Uporabno
1714 ogledov

Doživite čarobnost prazničnega časa

BTC City Ljubljana
1/9
BTC City Ljubljana
V času pred božičem in novim letom nas vsepovsod pozdravljajo novoletni okraski, lučke in tisti značilni občutek veselja. Tako bo tudi letos kot vsako leto v BTC City Ljubljana, kjer za vas pripravljajo kup prelepih prazničnih doživetij.

Nestrpno čakanje na najlepši čas leta se je pred nekaj dnevi končalo in vstopili smo v čas lučk, veselja in obdarovanja. V naših domovih spet diši po piškotih, cimetu in božičnem drevesu, dolge zimske večere pa nam krajša skupno stiskanje na kavču ob vroči čokoladi ali čaju. Spet se bomo odpravili tudi po nakupih in obdarili naše najdražje. Mogoče bomo izbrali malenkost mogoče kaj večjega, vedno pa vemo, da bomo z darili razveselili tiste, ki so nam najbližji in oni nas.

Prelepa praznična doživetja za tiste najmlajše

Veliko naših nakupov bomo kot vsako leto opravili tudi v nakupovalnih centrih, kot je BTC City Ljubljani. V malem nakupovalnem mestu na severu Ljubljane bodo tudi letos za svoje stranke pripravili kup prazničnih doživetij, ki bo vsem obiskovalcem krajšal čas in jih razvedril med nakupovanjem.

Ob obisku BTC City Ljubljana vas bo kaj hitro prevzelo tisto pravo praznično vzdušje. Prelepa praznična okrasitev in doživetja vam bodo na obraz narisala širok nasmeh.

BTC City Ljubljana | Avtor: BTC City Ljubljana BTC City Ljubljana
Še posebej praznično bo v Dvorani A, kjer bodo najmlajše in tiste malo starejše navdušile številne brezplačne delavnice in doživetja v okviru Wintercityja. Otroci bodo lahko med drugim obiskali čarobni vlakec, Palčkovo deželo s Palčkovimi delavnicami in snežne strmine. Lahko bodo izdelovali božične okraske, pravljično nogavičko in sladke snežake.

Na Nedeljnicah (15., 22. in 29. december med 10. in 12. uro ter 13. in 15. uro) bodo obisk vseh v Dvorani A razvedrila pravljična bitja, ki bodo s seboj tudi prinesla kako sladko presenečenje. Vsako soboto (14., 21. in 28. december med 11. in 13. uro ter 17. in 19. uro) pa bodo mali in veliki kupci lahko spoznali Snežno kraljico v krogli, ki bo potovala po Dvorani A in pričarala čarobne praznične trenutke.

Praznični čas je še posebej čaroben za naše najmlajše. Iskrice v njihovih očeh ob pogledu na vsa praznična doživetja vam bodo pogrela srce.

Dvorano A bodo obiskali tudi dobri možje, in sicer v soboto, 14. decembra, v petek, 20. decembra, v ponedeljek, 23. decembra, v soboto, 28. decembra in še zadnjič v torek, 31. decembra. Za natančne ure obiska pobrskajte na spletni strani prazničnih doživetij BTC City Ljubljana.

BTC City Ljubljana | Avtor: BTC City Ljubljana BTC City Ljubljana

Praznični program BTC City Ljubljana bo navdušil tudi tiste malo starejše

BTC City Ljubljana bo za praznično vzdušje poskrbel tudi pri tistih malo starejših. V Dvorani A se bodo obiskovalci lahko slikali v posebej okrašenem prazničnem foto kotičku.Kreativnost ne pozna meja, zato bodo lahko vsi, ki si to želijo, ustvarili nepozabne spomine, ki jih bodo lahko ujeli v objektiv kamere. Slike se lahko seveda uporabijo tudi kot božične voščilnice za prijatelje in znance.

Ljubitelje odlične kulinarike bo razveselil decembrski obisk BTC Cityja Ljubljana Starega piskra iz Celja. Pred dvorano A bodo namreč pripravljali svoje slastne mesne specialitete, ki so v zadnjih letih zaslovele po vsej Sloveniji. Obiskovalci bodo lahko poskusili "svinjsko lojtro", divjega aljaškega lososa, pečenega na cedrovi deski, black angus picanha steak, ali goveja rebra black angus.

Od 14. do 31. decembra bo v Dvorani A od 12. ure dalje na voljo tudi brezplačno zavijanje daril. To bo razveselilo predvsem tiste, ki imajo pri zavijanju daril dve levi roki in darila prvič ne bodo najdražjim podarili v darilnih vrečkah. Tudi vsi ostali, pa si bodo, medtem ko pridne roke zavijajo njihova darila lahko privoščili kratek oddih in čas za čaj ali kavo.

Obiščite bazar ali razstavo in uživajte v prazničnih predstavah

V prostorih inštituta AAMI bodo lahko vsi obiskovalci BTC City Ljubljana od 2. do 23. decembra obiskali Bazar z izdelki in umetninami slovenskih izdelovalcev. Našli bodo unikatne božične okraske, skodelice, oblačila, slike in tudi oblačila. Poleg tega bodo lahko obiskali tudi nepozabno razstavo Zemljin sin in Mistika, umetnika Razzaka Jubayerja, ki bo potekala vse do 15. januarja 2020.

BTC City Ljubljana | Avtor: BTC City Ljubljana BTC City Ljubljana
Tudi SiTi Teater bo decembra vse obiskovalce navdušil s posebnimi praznično obarvanimi predstavami. Najmlajši se bodo veselili obiska predstav Pikine praznične čarovnije in obiska Dedka Mraza (14. december ob 11. uri) ter Ješ, jež? In obiska Božička (21. decembra ob 11. uri). Za odrasle pa so pripravili koncert Anje Bukovec, ki se ji bo pridružila Tinkara Kovač (27. december ob 20. uri), in predstavo Profesor Kuzman mlajši (31. december ob 20.30).

Na spletni strani BTC City Ljubljana preverite tudi praznični delovni čas.