Uporabno
125 ogledov

Ena sama je legenda

Planica Ljubljanske mlekarne
Ljubljanske mlekarne bodo za blagovno znamko sladoledov Planica zopet pripravile presenečenje za vse ljubitelje tega legendarnega sladoleda. Tokrat bodo uslišale njihovo največjo željo.

Ljubitelji sladoleda Planica so poleg zvestobe do svoje najljubše sladoledne znamke izredno nostalgični. Na družbenih omrežjih ter drugod po spletu tako velikokrat zasledimo željo po sladoledu Planica v nostalgični kartonasti embalaži. 

Da bi ponovno pokazali, da znamo prisluhniti željam potrošnikov in se z njimi zabavati, bomo Planico v kartonasti embalaži pripeljali nazaj. A ker nam tehnologija ne omogoča serijske proizvodnje, bomo izdelali samo ENO ter jo ljubiteljem Planice ponudili na pravi dobrodelni spletni dražbi, ki bo potekala 29. 9. 2021 ob 18.uri na Facebook strani Planica.

Končni vsoti, ki jo bo dosegla kartonasta Planica s strani kupca, bodo Ljubljanske mlekarne dodale še 1.000 EUR in vse skupaj namenili nevladni organizaciji po izbiri novega lastnika legendarne Planice.

Letošnjo kampanjo smo poimenovali ENA SAMA JE LEGENDA in na ta način izpostavili dvopomenskost: Planica je ena sama, saj je neponovljiv legendaren sladoled in ena sama je legenda, saj bomo izdelali samo eno in edino Planico v legendarni kartonasti embalaži.

[video: 10702 / ]

Mehanika dražbe:

  • Dražba bo potekala preko prenosa v živo na Facebook strani Planica.
  • Dražba bo trajala od cca. 30 minut do maksimalno 60 minut.
  • Izklicna cena »retro« Planice bo 4,19 € (enako kot stane banjica Planice v trgovini).
  • 'Draženje' bo potekalo tako, da sodelujoči v komentar pod prenos odda svojo ponudbo.
  • Celoten ponujen znesek bo šel v dobrodelne namene nevladni organizaciji, ki jo po svoji izbiri določi zmagovalec.
  • Tej isti organizaciji bodo »končnemu« znesku Ljubljanske mlekarne dodale še 1.000 €.

Dodatne informacije o Planici: 

  • Planica je družinski sladoled številka 1, narejen iz 100% slovenskega mleka in smetane.
  • Vsi izdelki Planica nosijo znak Izbrana kakovost – Slovenija.  To pomeni, da so narejeni iz svežega mleka in smetane slovenskega porekla, ter, da so proizvedeni v Sloveniji.
  • V Ljubljanskih mlekarnah so družinski sladoled Planica prvič izdelali leta 1974. Tako že več kot štiri desetletja ponujajo kakovosten sladoled po izvirnem receptu, ki je v slovenskem prostoru sinonim za druženje in sladkanje.