Uporabno
242 ogledov

Ekskluzivno dolgoročno partnerstvo Nove KBM in Vise spodbuja nove in še varnejše načine plačevanja in prejemanja sredstev

plačilo s telefonom Unsplash
Pandemija covid-19 je spremenila naš način plačevanja in prejemanja sredstev. Brezstična, mobilna in spletna plačila so postala del vsakodnevnega poslovanja. Zato Nova KBM gradi strateška partnerstva, s katerimi razvija nove in še varnejše načine plačevanja in prejemanja sredstev ter nadgrajuje prednosti uporabe plačilnih kartic, s čimer izboljšuje uporabniške izkušnje in spodbuja razvoj celotnega slovenskega finančnega ekosistema. Dolgoročno in strateško partnerstvo s podjetjem Visa omogoča našim strankam ekskluzivno uporabo plačilnih kartic Visa Nove KBM, spodbuja pa tudi inovacije in razvoj v kartičnem poslovanju.

Stranke Nove KBM lahko s plačevanjem s plačilnimi karticami Visa Nove KBM koristijo številne ugodnosti, ki jih prinaša nakupovanje s plačilnimi karticami Visa Nove KBM pri skrbno izbranih trgovcih, ki spodbujajo varno plačevanje in prispevajo k odlični uporabniški izkušnji pri plačilih s karticami. Ugodnosti in popuste lahko stranke izkoristijo ob nakupih pri podjetjih Afrodita, Jezeršek, Intersport, The Athlete's Foot, Cubo, Extreme Vital, Coincasa in Gajbica, z izborom prav teh trgovcev pa med našimi strankami spodbujamo zdrav način življenja in kakovostno preživljanje prostega časa.

Nedavne zakonodajne spremembe, ki ob spletnem nakupovanju znotraj EU zahtevajo dvostopenjsko avtentikacijo kupca, spreminjajo način spletnega nakupovanja s plačilnimi karticami. V Novi KBM smo se spremembam pravočasno prilagodili, saj smo v sodelovanju s podjetjem Visa potrjevanje spletnih nakupov s plačilnimi karticami preusmerili v mDenarnic@. Stranka za potrditev spletnega nakupa na svoj pametni telefon prejme potisno sporočilo, s katerim je preusmerjena na potrjevanje nakupa v mobilno denarnico. Strankam tako zagotavljamo še varnejše spletno nakupovanje.

plačilo s telefonom | Avtor: Unsplash Unsplash

Mobilna denarnica mDenarnic@ omogoča strankam, ki uporabljajo operacijski sistem Android in iOS, tudi opravljanje brezstičnih plačil v Sloveniji in tujini, shranjevanje plastičnih kartic zvestobe, s čimer stranka razbremeni svojo fizično denarnico, a ima hkrati svoje kartice zmeraj pri roki ter druge prednosti. Več o mobilni denarnici mDenarnic@ je strankam na voljo na spletni strani https://www.nkbm.si/mdenarnica.

"Priljubljenost in potreba po digitalnih plačilih in spletnem bančništvu še nikoli ni bila večja. Finančne institucije in podjetja vseh velikosti iščejo načine za hiter razvoj rešitev, ki ustrezajo potrebam potrošnikov. Visa združuje svoje tehnološko znanje z znanjem Nove KBM za razvoj naslednje generacije rešitev za digitalna plačila. Pripravljamo številne zanimive projekte in se veselimo tesnega sodelovanja s poslovnimi partnerji s ciljem izboljšanja možnosti in izkušnje digitalnega plačevanja, ki so na voljo potrošnikom v Sloveniji," je povedala Alenka Mejač Krassnig, direktorica podjetja Visa v Sloveniji. "Ponosni smo na partnerstvo z Novo KBM, ki je največja izdajateljica kartic Visa in s tem krepi vlogo Vise na domačem trgu. Ekskluzivni program ugodnosti, ki ga je Nova KBM razvila s slovenskimi trgovci in ki strankam ob plačilu s kartico Visa Nove KBM omogoča dodatne ugodnosti, priča o sinergiji, ki jo lahko ustvarimo s partnerstvi, ki presegajo osnovno uporabo plačilnih sredstev."

plačilo s telefonom | Avtor: Unsplash Unsplash

"Že vrsto let gradimo in utrjujemo uspešno partnerstvo s podjetjem Visa. Poglobljeno sodelovanje nam bo omogočilo skupno vlaganje v razvoj hitrejših in še enostavnejših rešitev za plačevanje s karticami, kar bodo občutile tako naše stranke kot trgovci. Sodelovanje v tem partnerstvu nam prinaša dodatno globalno strokovno znanje ter vzpostavlja mrežo, ki spodbuja inovacije in razvoj slovenskega finančnega ekosistema. Naše stranke, ki bodo prejele nove plačilne kartice Visa, bodo deležne dodatnih ugodnosti, predvsem pri hitro rastočem spletnem nakupovanju, na področju zasebnega bančništva in v poslovnih segmentih," je povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof.

Partnerstvo s podjetjem Visa je dodaten korak k uresničevanju naše vizije biti najboljša banka, saj nam omogoča, da svojim strankam zagotavljamo zares vrhunske storitve. Z operativno združitvijo Nove KBM in nekdanje Abanke so stranke nekdanje Abanke že zamenjale stare debetne kartice z novimi debetnimi karticami Visa Nova KBM in začele uporabljati mobilno denarnico mDenarnic@.

***

Visa Inc. je vodilno podjetje na področju digitalnih plačil. Njihovo poslanstvo je povezati svet z najbolj inovativnim, zanesljivim in varnim plačilnim omrežjem, ki posameznikom, podjetjem in gospodarstvom omogoča doseganje zastavljenih ciljev. Njihovo napredno globalno omrežje za obdelavo podatkov VisaNet zagotavlja varna in zanesljiva plačila po vsem svetu in je sposobno obdelati več kot 65.000 transakcijah sporočil na sekundo. Njihovo nenehno prizadevanje po implementaciji inovacij je katalizator hitre rasti spletne trgovine na kateri koli napravi, za vsakogar in povsod. V globalnem premiku od analognega k digitalnemu Visa stavi na blagovno znamko, produkte, ljudi, omrežje in obseg, s katerimi oblikuje prihodnost trgovine. Za več informacij obiščite visa.com in @VisaNewsEurope.

Nova KBM je univerzalna banka z najdaljšo, več kot 150-letno tradicijo bančništva v Sloveniji. Združitev z nekdanjo Abanko septembra 2020 je ustvarila večjo in močnejšo banko, ki je stabilna in konkurenčna, še bolj dostopna strankam prek mreže bančnih točk, razširjene po vsej Sloveniji, in ki strankam zagotavlja vrhunske storitve in produkte po njihovi meri. Nova KBM, ki je v lasti mednarodnega finančnega sklada Apollo Global Management, L.L.C. (Apollo) in Evropske banke za obnovo in razvoj (EBRD), vztrajno uresničuje svojo vizijo postati najboljša banka v Sloveniji.