Uporabno
2617 ogledov

Eurospin pomaga otrokom iz socialno šibkega okolja

Eurospin donacija, Natalija Pagon, Vodja marketinga pri Eurospinu in Miha Deželak - Junak
1/7
Natalija Pagon, Vodja marketinga pri Eurospinu in Miha Deželak
Eurospin je italijansko kakovost po nizkih cenah pripeljal tudi v Gornjo Radgono. V četrtek, 3. junija, so odprli novo poslovalnico.

Svoje prve stranke so v četrtek ob 9. uri pričakali s posebnimi otvoritvenimi cenami, zabavo, nagradnimi igrami in dobro voljo. Tako se bodo lahko zdaj tudi prebivalci Gornje Radgone razvajali s široko paleto Eurospinovih blagovnih znamk, ki zagotavljajo linijo visokokakovostnih izdelkov izjemnega okusa.

Na slovenski otvoritvi in prerezu traku je prisostvoval tudi župan Gornje Radgone gospod Stanislav Rojko.

Čim več otrok na morje

Eurospin je zelo vpet v različne družbeno odgovorne projekte, dobrodelne kampanje in tako so se odločili, da se spontano priključijo tudi  vseslovenski akciji Deželak Junak, na kateri poslušalci Radia1 zbirajo sredstva za otroke iz socialno šibkih družin.

Miho Deželaka, ki se že sedmo leto zapored podaja na svojo plemenito desetdnevno dobrodelno pot po Sloveniji, je presenetil, ko se je ta s svojo spremljevalno ekipo podal iz Radencev proti Gornji Radgoni, ravno na poti mimo novo odprte trgovine Eurospin v Gornji Radgoni.

S svojo donacijo 1.000 EUR projektu zbiranja sredstev Eurospin želi, da bi čim več otrok iz socialno ogroženih družin doživelo nekaj brezskrbnih dni na morju med svojimi vrstniki.

Eurospin donacija | Avtor: Eurospin donacija Eurospin donacija
V sredo se je Deželakova prva etapa uspešno končala, čeprav se je začela sila naporno, saj je moral Miha že takoj na začetku na ''peklenski'' Vršič. V četrtek pa je že ob 7. uri zjutraj startal iz Ljutomera in se podal proti Murski Soboti. Od tam naprej so mu dobrodošlico izrekli pred prenovljenim Eurospinom v Gornji Radgoni, zatem je odšel v Slovenske Konjice in se napotil v Slovensko Bistrico. Pot je zaključil na Ptuju.

Eurospinove dobrodelne krede

To pa še ni vse: Eurospin bo tudi letos poskrbel za nakup šolskih potrebščin za otroke iz socialno šibkega okolja. Pri tem lahko pomagate tudi vi, saj bo Eurospin za socialno ogrožene otroke od vsakega zavoja prodanih kred namenil en evro.

Kot je znano, Eurospin že četrto leto sodeluje z Zvezo prijateljev mladine Slovenije pri zbiranju sredstev za šolske potrebščine za otroke iz socialno ogroženih družin.

Presenečenje za najmlajše

Poleg zbiranja sredstev za šolske potrebščine pa se je Eurospin odločil tudi razveseliti vse otroke. V zadnjem letu so bili predolgo omejeni na štiri stene, zato rabijo zdaj čim več druženja.

Ob nedeljah vas na Eurospinovih parkiriščih po Sloveniji čakajo risalni kotički, kjer lahko preizkusite svoje dobrodelne barvne krede. Najmlajše čaka tudi zabaven poligon za trike s skirojem, kolesom, rolerji ter moderiran družinski program z družabnimi igrami, plesom in gosti presenečenja.

V Ljubljani vas pričakujejo 6. 6, v Kranju 13. 6., v Novem mestu 20. 6., Izoli 27. 6., Ptuju 5. 9., Sežani 12. 9. in v Novi Gorici 19. 9, vse termine med 9. in 13. uro. Med obiskovalci dogodkov bodo izžrebali dobitnike otroških koles, skirojev, čelad, nahrbtnikov, žog in darilnih bonov.

Točni datumi se bodo prilagajali, glede na vremensko napoved. Za aktualne informacije sledite blagovni znamki Eurospin Slovenija na kanalih Facebook in Instagram.

Vabimo vas tudi, da si ogledate brošuro Pomagajmo narisati nasmeh, kjer vas čakajo tudi zanimive ideje za igre s kredo.