Uporabno
73 ogledov

Giorgio Armani razkriva Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM

Giorgio Armani Giorgio Armani
Giorgio Armani razkriva Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, novo, močno izjemno interpretacijo ikone ženske dišave Sì. Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, ki ujame razpoloženje drzne, moderne ženstvenosti, vzbuja šumečo moč strasti, ki osvetli življenje in mu da nek pomen.

Parfum Sì, predstavljen leta 2013, je oda o ženski neodvisnosti duha in prefinjenosti.  Za sodobno chypre dišavo Sì je značilna gola barva.  Leta 2018 se Sì PASSIONE pridruži naboru izdelkov Sì. Sadna, cvetlična dišava, ki reinterpretira Sìjev duh skozi lečo strasti, ima Sì PASSIONE živahen, temno rdeč odtenek. V letu 2021 Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, cvetlična dišava vrtnice, s svojo prosojno rubinasto rdečo ujame razposajeno razpoloženje, ki opredeljuje dišavo.

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM pričara strast, ki človeka navduši, da razkrije svoje prednosti in da z milostjo ter neodvisnostjo osvoji svet. Z etosom reči »Sì to Passion« oziroma »Da strasti«, Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM prikliče duh drznega življenja, ki ga opredeljujeta svetlost in živahnost ter razsvetljuje strast.

Giorgio Armani | Avtor: Giorgio Armani Giorgio Armani

Življenjem razsvetljeno od strasti

SÌ PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM razkriva nov, iskriv vidik dišave Sì PASSIONE. Ime »Éclat«, ki pomeni »svetlost« – simbolizira iskrive note dišave, od poživljajoče bergamotke do hrustljavega, sijočega akorda črnega ribeza, ki se zlijeta s svežimi notami vrtnice. Ta svetleča dišava, ki spada v družino cvetličnih vrtnic, je sestavljena iz številnih sestavin, ki so odgovorno in trajnostno pridobljene. Gre za bergamotko iz Kalabrije v Italiji, ki daje dišavi nezmotljiv občutek sijaja; vrtnica Damascena iz Isparte, Turčija; in vrhunska infuzija burbonske vanilije z Madagaskarja. Trajnostni vir teh sestavin je simbol spoštovanja narave.

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, ki ga je sestavila Julie Massé (MANE), ki je ustvarila originalno dišavo Sì PASSIONE, se odpre s penečimi zgornjimi notami bergamotke, trajnostno pridobljene v Kalabriji v Italiji, s to svežo, sočno, citrusno noto, ustvarjeno za Giorgia Armanija. Ta element se združuje s svetlim akordom črnega ribeza, ki daje vonju še en vidik šumeče lahkosti in razkriva novo, hrustljavo, zeleno interpretacijo sadja, slednji pa je podpis dišav Sì. 

Giorgio Armani | Avtor: Giorgio Armani Giorgio Armani

V srcu dišave sta dve očarljivi noti vrtnic, ki vzbujata dva različna, a dopolnjujoča se vidika ženskosti. Vrtnica Centifolia, ročno nabrana v francoski regiji Grasse, v noto vsebuje mehak, pudrast, pastelni učinek, zlit z limonino plastjo in subtilnim, popranim vidikom. Medtem pa vrtnica Damascena, pridobljena s trajnostnimi in odgovornimi procesi, izvira iz Isparte, turškega »mesta vrtnic« in izkazuje velikodušne, ženstvene in značilne vidike rože.

Osnovo dišave sestavljajo beli mošusi, ki dišavi dajejo čisto, mehko in čutno kakovost, vrhunska infuzija burbonske vanilije z Madagaskarja pa prinaša topel, pomirjujoč učinek, ki je hkrati opojen in začinjen. Dišava je hkrati lahka in sveža, hkrati pa mehka in ovija. 

Vrhunska infuzija burbonske vanilije z Madagaskarja je pridobljena prek trajnostnega in odgovornega programa, zasnovanega za podporo lokalnim skupnostim. Trajnostno pridobivanje vanilije z Madagaskarja v okviru programa z nevladno organizacijo Fanamby daje prednost dobaviteljem, ki zagotavljajo zanesljivo delo in dohodek ranljivim ljudem, poleg tega pa diverzificira prihodke v regiji za izboljšanje lokalnega preživetja ter podpira proizvajalce, da poleg vanilije pridelujejo tudi riž in kavo. Ta program je zagotovil tudi pogozdovanje 150 hektarjev mangrovega gozda na Madagaskarju, ki varuje biotsko raznovrstnost regije in naj bi koristil vsaj 30 % malih kmetov na tem območju.

Giorgio Armani | Avtor: Giorgio Armani Giorgio Armani

Ognjena, rubinasta steklenička

SÌ PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM je predstavljen v ikonični, značilni steklenički Sì, katere prozorno steklo je odeto v žareč, rubinasto rdeč zunanji lak. Sijoča rdeča steklenička, ki zajema sijaj dišave, sije kot dragulj, ki ujame svetlobo. Steklenička ima vtisnjen logotipom SÌ PASSIONE v ikoničnem zlatem tonu, medtem ko se pojavi v novem svetlem rdeče-oranžnem odtenku na temno rdeči zunanji embalaži dišave.

Poleg tega je sijajni črni pokrovček v obliki kamna podpis dišav Sì, prav tako eleganten zlati prstan okoli vratu steklenice, ki daje eleganten pridih. Steklenička SÌ PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM se blešči kot dragi kamen ter namiguje na to, kako lahko strast razsvetli življenje.

Giorgio Armani | Avtor: Giorgio Armani Giorgio Armani

Kolekcija Sì

Po predstavitvi Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM je kolekcija dišav Sì zdaj sestavljena iz petih edinstvenih in prepoznavnih dišav, od katerih vsaka predstavlja drugačen vidik vizije Sì ženskosti:

  • PARFUMSKA VODICA Sì
  • PARFUMSKA VODICA Sì INTENSE
  • Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM
  • PARFUMSKA VODICA Sì PASSIONE
  • PARFUMSKA VODICA Sì PASSIONE INTENSE