Uporabno
4100 ogledov

Glamping hiške – poletna destinacija, kot si jo želite

Falkensteiner Premium Camping Zadar Falkensteiner Premium Camping Zadar
Falkensteiner Premium Camping Zadar vabi s posebnimi popusti.

Falkensteiner Premium Camping Zadar | Avtor: Falkensteiner Premium Camping Zadar Falkensteiner Premium Camping Zadar

Glamping je v zadnjih letih dobil veliko število oboževalcev, saj ko gre za počitnice, združuje najboljše od najboljšega. To je čas, preživet v miru in sožitju z naravo, a na razkošen in sodoben način, to pa prinaša počitnice, kakršne si vsi želimo. Le kdo se ne bi želel zbuditi sredi borovega gozda v vrhunskem šotoru z zajtrkom na prostem in brez vrveža ali preživeti lenobno popoldne ob kozarcu vina na terasi! Falkensteiner Premium Camping Zadar je eden od krajev, kjer lahko doživite pravi čar sožitja z naravo, in se nahaja v središču Dalmacije – Zadru – le nekaj minut od vseh znamenitosti, ki jih to mesto ponuja, obenem pa leži v mirnem borovem gozdu ob  17 km dolgi plaži Borik.

Falkensteiner Premium Camping Zadar | Avtor: Falkensteiner Premium Camping Zadar Falkensteiner Premium Camping Zadar

Falkensteiner Premium Camping Zadar ponuja mobilne hiške in šotore, opremljene z vso sodobno opremo, tako da bo vaš dopust povsem brezskrben. Bivalne enote imajo zakonske postelje, popolnoma opremljene kopalnice, sistem ogrevanja in hlajenja, dnevno sobo s kuhinjo, jedilno mizo s stoli ter vrtno garnituro. Falkensteiner Premium Camping Zadar je edini kamp s petimi zvezdicami v Dalmaciji, mobilne hiške in Glamping Premium Home pa navdušujejo s svojo zasnovo in združujejo vso lepoto in razkošje sobivanja z naravo.

Prefinjena zasnova, zasebna plaža, odlična kulinarika, prilagojena veganom ali tistim, ki pazijo na vnos laktoze; lasten velnes, neomejena narava, kljub temu pa leži le deset minut hoje od centra mesta! Gre za kamp, ki prinaša ekskluzivnost lokacije znotraj zaprtega naselja ter najvišje standarde in upoštevanje predpisov za varne in prijetne počitnice. Edini kamp v Zadru, ki je odprt vse leto, je obdan s štirimi nacionalnimi parki, kot namestitvene možnosti pa so na voljo parcele, mobilne hiške in "glamping" z elektriko, odtokom in vodo. Kamp odlikuje urejena krajina, ima pa tudi prostoren bazen in ločen otroški bazen s tobogani, À la carte restavracijo s pogledom na morje, pester program aktivnosti in zabave, Acquapura SPA območje s savnami in fitnesom, 24-urno varovanje, brezplačen Wi-Fi/WLAN in polnilne postaje za hibridna vozila.

In da bi se popolnoma sprostili, pustili vsakdan za seboj in zares uživali v poletju, vam Falkensteiner Premium Camping Zadar ponuja 15 % popust na vse nočitve med tednom. Gre za ponudbo, ki jo seveda lahko kombinirate s prenočevanjem čez vikend in velja za rezervacije od 8.4. do 9.7.2022 za obdobje dopustovanja od 8.4. do 9.7.2022.

Falkensteiner Premium Camping Zadar | Avtor: Falkensteiner Premium Camping Zadar Falkensteiner Premium Camping Zadar