Uporabno
2442 ogledov

Doživite udobje hotelske postelje doma

Outlet ležišč
1/4
Outlet ležišč
Znanstvenih raziskav o tem fenomenu sicer ni, a hotelske postelje se nam skoraj vedno zdijo veliko bolj udobne kot postelje doma. Kaj je torej skrivnost hotelskih postelj?

Ko se po napornem dnevu vožnje na dopustniško destinacijo končno zleknemo na hotelsko posteljo takoj začutimo tisto tipično popolno udobnost. Nič ne tišči in nobena vzmet ni na napačnem mestu. Hitro se lahko popolnoma sprostimo. Hotelske postelje so namreč enostavno drugačne. Ali so res?

Outlet ležišč | Avtor: Outlet ležišč Outlet ležišč
Pripeljite si hotelsko udobnost domov

Znanstvenih študij o tem, zakaj prav hotelske postelje občutimo kot tako zelo udobne, žal ni. Vemo pa, da večina hotelov posega po nekoliko dražjih boxspring posteljah. To vzmeteno ležišče je sestavljeno iz spodnjega dela z vzmetmi in zgornjega ležišča, ki ga lahko prav tako sestavljajo vzmeti, lahko se pa uporablja tudi ležišče iz pene ali lateksa. V hotelih nato na posteljo dodajo še nadvložek, ki skrbi za dodatno udobje in, ker je večinoma pralen, higieno.

Poznavalci hotelov izpostavljajo, da na udobje pomembno vpliva tudi barva posteljnine, vsaj na psihološki ravni. Belo posteljnino, ki jo najdemo v večini hotelski sob, namreč povezujemo z luksuzom in čistočo.

Hotelsko udobje si pa lahko sedaj tudi pripeljete v svoj dom z izbrano ponudbo ležišč v trgovini Outlet ležišč. "Smo prva trgovina v Sloveniji, ki ponuja hotelski program postelj v prosti prodaji po najboljših outlet cenah," zagotavljajo pri podjetju. Zaposleni v Outletu ležišč želijo, da bi vsem prebivalcem Slovenije omogočili nakup ležišča najboljše kakovosti po dostopnih cenah.

Outlet ležišč | Avtor: Outlet ležišč Outlet ležišč

Naj bo vsaka noč kot v hotelu – izberite kakovostne vzmetnice

Outlet ležišč ponuja edinstveno priložnost nakupa luksuznih vzmetnic, ki navdušujejo tudi hotelske menedžerje. Podjetje se namreč ukvarja tudi s prodajo vzmetnic in ležišč hotelom in apartmajem, kar pomeni, da lahko "navadnim smrtnikom" ponuja najkakovostnejše vzmetnice po izjemno dostopnih cenah. Tako boste drugje za primerljive vzmetnice plačali vsaj dvojno ceno.

Težko najdete primerno dimenzijo postelje zase? Outlet ležišč vam nudi izdelavo nestandardnih dimenzij za le 40 evrov, ne glede na želeno spremembo in to v normalnem dobavnem roku (med 12 in 35 dni).

Outlet ležišč | Avtor: Outlet ležišč Outlet ležišč
Outlet ležišč sledi najnovejšim trendom na trgu in neprestano širi svojo ponudbo, da bi lahko vsem strankam ponujala ležišča, ki so jim pisana na kožo. Zanimajo jih le najkakovostnejše vzmetnice, ki se lahko pohvalijo z ekskluzivnimi materiali.

Pred kratkim so tako predstavili novost, in sicer ležišče s kameljo volno. Nad njim bodo navdušeni vsi, ki slabo spijo zaradi nihanja temperature med spanjem. Kamele se morajo vsakodnevno prilagajati vročemu saharskemu soncu in ledeno mrzlim puščavskim nočem. V pomoč pri termoregulaciji jim je njihova edinstvena dlaka. Plast kamelje dlake v novem ležišču Almero Exclusive tako preprečuje nihanje temperature in zagotavlja sproščujoč in nemoten spanec.

Navdušilo vas bo tudi vzmetenje ležišč iz titanijeve zlitine, ki veže nase negativno sevanje elektronskih naprav iz okolja.

Preverite tudi bogato ponudbo vzmetnic vrhunske blagovne znamke Königsmann, ki navdušujejo s sedmimi (ali celo več) conami udobja in izbranimi materiali. Königsmannove vzmetnice nadgrajujejo kokosova vlakna, ki spodbujajo cirkulacijo zraka v ležišču in tako zmanjšajo potenje. Poleg tega so kokosova vlakna antialergijska in preprečujejo razvoj plesni in pršic. Kokosova vlakna se uporabljajo predvsem v trših ležiščih, saj so trda in neelastična.

Outlet ležišč vam omogoča, da vašo novo vzmetnico ali ležišče znamke Günther & Möller preizkušate kar 100 dni, ostale vzmetnice in ležišča pa 30 dni. Če na ležišču ne boste spali dobro, vam bodo vrnili celotno kupnino. Prav tako vam ponujajo 15 let podaljšane garancije. Izdelke lahko preizkusite tudi v njihovem prodajnem salonu na Celovški cesti 268 v Ljubljani. Tam si lahko tudi ogledate ostalo ponudbo, ki vključuje otroške postelje in vzmetnice, vzglavnike ter letvena dna. Razstavno-prodajni salon je odprt od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure, ob sobotah pa od 9. do 14. ure. Imate še kak vprašanja? Za dodatne informacije lahko pokličete Outlet ležišč na 040 851 150.