Uporabno
67 ogledov

Ekosistem Galaxy za aktivne, delovne in prostočasne dni

Samsung Samsung
Radi aktivno preživljate svoj prosti čas? Imate zahtevno delovno mesto, ki od vas zahteva veliko prilagajanja in visoko produktivnost? Verjetno ni malo takšnih, ki so pritrdilno odgovorili na obe vprašanji. Običajno nam zmanjkuje časa za dokončanje službenih obveznosti, obenem pa si vseeno želimo slediti zastavljenim ciljem za izboljšanje svojega zdravja in počutja.

Usklajevanje  službenih obveznosti in popoldanskih športnih aktivnosti, ni vedno lahka naloga. Zato je dobro imeti ob sebi pametne naprave, ki nam pomagajo pri organizaciji dneva, opravljanju službenih sestankov in hitrih nenapovedanih obveznostih ter nas obenem spodbujajo k bolj zdravemu načinu življenja.  

Galaxy Z Fold4 | Avtor: Samsung Samsung

Galaxy Z Fold4 – še nikdar zmogljivejša večopravilna zver

Za uporabnike, ki imajo radi večje zaslone ali pametne telefone, s katerimi lahko nadomestijo tablico ali celo računalnik, je Galaxy Z Fold4 prava tehnološka poslastica. Naprava, znana tudi kot večopravilna zver, še naprej sledi zapuščini svojega predhodnika. Službene obveznosti boste opravili hitreje in kjerkoli. Gre za zložljiv pametni telefon, ki ga poganja zmogljiv nabor čipov Snapdragon® 8+ Gen 1 z velikim 19,3-centimetrskim zaslonom Dynamic AMOLED 2X in frekvenco osveževanja 120 Hz, zaradi česar bo prikazana vsebina še bolj impresivna.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Rezultat teh tehnoloških specifikacij so: izboljšana funkcionalnost, produktivnost in odlične možnosti za večopravilnost. Vključuje tudi podporo za S Pen pisalo, funkcijo Multi Active Window z boljšimi gibi vlečenja in novo, preglednejšo opravilno vrstico, ki omogoča enostaven dostop do različnih uporabniških aplikacij. Kamere na Galaxy Z Fold4 so prav tako dobile nadgradnjo s širokokotnim objektivom s 50 MP, objektivom s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie. Izboljšana OIS in VDIS zgladita videe, medtem ko funkcija Super Night Solution omejuje šum. Za snemanje in fotografiranje pri šibkih svetlobnih pogojih pa je tu še funkcija Nightography, ki jo je podjetje Samsung prvič predstavilo pri Galaxy S22 seriji.

Galaxy Z Flip4 – kompakten in poln presenečenj

Personalizacija naprav postaja v svetu IT naprav vedno pomembnejša. S pametnim telefonom Galaxy Z Flip4 je podjetje Samsung naredilo velik korak naprej prav na tem področju. Gre za napravo, ki izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn. Naprava je opremljena je s 17-centimeterskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X, medtem ko zunanji pomožni zaslon meri 4,82 centimetra.

Galaxy Z Fold4 | Avtor: Samsung Samsung
Prav ta zaslon na pametnem telefonu Galaxy Z Flip4 omogoča nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in pripomočkov. Ohišje naprave je opremljeno s sprednjo in zadnjo dvojno kamero, ki ponuja tudi z revolucionarno funkcijo FlexCam za snemanje videa, selfijev ali drugih vsebin pod kotom med 75° in 115°. Prav tako ima Galaxy Z Flip4 ojačano baterijo 3.700 mAh s podporo za super hitro polnjenje, tako da lahko napravo napolnite do 50 odstotkov v samo 30 minutah, kar zagotavlja brezskrbno uporabo.

Galaxy Watch5 in Galaxy Buds2 Pro – povežite ju s pametnim telefonom

Čeprav sta pametna telefona Galaxy Z Flip4 in Z Fold4 na prestolu novega ekosistema Samsung Galaxy, je novost tudi serija pametnih ur Galaxy Watch5 in brezžičnih slušalk Galaxy Buds2 Pro. Z razvojem pametnih ur Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro se je Samsung osredotočil na boljše razumevanje zdravstvenih potreb uporabnikov. Oba modela vključujeta izboljšan senzor BioActive, ki s pomočjo enega samega čipa upravlja s tremi senzorji in tako meri optični srčni utrip, električni signal srca in opravlja analizo bioelektrične impedance. Poleg tega popestri vse fizične aktivnosti, pomaga vzdrževati kakovosten ritem spanja s funkcijo Sleep Scores in zagotavlja daljši čas uporabe naprave zaradi povečane baterije pri obeh modelih.

Galaxy Z Fold4 | Avtor: Samsung Samsung

Po drugi strani pa slušalke Galaxy Buds2 Pro predstavljajo najudobnejšo ergonomsko zasnovo doslej brez strahu pred obračanjem in padanjem iz ušesa. Za izjemno kakovost zvoka skrbi funkcija Hi-Fi 24Bit Audio, ki bo izboljšala uporabniško izkušnjo skupaj z Možnost aktivnega odpravljanja hrupa za odstranitev zunanjega hrupa.

Posebna ponudba in možnost preizkusa za vse

Samsung je za vse ljubitelje pametnih naprav in tehnoloških inovacij med 12. septembrom in 16. oktobrom 2022 pripravil odlično ponudbo, ki je ne gre spregledati. Ob nakupu zložljivega pametnega telefona Galaxy Z Fold4 ali Galaxy Z Flip4 sedaj prejmete prav posebno darilo - novo pametno uro Galaxy Watch5! Ob nakupu kateregakoli modela telefona iz Samsung Galaxy S22 serije pa boste lahko postali tudi lastnik Galaxy Buds2 brezžičnih slušalk v grafitni barvi. Vse informacije o tej posebni ponudbi so na voljo na spletni strani podjetja.

Galaxy Z Fold4 | Avtor: Samsung Samsung

Obenem bo mogoče v prihajajočih dneh v okviru različnih dogodkov in posebnih razstavnih prostorov najnovejše Samsung naprave tudi pobližje spoznati. Ljubitelji teka boste lahko naprave preizkusite med 16. in 18.9. na teku Julian Alps Trail in 29. 9. na maratonu v Slovenskih Konjicah. Ljubitelje kave pa ste vabljeni na Cankarjevo nabrežje v kavarno Lolita, kjer se nahaja razstavni pop-up prostor. Galaxy Watch5 serijo pametnih ur boste lahko v naslednjih tednih preizkusili tudi v različnih fitnes centrih v Ljubljani in Kranju. 27. septembra jih med 16.30 in 20. uro lahko spoznate v fitnes centru 4P Stegne v Ljubljani.

Galaxy Z Fold4 | Avtor: Samsung Samsung