Uporabno
2992 ogledov

Friendopoli rešuje F&B Acrobatics

Mars
F&B Acrobaticsoma je malo spodrsnilo.

Prijateljstvo ni igra in tudi med najboljšimi prijatelji kdaj zaškripa. Kot ste verjetno že zasledili na družbenih omrežjih, je prišlo med Filipom in Blažem do petelinjenja in blagega rivalstva. Prej vedno sproščena prijatelja sta postala zanju neznačilno napeta v medsebojnih videih, kar je dvignilo veliko prahu. Ker je Blaž 20 kg težji, so se pri Snickersu pošalili, da je morda spor le posledica diete. In se odločili, da bodo igro obrnili na glavo.

Deli in zmagaj

Filip in Blaž sta bila pozitivno šokirana, ko sta prejela polno vrečko slastnih čokoladic Snickers Bites in Frendopoli namizno igro. Snickers Bites, da nahranita njuna želodca, Frendopoli za prijateljstvo.

 | Avtor: Mars Mars

To je igra za 2 do 6 igralcev, ki med seboj tekmujejo za vsebino vrečke Snickers Bitesov. Enega lahko poješ le, če si dovolj drzen, da odgovoriš na provokativno osebno vprašanje, ki pomaga prijateljem, da se bolje spoznajo med sabo. In če komu med igro zakruli v želodcu, kar potrdijo soigralci, lakotnik tudi prejme 1 Bite iz vrečke.

Filip in Blaž sta potrebovala ravno takšno vzpodbudo in že redno igrata Frendopoli dvoboje na družbenih omrežjih. Kot prava ljubitelja adrenalina se praktično ne moreta nasititi drznih vprašanj. Pogosto pa dvoboj tudi začinita s kakšno atraktivno točko, ki nakazuje, da ima rahlo omajano prijateljstvo vse možnosti, da se povrne v prejšnje stanje stabilnosti ali pa ga celo preseže. Vi veste, kaj je bil Filip v prejšnjem življenju ali pa kdaj je Blažu izpadel zadnji mlečni zob? Potem vam vsekakor priporočamo, da še naprej spremljate njuno pot do obnove prijateljstva. Vsako srečanje ponudi najmanj en zanimiv preobrat, zato vam priporočamo, da o razpletu ne predvidevate, temveč pozorno spremljate in sodelujete tudi sami.

Frendopoli za lačne zabave

F&B Acrobaticsa morata paziti tudi na Bitese v ustih, saj ju je ob igri že nekajkrat premagal nevaren krohot. Očitno je, da se Filip in Blaž ob igri zabavata kot že dolgo ne, gledalci na družbenih omrežjih pa tudi. Le kako se ne bi, ko pa je Frendopoli poln neverjetno zmešanih osebnih vprašanj kot so: kdaj si nazadnje zmočil posteljo, pokaži ali znaš oponašati tjulna in do katerega leta si spal s plišasto igračko. Filip in Blaž pa vas tudi pozivata, da prispevata vaša najbolj odbita vprašanja za finalni dvoboj. Snickers intervencija se bliža koncu, zato spremljajte ali se bosta mojstra gravitacije znova ujela in si kot prava prijatelja nasmejano segla v roko. Kot ste že gotovo slišali, si lačen ful drugačen. Upamo, da bo F&B Acrobaticsa petelinjenje po vseh teh Bitesih in norih vprašanjih minilo in bosta zadovoljna pristala na obeh nogah.

 | Avtor: Mars Mars
Osvojite svoj Frendopoli ali sladki paket

Zabavna igra Frendopoli pa ni rezervirana samo za akrobate. Lahko ga osvojite v nagradni igri! Kupite katerikoli Snickers, slikajte račun ter izpolnite prijavo na frendopoli.si ali pa poiščite Snickers promo ekipo na terenu. Čaka te 700 sladkih paketov in 300 Frendopolijev!

Ste že sedaj lačni zabave?

Kliknite na frendopoli.si in prijateljem kar takoj postavite katero izmed odbitih Snickers vprašanj. Si bodo drznili odgovoriti?