Brezmejna vojna), John Cena (Bumblebee), Joel Kinnaman (Odred odpisanih), Jai Courtney (franšiza Divergent), Peter Capaldi (Svetovna vojna Z), David Dastmalchian (prihajajoči film Dune: Peščeni planet, Ant-Man in Osa), Michael Rooker (Varuhi galaksije) in mnogi drugi.

James Gunn (Varuhi galaksije) je režiral po svojem lastnem scenariju, napisanem po likih DC sveta. Producirala sta Charles Roven in Peter Safran skupaj z Zackom Snyderjem, Doborah Snyder, Walterjem Hamada, Chantal Nong Vo, Nikolasom Korda in Richardom Sucklejem kot izvršnim producentom.

ODRED ODPISANIH: NOVA MISIJA si boste v distribuciji Blitz Film & Video Distribution v kinih po Sloveniji lahko ogledali predpremierno od 4. avgusta dalje. Vstopnice za projekcije so že v prodaji na spletnih stranek kino prikazovalcev.