Uporabno
2861 ogledov

EKSKLUZIVNO: Porsche Inter Auto razbija mite o rabljenih vozilih

Porsche Porsche Inter Avto
Rabljeni avtomobili dandanes predstavljajo povsem pametno odločitev nakupa, ki pa lahko skriva kakšno manj prijetno "skrivnost". Za razliko od novega je rabljen avtomobil ravno to, rabljen.

Vas zanimajo rabljeni avtomobili na portalu avto net ali pa vas zanima uvoz vozil iz tujine in se hkrati sprašujete, kako torej kupiti varno in preverjeno vozilo, da z njim ne bodo kasneje težave, ki kupcu kvarijo zadovoljstvo?

Brez skrbi, pri Porsche Inter Autu poznajo odgovor na to vprašanje. Še več, v to se je do sedaj prepričalo že ogromno kupcev, ki so s svojimi avtomobili in celotnim servisom, ki so ga bili deležni, nadvse zadovoljni. Skrite napake in nobenega pravega sogovornika pri nakupu rabljenega vozila lahko pomenijo le težave, zato je najbolj pošteno, da kupec kupi preverjeno vozilo in ker pri Porsche Inter Autu poznajo svoj posel do obisti, kupcem zagotavljajo pregleden nakup. Zavedajo se namreč, da morajo kupcu predati brezhibno rabljeno vozilo, je le-to deležno posebnega natančnega pregleda preden gre v roke kupcu.

  • kupec mora dobiti v roke tehnično ustrezno in varno vozilo
  • strogi standardi veljajo za vsa vozila
  • naj bo notranjost ali zunanjost, motor ali podvozje, nič ne uide natančnemu pregledu
  • kontrola poteka v treh stopnjah, zato je vsaka podrobnost, zamenjava ali popravilo, dodatno kontrolirana
  • pri Porsche Inter Autu ničesar ne skrivamo in zato kupcu predamo le pregledano vozilo

Tako gre vsako vozilo skozi 250 vnaprej določenih kontrolnih točk, te pa so skrbno izbrane s strani strokovnjakov, ki poznajo delovanje vozila in njegovo uporabo. "Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledamo. Če najdemo kakšno pomanjkljivost, jo dokumentiramo in odpravimo. Torej odpravimo napako ali zamenjamo sestavni del, če je ta seveda preveč izrabljen," je povedal Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil. In še več, strokovnjaki Porsche Inter Autu opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

VIDEO PREGLED - popolna novost v Sloveniji

Strokovnjaki pri Porsche Inter Auto pa opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. Primeri video predstavitve tehničnega stanja:

"S toliko dodatnimi kontrolami nam res težko kaj uide, saj se te kontrole na 250 točkah tudi dejansko opravijo. A če stranka kljub vsemu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev in po potrebi še del, ki je predmet dvoma kupca, zamenjamo. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju," dodaja Florjanc.

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Porsche jamstvo RV PLUS

Naslednji del ponudbe je ustrezno jamstvo za rabljena vozila. Da, tudi rabljena vozila imajo jamstvo, natančneje Porsche jamstvo RV Plus, ki pokrije nepredvidene drage stroške popravil. In to prinese s seboj tudi najbolj kakovostne originalne rezervne dele, s katerimi je vozilo spet povsem zanesljivo. Dobro vzdrževano rabljeno vozilo je namreč eden od pogojev dobrega dela s strankami, saj je zadovoljna stranka prva "nagrada" vsakega prodajalca.

Podaljšano jamstvo poskrbi za mirnejšo vsakdanjo uporabo vašega vozila

  • Pooblaščeni servis v vozilo vgradi originalne nadomestne dele
  • Podaljšano jamstvo je vezano na vozilo in se v primeru prodaje prenese na novega lastnika
  • Jamstvo RV plus je optimalna zaščita uporabnika rabljenega vozila

Pri nakupu vozila pa se seveda rado zaplete tudi s financami. Želja je veliko, sredstva pa omejena. A brez skrbi, tudi če se uštejete, lahko vozilo do osem dni po nakupu vrnete in ga zamenjate za bolj ustreznega ali pa dobi kupec vrnjeno kupnino. In da že ob prvem nakupu kupec vseeno lažje pride do želenega vozila, mu na Porsche Inter Autu nudijo avtomobil s pregledanim tehničnim stanjem in v odlični "kondiciji" in ker je, kot omenjeno, tudi cena tista, ki soodloča o nakupu, še do 700 evri popusta na prodajno ceno vozila v primeru financiranja RV BON (če iščete ugoden avto leasing). Ponudba je namreč več kot privlačna, saj se na s tem popustom dejansko zniža nakupna cena, kar s tem pa so bolj ugodni tudi drugi pogoji.

DODATNO: SERVISNI BON ZA ODLIČNO VZDRŽEVANJE

Seveda pa samo nakup ni vse. Še kako pomembno je tudi vzdrževanje vozila. Tudi za to imajo pri Porsche Inter Autu pripravljen odgovor oziroma dodatno ugodnost – servisni bon v višini do 100 evrov. Običajno se stik s trgovcem konča ob nakupu vozila, pri Porsche Inter Auto pa nakup predstavlja šele začetek dolgotrajnega odnosa s strankami.

  • 100 evrov za ugodnejše servisiranje
  • Redni servis je nujen za dobro delovanje vozila
  • Skrb za kupca po nakupu je na prvem mestu

100 evrov pa je danes zelo korekten znesek in precej zmanjša stroške servisiranja. Redno vzdrževanje pa je, kot ve vsak skrben uporabnik avtomobilov, še kako nujno in priporočljivo, saj s tem uporabnik vozila z najmanj stroški občutno podaljša delovno dobo svojega štirikolesnika.

Zagotovljen vrhunski servis vozil:

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Ključnih 250 kontrolnih točk Das WeltAuto

Kot že omenjeno, Porsche Inter Auto je torej prvi ponudnik vozil, ki omogoča potencialnim kupcem neposreden pogled v vozilo, ob pregledu že omenjenih 250 točk pa njihovi cenilci vse vestno dokumentirajo z video posnetki in ob tem tudi pojasnijo, v kakšnem stanju je vozilo. Poleg tega vozilo strokovnjaki tudi temeljito predstavijo, pojasnijo njegove značilnosti in pokažejo, da vsi sistemi na vozilu delujejo in da je vse v brezhibnem stanju. Zaupanje kupcev je za Porsche Inter Auto zelo pomembno, zato vedno pokažejo dejansko stanje vozila. Nakup vozila je tako še lažji, odločanje pa bolj enostavno, saj si lahko pri njih kot prvemu ponudniku vozil ogledate avtomobil na zaslonu vašega računalnika ali telefona, "v živo" pa je potem odločitev še toliko lažja.

Popolna novost na trgu rabljenih vozil je torej nov kamenček v pisanem mozaiku storitev in ponudbe, kot zaupanja vreden trgovec pa se pri Porsche Inter Autu zavezujejo, da se bodo naprej trudili, da vrhunske avtomobile še bolj približajo kupcem in jim olajšajo pot do nakupa. Video posnetki vozila in njegovega stanja so zato pomembno orodje v stiku s kupci, odziv kupcev pa je odličen.

Ekskluzivne prednosti pri Porsche-ju

Pri Porsche Inter Auto vam omogočamo, da pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo le mi in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega novega rabljenega vozila in doživite vrhunsko mobilnost.

 

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?
  1. garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
  2. preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto
  3. vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus do 24 mesecev
  4. do 700 € popusta ob financiranju
  5. servisni bon do 100 €

Auto je v Sloveniji največji trgovec vozil blagovnih znamk VW, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda, Porsche, s kar petimi poslovalnicami. Pri nakupu vozil iz programa Das WeltAuto boste našli vozila z natančno tehnično kontrolo kakovosti ter profesionalno optično pripravilo. Prav tako v njihovih poslovalnico opravite direktno prijavo škode zavarovalnic, Porsche, Triglav, Sava, Generali, Allianz.

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto