Uporabno
131 ogledov

Družba Aleja finance d.o.o. odslej tudi uradno del Skupine Nove KBM

Nova KBM Nova KBM
Nova KBM d. d. je zaključila nakup 100-odstotnega deleža v družbi Aleja finance d.o.o., enem vodilnih podjetij v Sloveniji na področju faktorinškega financiranja.

S tem nakupom je Nova KBM razširila že sicer bogat nabor storitev, ki jih ponuja svojim strankam. Storitve faktoringa bodo gospodarskim družbam na voljo že takoj, v banki pa verjamejo, da bo povpraševanje po tovrstnih storitvah v prihodnosti še naraščalo.

Družba Aleja finance, ki se je v preteklih letih trdno uveljavila na trgu faktoringa, stavi na individualen pristop do strank in zaposluje najboljše strokovnjake v panogi, ki svoja znanja na vseh področjih financiranja, unovčevanja terjatev in faktoringa nenehno izpopolnjujejo.

Vodstveni ekipi družbe Aleja finance se je kot direktor pridružil tudi prokurist banke Črt Slokan, ki je ob tem povedal: "Zelo smo zadovoljni, da je družba Aleja finance postala del uspešne in finančno stabilne Skupine Nove KBM. Faktoring je v Sloveniji vedno bolj priljubljen vir financiranja v številnih panogah in verjamem, da bo sodelovanje z Novo KBM zagotovilo nadaljnjo rast družbe ter pozitivno vplivalo na njen razvoj."