Uporabno
2010 ogledov

Fordova vozila SUV in Active: Popolni sopotniki za vaše aktivno življenje

SUMMIT MOTORS
1/5
Predstavljajte si, da vas na domačem dvorišču čaka jekleni konjiček, ki kar kliče po dogodivščinah.

Preizkusite ga na zasneženih poteh, zapeljite ga v hribe ali naredite daljši ovinek po makadamski cesti. Morda pa sploh ne potrebujete ceste … Z raznoliko paleto Fordovih vozil SUV in Active se ne rabite zadovoljiti le z njihovim izgledom. Prijavite se na testno vožnjo v svojem kraju in se potegujte za 10 dni z izbranim modelom!

SUMMIT MOTORS | Avtor:
Izstopajte iz množice

Fordova vozila iz družine SUV in Active niso le zmogljiva, na težje dosegljive cilje boste prispeli z udobnim, pametnim in atraktivnim sopotnikom. Z unikatnimi barvami karoserije, strešnih nosilcev, edinstvenih platišč in značilnih ščitnikov blatnikov boste, ne glede na to, kam se odpravite, izstopali iz množice. Pri avtomobilih, ustvarjenih za doživetja, pa je potrebno misliti tudi na notranjo opremo. Ta je pri vozilih Active izdelana iz trpežnejših materialov, ki prenesejo blato, pesek in vse ostalo, kar boste ob potepih prinesli vanje.

SUMMIT MOTORS | Avtor:
Inteligentni pogon AWD

Zahvaljujoč inteligentnemu štirikolesnemu pogonu (AWD), ki poskrbi za oprijem in ravnovesje v ovinkih ter odzivnost na težavnih voziščih, se predvsem Ford Kuga in EcoSport redko znajdeta v zadregi.

SUMMIT MOTORS | Avtor:
Samozavestno nad luknje in ovire

S terenskimi in 'crossover' vozili boste zlahka premagovali mestne robnike in globoke luknje na terenih. Zaradi višjega odmika od tal lahko avto brez skrbi zapeljete čez oviro, ne da bi podrsali po spodnjem delu.

NAGRADNA IGRA
Pravi karakter vozil SUV in Active lahko preizkusite tudi sami. Na spletni strani FordMagazine.si poiščite nagradno igro, v kateri s prijavo na testno vožnjo do konca marca sodelujete v žrebu za 10 dni z izbranim vozilom Ford SUV ali Active.

SUMMIT MOTORS | Avtor:
Izberite svoj način vožnje

Pri vozilih Active pa se zahtevnejših voznih terenov lahko lotite s preklapljanjem med različnimi voznimi načini, na primer Trail in Slippery. Pri Fiesti Active lahko izbirate med tremi, pri Focusu Active pa kar med petimi različicami.

SUMMIT MOTORS | Avtor:
Varno na poti

Med aktivnim potepanjem se lahko zanesete na Fordove številne tehnologije, ko za varnejšo vožnjo skrbijo sistem za opozarjanje na nenamerno menjavo pasu, aktivni tempomat, sistem za zaznavanje vozila v mrtvem kotu, pomoč za preprečevanje trkov z zaznavanjem pešcev in kolesarjev, prepoznavanje prometnih znakov in druge najnaprednejše tehnologije.

Ste si svoj model že izbrali? Preverite ponudbo takoj dobavljivih vozil na PrvaIzbira.si.

SUMMIT MOTORS | Avtor:
Da vas ne bo zeblo

V zimskih mesecih pa se poleg ogrevanega volana in sedežev kot neprecenljiv izkaže sistem Quickclear za čiščenje vetrobranskega stekla, ki v nekaj sekundah odmrzne ali osuši steklo in brisalce.

Med nedavnimi zimskimi počitnicami je Kuga prevzela vajeti družinske zabave in otroške nadobudneže popeljala na nočno sankanje. Neuhojeno sankaško progo, ki jo "običajna" vozila verjetno ne bi zmogla, je osvetlila z žarometi in otroško veselje se je pričelo. Ponavadi so žareče oške oči dovolj tudi za srečo staršev, tokrat pa je k tej v zimskem večeru pripomogel tudi ogrevan volan, sedeži in vetrobransko steklo s tehnologijo Quickclear. Res ni potrebno veliko za popoln dan, le popoln sopotnik.

1/7
Summit Motors

Ford | Avtor: Summit Motors Summit Motors
Fiesta Active

Z razgibanim slogom športnega terenca v kombinaciji s Fiestino legendarno vozno dinamiko je nova Fiesta Active avto, s katerim boste nepremagljivi tako na mestnih ulicah, kot na stranpoteh. Nova Fiesta Active ponuja številne možnosti personalizacije z različnimi barvnimi kombinacijami in paketi opreme. Dodajte ji še zvočni sistem B&Q PLAY, zasnovan ekskluzivno za kabino Fieste, in vozna izkušnja bo preprosto popolna.

Focus Active

Slovenskemu avtu leta 2019, Fordu Focusu, se pridružuje različica Focus Active z aerodinamičnimi linijami in poudarki, ki mu dajejo pečat terenskega vozila. Zasnova notranjosti zagotavlja udobje, ki ga poznamo pri ostalih modelih Focusa, vendar je iz trpežnejših materialov, ki prenesejo posledice vaših pustolovščin. Da vas bo na vaših dogodivščinah popeljal še dlje, gre zasluga kar 30 milimetrov višjemu odmiku od tal in dodatnim načinom vožnje Trail in Slippery. K temu pa dodajte še napredne tehnologije, kot so novi 8-stopenjski avtomatski menjalnik s funkcijo Stop&Go, usmerjanje v sredino voznega pasu in sistem inteligentnih luči, ki posvetijo v ovinek, še preden zasukate volan.

Ford | Avtor: Summit Motors Summit Motors

Ford | Avtor: Summit Motors Summit Motors
Ford Kuga

Popolna sopotnica voznikov, ki so vedno v gibanju. Nič nenavadnega torej, da jo je izbrala naša smučarska prvakinja, neuničljiva Ilka Štuhec. Z inteligentnim štirikolesnim pogonom AWD je neustavljiva na težavnih terenih. Njen športni videz priteguje poglede tudi na mestnih ulicah, ki jih boste zaradi višjega podvozja in s pomočjo Fordovih inteligentnih tehnologij premagovali prav tako brez težav kot luknjaste stranpoti. Ne glede na to, ali potrebujete fleksibilen družinski avto ali zmogljivo vozilo za terenske vožnje, je Kuga univerzalno vozilo.

Ford EcoSport

Odlična izbira za vse, ki uživate v visokem položaju sedenja, izjemni vozni izkušnji in najnaprednejših avtomobilskih tehnologijah. EcoSport z inteligentnim štirikolesnim pogonom AWD je oblikovan za urbano džunglo in ustvarjen, da iz nje pobegne. Zmogljivi motorji poskrbijo za varčno vožnjo, vrhunsko oblikovana notranjost z najsodobnejšim vmesnikom SNYC 3 in novim zvočnim sistemom B&Q PLAY pa za popoln užitek v prav vsaki vožnji. EcoSporta je izbrala tudi slovenska vrhunska smučarka Ana Bucik.

Ford | Avtor: Summit Motors Summit Motors

Več na Active-SUV.PrvaIzbira.si in FordMagazine.si.